Със сигурност претенции за участие предявиха от ОФК „Пирин”, които са най-настоятелни в искането си. Другите, които се спрягат, са „Дунав” Русе и „Витоша” Бистрица. В Благоевград усилено се коментира, че е крайно време от БФС да ги възмездят.
Инересно е да се отбележи , че отбора на Хасково който се споменаваше за Б група не е предаявил никакви претенций за участие в Б група
В 14 часа решават за Б група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: В 14 часа решават за Б група
Чакаме чакаме и продължава ме да се надяваме , въпреки , че сме в най-неизгодна позиция понеже завършихме 3, а другите отбори са 2 в тяхните групи
все пак да видим
все пак да видим
ofk pirin написа:Чакаме чакаме и продължава ме да се надяваме , въпреки , че сме в най-неизгодна позиция понеже завършихме 3, а другите отбори са 2 в тяхните групи
все пак да видим
абе кой даде най-много на там отиват нещата
OFK PIRIN
ми то е лесно може да се вземе соломоновско решение, 3 отбора напуснаха 3 са желаещите
Кабела на телевизора от една страна кабела на антената от другата и готово
Хора, не знам коя информация цитирате, но се твърди и то от сигурни източници, че отборите са Дунав, Хасково и Витоща Бистрица,като последните ще играят на "Овча купел" в София.
Последна промяна от RUSE на 01 авг 2013 13:23, променено общо 1 път.
Успех на Пирин и Дунав!
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
ofk pirin написа:ми то е лесно може да се вземе соломоновско решение, 3 отбора напуснаха 3 са желаещите
не е точно така , перуци чакай да му се подмажа Боби де , понеже може да чете във форума и ако види как го наричам може и да не ни пусне, та не знаем какво ще реши
OFK PIRIN
RUSE написа:Хора, не знам коя информация, цитирате, но се твърди и то от сигурни източници, че отборите са Дунав, Хасково и Витоща Бистрица,като последните ще играят на "Овча купел" в София.
те това ако стане еб..х тяхната м......ка при положени , че се доказа , че Витоша са играли с 3 неправилно картотекирани футболери и БФС трябваше да им отневме 18 точки ог актива, но нали завършиха 2 и нещата се потулиха , но при сегашното положение....
OFK PIRIN
А дано Дунав да ги огрее и догодина в А група и дерби с Лудогорец.
Нали се сещате,че чрез административно попълване на групата се обезмисля сестезателния характер в Б и В групите.
Върни се в “Футбол - България”