Днес ще се изграят полуфиналните срещи от турнира за Купата на България. Пирин (Благоевград) и Левски излизат един срещу друг от 16:30 часа в Благоевград, а Миньор (Перник) - Литекс играят от 14:00 часа на стадион "Миньор" в Перник.
Пирин (Благоевград) приема Левски в полуфинална среща от турнира за Купата на България. Двубоят ще се изиграе утре от 16:30 часа в Благоевград, като ако редовното време завърши при равен резултат, победителят ще бъде определен след продължения и евентуално дузпи. Главен съдия на двубоя ще бъде Георги Игнатов, като ще му помагат Никола Джугански и Николай Ангелов.
източникhttp://mysportalk.com/quickstart/index.php?option=com_content&view=article&id=354:2009-04-29-06-49-49&catid=36:2009-03-24-16-17-55&Itemid=65
Кой ще е на финал? Решава се днес.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кой ще е на финал? Решава се днес.
Всички говорят за наговорени мачове.Левски падна в шампионата от Литекс и сега се очаква ако играят на финал Литекс да спечели купата.Да ама ..... аз не мисля че Миньор ще падне от Литекс.Мисля че финалът ще е Левски-Миньор.
Не мисля,че ще бъде допуснат Миньор да играе финал,колкото и да се надявам на победа срещу Литекс.Защото всичко е режисирано и дори да надграем Литекс ще се намешат други фактори.А иначе един финал Левски-Миньор мисля,че ще е по интересен,най-вече ще се играе пред многобройна публика и на двата отбора и заряда ще е по голям.
финала е Левски-Литекс.всичко друго е фантастика
emo написа:финала е Левски-Литекс.всичко друго е фантастика
Дали?;)