Защото ние живеем в Абсурдистан ..

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Защото ние живеем в Абсурдистан ..

Мнениеот TheClub » 13 авг 2013 12:20

Толкова много писания по медии за ЦСКА, интервюта с легенди, анализи и какво ли не - какво виждате ? ОМРАЗА ! Омраза, въпреки знанието на всички, че положението е плачевно, всичко го знаят и продължават да сипват сол в раната с пакети ! Всичките разбирачи, които ядоха от баницата, а сега ги разкараха, започнаха да се показват и говорят .. ЗАЩО ?! Може богове да са били на терена, но като хора и ръководители ги видяхме - колкото, толкова .. Като не си в кухнята вече трябва ли да плюеш бе, и да издаваш всичко ? Видели ли сме го това някога в другите отбори ? - КО? НЕЕЕЕ! И колкото и да ме оплюете, че ги обиждам - е, какво да им кажа на тия хора? Знаят, че положението е зле, те още повече натягат ситуацията .. Еми, да им благодарим бе, че и те бяха в кюпа, и много свършиха, могат да си траят докато са там, ама като излязат, помията потича ..
Това са ни легендите на нас .. Вместо да си седят в ложата, те само акъл дават ..
Сега стюардите: Абе, вие за балами ли ни мислите бе ? Виждаме свастиките, виждаме мизериите, които се правят .. Или това го правят бащите с децата, които са решили да отидат на мач и да погледат малко разградения ни двор ..
Новото ръководство: Е лоши, добри, по хубави в момента май няма ! Обявяват някакви пари, планове, ако ги реализират - страхотно, ако не - пак започваме от начало ходенето по мъките !
Заключение: Всички на думи сме силни, действията ни куцат ! Е не живеем ли в АБСУРДИСТАН ?

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Защото ние живеем в Абсурдистан ..

Мнениеот dreben23 » 13 авг 2013 12:30

Много добро мнение. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 13 авг 2013 12:43

И мен много ме издразни интервюто на Джеки тази сутрин, много добре знаят и даже "новородените" че положението е плачевно в ЦСКА!
Всеки е наясно и трябва да се мулчи поне до първата год. на управлението на Томов и ко.
Ясно е че вече не нужните хора/легенди в ЦСКА....които са били на заплата, ще започнат да плюят срещу тлъста сумичка в медийте!
Затова игнор от такива индивиди и медии.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 13 авг 2013 13:00

Ми то това е нормално. Когато не можеш да вършиш нищо друго освен да играеш футбол, след като станеш прекалено стар за футбола почваш да се чудиш какво да работиш. И за това който се уреди на заплата му е добре, но като го махнат почва да вие до небесата защото просто е некадърен за нищо друго(не че и за това е много кадърен). А в ЦСКа специално им е много сладко да се уредят като гледам въпреки че беше пред закриване какви заплати си обявиха по медиите. Представям си в добрите години какви са били заплатите. За това има такава злоба от тези които останат отстрани и само гледат баницата, без да им се полага парче от нея.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 авг 2013 15:05

И тоя,започна да плюе!http://sport1.bg/komentar/31570-smisylyt-na-stradanieto-

-"Преди седмица за пореден път призовах Александър Томов към реализъм и деловитост с два фундаментални акцента – цялата истина за състоянието на клуба и оттегляне от оперативното управление за сметка на работна група, излъчена от „червената“ общност. По този повод искам да информирам изтерзаните привърженици на 31-кратните шампиони, че вече повече от месец ядро от верни, компетентни и влиятелни съмишленици подготвя формула за спасението на ЦСКА".

Кои са тези, може би аверите му,"възрожденците"!!??
На мен по-горното ми звучи,като:
"Стани,за да седна аз!"
Не защитавам Томов,но на мен ми звучи малко(всъщност доста) нагло!
Интересно,защо всички атаки от най-различни страни започнаха след,като се оповести официално,че титаните вече на са собственици на ЦСКА!!?? Може би сега, всеки("Цесекар") вижда начин за лесен келепир!!?
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 13 авг 2013 15:39

Прав си!Легендите на ЦСКА обаче казват истината само когато са извън клуба.Те плюят,плюят докато не ги поканят отново на работа в клуба.

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 13 авг 2013 16:12

В момента величието на ЦСКА е по- скоро тежест, ето защо:
1 Легендите- има едно ядро около 20 човека които чустват че ЦСКА им е задължен и трябва да им намери приятна работа за около 2000 на месец, ако им върже добре, в момента в който са зад борда, срещу 200 лв започват да се "притесняват" за клуба в медийното пространство
2 Медийте - понеже сме народ който са радва на "съседското нещастие" заглавията против ЦСКА е като елексир за левскарите и обратното, знам че някои журналисти изнудват отборите да им плащат, ако не плащат, почват да пишат глупости
3 Фенклубовете - искат и те пари за хорографий, стюардна дейност, знамена, ако не им се плаща почват освирквания, изкарват глоби и тн (тука поне се усетиха и явно са намали ли претенцийте си)
Последна промяна от terrorist на 13 авг 2013 16:40, променено общо 1 път.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 13 авг 2013 16:16

terrorist написа:В момента величието на ЦСКА е по- скоро тежест, ето защо:
1 Легендите- има едно ядро около 20 човека които чустват че ЦСКА им е задължен и трябва да им намери приятна работа за около 2000 на месец, ако им върже добре, в момента в който са зад борда, срещу 200 лв започват да се "притесняват" за клуба в медийното пространство
2 Медийте - понеже сме народ който са радва на "съседското нещастие" заглавията против ЦСКА е като елексир за левскарите и обратното, знам че някои журналисти изнудват отборите да им плащат, ако не плащат, почват да пишат глупости
3 Фенклубовете - искат и те пари за хорографий, стюардна дейнос,т знамена, ако не им се плаща почват освирквания, изкарват глоби и тн (тука поне се усетиха и явно са намали ли претенцийте си)

+1948

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 авг 2013 16:17

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Прав си!Легендите на ЦСКА обаче казват истината само когато са извън клуба.Те плюят,плюят докато не ги поканят отново на работа в клуба.

И ти си прав!Всичко се прави в "името" на ЦСКА,или с други думи:
Защо да е той,като мога аз да "лапам"(да прибирам парите)!!??
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 13 авг 2013 16:55

CSKA 78 написа:
И ти си прав!Всичко се прави в "името" на ЦСКА,или с други думи:
Защо да е той,като мога аз да "лапам"(да прибирам парите)!!??

Стига вече другари! Това е клише! Какви пари има за прибиране? Някой може ли да обясни?

Ако си толкова сляп, нека ти припомня накъде гледа вашия-любим-спасител Лупи: към джобчетата на нормалните хора, които от години ходят да гледат мачлетата на ЦСКА. Точно така!

Говори това, говори онова, но всъщност иска да изръси колкото се може повече балами с тея приказки за акции и т.н.

Той, Лупи, е господ-бог на приказките, така че съвсем няма да се учудя, ако и това са шменти-капели и целта на всичко е той и ст. мл. да преперат някой друг лев покрай трансферите...

Пак питам, кога за последно са изплатили заплатите на служителите?

Върни се в “ЦСКА”