Гриша Ганчев:Протестите са платени !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
КНДР

Гриша Ганчев:Протестите са платени !

Мнениеот КНДР » 07 авг 2013 21:14

Изображение
Г-н Ганчев, с какво да започнем - със спорт или с политика? Май и на двете полета не се случва нищо хубаво?
- Не следя новините, защото по същото време дават мачовете от българското първенство. Тази обстановка в държавата обаче не може да продължава безкрайно. Политическите лидери трябва да седнат и да се разберат, защото, дайте да не се лъжем, целият въпрос е за власт и пари.

- Беше ли даден шанс на това правителство? Според вас само спонтанното недоволство на хората ли нажежи обстановката, или има и политически игри?
- Аз лично не съм чул някакви конкретни конструктивни искания от страна на улицата извън лозунгите за оставка. На всеки мач недоволните фенове искат смяна на треньора. Тези, които всяка вечер ходят да викат, не са преобладаващата част от държавата. При мен работи една студентка и вечер ходи и си докарва допълнителни пари по протестите. Самата тя си го призна. И това е голяма мръсотия - протестиращите да ходят пред домовете на политици и министри и да ги овикват. И те са хора все пак, нарушават им личното пространство.

- Какъв е полезният ход на кабинета оттук нататък - неглижиране на уличните искания или незабавна оставка?
- Ами да ги оставят още пет-шест месеца, да видим какво ще свършат, пък тогава да се произнасяме. Това е все едно във футболния отбор да си сложиш един треньор в понеделник и в сряда да искаш да го махаш, че нямал резултати, преди в събота да е играл мач отборът му. Моите впечатления са, че политическите лидери в България са като ударени с мокър парцал.

- Виждате ли адекватни държавници, които реално мислят за България?
- Каква е тая лакомия за власт и пари, не ми е ясно. Ремарке за другия свят няма.

- Виждате ли дългата ръка на ГЕРБ в протестите?
- Никога не ми казвайте ГЕРБ или Фидосова, или Цветанов. Ще ми казвате Бойко Борисов! Там има един човек и това е той.

- Защо според едно тефтерче И. Ф. е била незаобиколим фактор в държавата?
- Това е прах в очите. Без знанието на първия човек в тази партия никога нищо не се случва. Все едно някой от Литекс да дойде да ти каже, че едикой си е направил нещо, без да знам аз. Опитват се да изкарат, че някой друг е виновен на по-ниско ниво. Слушам го Миро Найденов какви глупости ръси, Емо Димитров и т.н., все мои приятели. Няма по-ниски нива. Има едно ниво. Не се ли гнусите от стила на поведение на политиците, от езика, от самия диалог, който водят помежду си и с обществото?

- Кой по-конкретно? Наложеният от Бойко Борисов език е по-различен от този на Лютви Местан, който е „екзактен в своята битност“.
- Говоря за този на Бойко. Това е простотия, уличен маниер, непоносим за нормалните хора. Дори силовите групировки навремето не говореха така, нивото беше по високо.

- Добре, Борисов еднолично ли атакува бизнеса ви със захар миналата година? Там не беше ли решаваща ролята на Цветанов?
- Никога няма да нападна един паднал човек, не е в моя стил. Когато имах да казвам нещо, съм го казвал. Никога не са ме интересували партиите, босовете им. Не гледам на хората в канчето, не искам да гледат и в моето. Грам не ме интересува техният бизнес, техните политики, какви милиарди са направили. Но когато забравят чувството за достатъчност, става опасно. Може би само в България в момента, в който станеш политик, ставаш и голям бизнесмен.

- Какво става със захарните заводи в момента?
- Вече възстановихме производството и ще видим какво ще стане. Миналата година бяхме принудени да затворим заводите по простата причина, че не можеше да се работи заради ширещата се контрабанда на захар.

- Ще се възпроизведе ли политическото статукво при евентуални предсрочни избори?
- Окей, подава кабинетът "Орешарски" оставка. Кого ще сложим после? Връща се Бойко, на третия ден почват да дюдюкат и срещу него. Кога ще работи тая държава? Влизаме в една спирала, от която няма измъкване. Най-голямата грешка на Борисов за тия последните четири години е, че разби синьото пространство. Трябваше да ги остави да си съществуват. Сега голяма част от София не е представена. Те си харесват Костов, Надежда, другите сини. Ако те бяха влезли в парламента, щеше да е съвсем друго, нали? Политическите лидери в България са много алчни и не можаха да разберат, че и за по-малките партии трябва да има място под слънцето.

