INTER 2:0 lAZIO
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
INTER 2:0 lAZIO
Интер отново показа защо е Номер 1 в Калчото
Re: INTER 2:0 lAZIO
Абе така е за сега ама предимно на точки 
Не знам догодина как ще сте . Пък и в Европа малко неудачници си падате. Все пак успех до година дано поне 1/4 финалите успеете да достигнете в ШЛ

Не знам догодина как ще сте . Пък и в Европа малко неудачници си падате. Все пак успех до година дано поне 1/4 финалите успеете да достигнете в ШЛ

You'll never walk alone!!
Speranza написа:Абе така е за сега ама предимно на точки
Вземем ли Давид Вия и Деко може и финал да играем

- spartak_varna-lazio
- Контакти:
Само да ти кажа,че с Мауриньо никога няма да играете красив футбол дори и Меси да купите.
Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит!
spartak_varna-lazio написа:Само да ти кажа,че с Мауриньо никога няма да играете красив футбол дори и Меси да купите.
Вие да не би да играете красив футбол? не е важно до колко е красив,важни са победите!
- spartak_varna-lazio
- Контакти:
durex написа:spartak_varna-lazio написа:Само да ти кажа,че с Мауриньо никога няма да играете красив футбол дори и Меси да купите.
Вие да не би да играете красив футбол? не е важно до колко е красив,важни са победите!
Не съм казал такова нещо.Просто казвам,че отборите на "специалния" не играят нищо специално.

- Chugunen^Lizgqr
- Контакти:
Айдее шампиониии !!!!!
spartak_varna-lazio написа:durex написа:spartak_varna-lazio написа:Само да ти кажа,че с Мауриньо никога няма да играете красив футбол дори и Меси да купите.
Не съм казал такова нещо.Просто казвам,че отборите на "специалния" не играят нищо специално.
АКо не играеха нищо сега нямаше да сме на върха,колкото до Моуриньо той се е доказал като треньор още преди да акустира на "Джузепе Меаца"
- spartak_varna-lazio
- Контакти:
Искам да кажа,че неговият футбол е по-скоро силов отколкото красив.Все пак е португалец.Не му отива.Пък и доста хора не харесват този начин на игра нищо,че е печеливш.
Може и така да е но, той си преценя ,а и по принцип знаем че италианците не играят кой знай какъв красив футбол