Не залагайте в Балканбет!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

betman
Контакти:

Не залагайте в Балканбет!

Мнениеот betman » 04 май 2009 20:17

Обръщам се към всички, които залагат в интернет и по специално в сайта Balkanbet. Бъдете доста внимателни защото има вероятност да не видите пари дори и да сте спечелили!!! Как става това?
В рамките на 10-на дни заложих два пъти на български мачове неголеми суми - 55 и 30 лв съответно. Залозите бяха приети, а мачовете си излязоха както ги предвидих. Учудването ми бе огромно, когато мислейки, че печеля влизам в сайта и виждам, че залозите са били анулирани?!?!?!?!?..... Това е станало поне 20 мин след като са били приети. Трябва ли аз да вися пред компютъра постоянно и да им следя на какъв кеф са тези от Балканбет????? Свързах се с тях първо в скайп и там някакви ми се обясняват като ученички и ми цитират разни кодекси на труда едва ли не.... Като видяха, че няма да мине това взеха да ме препращат на разни мейли. Свързах се по телефона с отдел КЛИЕНТИ, но оттам след 2-3 прехвърляния пак ме пратиха да пиша жалби?!?!?!?! Те за какво са тогава?!?!?!?
Така, че ако залагате имайте предвид това. Стойте си в къщи пред компютрите и не мърдайте щото тия ще ви оберат - то е ясно - МОШЕНИЦИ СА!!!!!
Последна промяна от Бижутера на 04 май 2009 20:46, променено общо 1 път.
Причина: Оправено заглавие

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Re: НЕ ЗАЛАГАЙТЕ в BALKANBET!!!! МОШЕНИЦИ СА!!!

Мнениеот Masaba » 04 май 2009 20:23

Щом съпорта е по Скайп...прави си сметката.Това е достатъчно да се откажеш от този сайт

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 04 май 2009 20:24

Пич, що не вземеш да звъннеш или да напишеш един е-майл до "Господари на ефира" ?....

betman
Контакти:

Мнениеот betman » 04 май 2009 20:29

kartago написа:Пич, що не вземеш да звъннеш или да напишеш един е-майл до "Господари на ефира" ?....

Първо ще го коментираме със Сашо Диков по Канал 3 защото току що научих, че има и други "странни" случаи. Очакваме продължение след празниците....

betman
Контакти:

Мнениеот betman » 04 май 2009 20:33

с цел премахване на лимитите на печалбите и офертиране на възможно най-високите коефициенти съобразно другите компании за онлайн залагания, въвеждаме нова система, която включва одобрение на залог .Съгласно правилата на сайта ние запазваме правото си да Ви офертираме с по нисък коефициент или да откажем залога Ви . Възможните причини за това са голям спад в коефициента на Вашият залог или прекалено голям залог за дадена среща. Тази промяна се прави с цел подобравяне на услугата и премахване на всякакъв тип лимитиране на печалбата.

Това ми написаха онези в скайпа. Вие как го разбирате това?!?!?! Щото на мен ми звучи меко казано смешно!
Залогът или е приет на мига, в който ти взимат сумата или не ти го приемат. Представете си, че 15 мин след вашия мач почва друг, на който бихте заложили ако не ви приемат залога, а с други средства не разполагате. Да ама за 15 мин няма да ти върнат парите в сайта и оставаш на сухо....

betman
Контакти:

Мнениеот betman » 04 май 2009 20:38

betman написа:с цел премахване на лимитите на печалбите и офертиране на възможно най-високите коефициенти съобразно другите компании за онлайн залагания, въвеждаме нова система, която включва одобрение на залог .Съгласно правилата на сайта ние запазваме правото си да Ви офертираме с по нисък коефициент или да откажем залога Ви . Възможните причини за това са голям спад в коефициента на Вашият залог или прекалено голям залог за дадена среща. Тази промяна се прави с цел подобравяне на услугата и премахване на всякакъв тип лимитиране на печалбата.

Това ми написаха онези в скайпа. Вие как го разбирате това?!?!?! Щото на мен ми звучи меко казано смешно!
Залогът или е приет на мига, в който ти взимат сумата или не ти го приемат. Представете си, че 15 мин след вашия мач почва друг, на който бихте заложили ако не ви приемат залога, а с други средства не разполагате. Да ама за 15 мин няма да ти върнат парите в сайта и оставаш на сухо....

Само да добавя, че в първия случай коефициентите за двата мача, на които заложих 55 лв бяха 1,12 и 1,05 за Херес-Севиля Атл и ЦСКА-Ботев. Ако сумата от 55 лв/27евро/ е ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМА - нямам думи!!!!

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Re: Не залагайте в Балканбет!

Мнениеот Lubaka1892 » 04 май 2009 21:10

Има си комисия за защита на потребителя.Вземи им драсни едно оплакване
:arrow: http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd& ... ment_id=19 ;)
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 04 май 2009 21:10

Много са зле тия,ебаси и обясненията....

Потребителски аватар
sistera
Контакти:

Мнениеот sistera » 04 май 2009 21:29

betman написа:Обръщам се към всички, които залагат в интернет и по специално в сайта Balkanbet. Бъдете доста внимателни защото има вероятност да не видите пари дори и да сте спечелили!!! Как става това?
В рамките на 10-на дни заложих два пъти на български мачове неголеми суми - 55 и 30 лв съответно. Залозите бяха приети, а мачовете си излязоха както ги предвидих. Учудването ми бе огромно, когато мислейки, че печеля влизам в сайта и виждам, че залозите са били анулирани?!?!?!?!?..... Това е станало поне 20 мин след като са били приети. Трябва ли аз да вися пред компютъра постоянно и да им следя на какъв кеф са тези от Балканбет????? Свързах се с тях първо в скайп и там някакви ми се обясняват като ученички и ми цитират разни кодекси на труда едва ли не.... Като видяха, че няма да мине това взеха да ме препращат на разни мейли. Свързах се по телефона с отдел КЛИЕНТИ, но оттам след 2-3 прехвърляния пак ме пратиха да пиша жалби?!?!?!?! Те за какво са тогава?!?!?!?
Така, че ако залагате имайте предвид това. Стойте си в къщи пред компютрите и не мърдайте щото тия ще ви оберат - то е ясно - МОШЕНИЦИ СА!!!!!
Пич,и други онлайн букмейкъри са анулирали залози на български мачове,примерно globet.Taka ,че не си само ти.

betman
Контакти:

Мнениеот betman » 04 май 2009 21:35

sistera написа:
betman написа:[b]Пич,и други онлайн букмейкъри са анулирали залози на български мачове,примерно globet.Taka ,че не си само ти.

Въпросът е дали това е начина да се прави, не трябва ли да има някакво лимитиране на сумата - ако ги е страх от 25-30 лв, баси.... И не на последно място - ЩЕ ТЪРПИМ ЛИ ДА НИ ПРАВЯТ НА БАЛЪЦИ!

Върни се в “Игри и забавления”