- Това ли беше вътрешната ви мотивация да подпомогнете новата формация на Илияна Раева „Обединена Европа“?
- Първо, аз не я финансирам. Правеха някакъв конгрес, дадох им 5000 лева да си платят наем на залата. Това е моето участие, и то защото ме свързва добро приятелство с мъжа й Наско Сираков. Нямам никакви ангажименти към партията, но ги подкрепям морално. Дано се преборят да влязат в следващия парламент. Системата трябва да се промени. Убеден съм, че в следващите години управлението ще се осъществява чрез коалиции. Това не е мръсна дума, защото има контрол между участниците. Видяхме предишните четири години какво става, когато властта е еднолична.

- А как вирее бизнесът в подобна дестабилизирана среда? Орешарски обеща незабавно издължаване на държавата към фирмите. Усеща ли се подобряване на климата?
- Започнаха да изпълняват ангажиментите си. Виждам, че от бюджета се нареждат пари специално към нашата компания. Обнадежден съм и от заявката за премахването на административните режими.

- Но актуализацията на бюджета предизвика разнопосочни реакции...
- Така или иначе това трябваше да се случи, без значение кой е на власт. То е ясно - хазната е празна, трябват пари. Нека спрат спекулациите с бюджетния дефицит. Къде-къде по - богати държави си позволяват много по-голям недостиг. Ние се правим на по - големи католици от папата. Другият вой е за емитирането на нов дълг от 1 млрд. лв. В най-развитите икономики в света човек се ражда и умира на кредит. Няма нищо опасно, въпросът е заемите да се обслужват, да има бизнес среда.

- Смятате ли, че данъчната полиция, която управляващите възнамеряват да създадат, може реално да пресече схемите за източване на ДДС?
- Шансът на това правителство да оцелее, както и на всяко следващо, е грижата за фиска. Чрез вътреобщностните доставки на територията на ЕС се реализира най голямата контрабанда. Борбата с тях няма да стане с полицейски акции, а със законодателни промени.

- А имате ли информация колко пари се източват годишно?
- По мои данни между два и три милиарда лева. Циганските фирми работят по 15-20 дена, вкарват във веригите стоките и оттам им плащат с ДДС, те не го внасят в бюджета и накрая се закриват. Краде се от всичко, за което се сетите - боб, леща, сирене, мармалад.

- Кой покровителства контрабандата в България?
- Не мога да кажа. Факт е, че лично аз съм написал към 15 писма със сигнали за контрабандните канали до всички отговорни фактори в държавата по времето на Бойко Борисов и не се вземаха мерки. Тогава Дянков каза: "Трябва да питаме Брюксел. Брюксел не дава." Значи Брюксел разрешава да се прави контрабанда в България, така ли? Това е несериозно!

Поздравления само за господин Ганчев. Човека преживя много и устоя на атаките на Бойко Борисов, който посегна даже и на сина му, само и само да за да заграби бизнеса на Ганчев. Гриша Ганчев е истински герой устоял атаките на капиталягите от ГЕРБ.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Гриша Ганчев:Протестите са платени !

Мнениеот shotgun blues » 07 авг 2013 21:19

8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Поздравления само за господин Ганчев. Човека преживя много и устоя на атаките на Бойко Борисов, който посегна даже и на сина му, само и само да за да заграби бизнеса на Ганчев. Гриша Ганчев е истински герой устоял атаките на капиталягите от ГЕРБ.

ФАКТ,както е и факт ,че и той е грабил бая пари
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 07 авг 2013 21:21

А протестите на червените боклуци щото не бяха :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 07 авг 2013 21:21

1912plovdiv написа:А протестите на червените боклуци щото не бяха :lol:

+1919

urkoto

Мнениеот urkoto » 07 авг 2013 21:28

Поздравления за другаря КНДР с който явно имаме едно и също мнение относно татко Гриша 8-)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 07 авг 2013 21:35

urkoto написа:Поздравления за другаря КНДР с който явно имаме едно и също мнение относно татко Гриша 8-)

Винаги подкрепям хората борещи се срещу системата наложена ни от САЩ и ЕС.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 07 авг 2013 21:45

Абсолютен нещастник,пълен и завършен!!!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

haha

Мнениеот haha » 07 авг 2013 21:48

1912plovdiv написа:А протестите на червените боклуци щото не бяха :lol:

И на протеста на червенушковците и на този на Мутрата имаше платени хора. Не разбрам, защо се правите на малки деца, това са очевидни неща.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

naskoo33
Контакти:

Мнениеот naskoo33 » 07 авг 2013 21:53

олигофрен на n-та степен

Върни се в “Свободна зона”