Свидетели на Йехова” изградили сектанска щърква в Добрич

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Свидетели на Йехова” изградили сектанска щърква в Добрич

Мнениеот Parmalat » 26 апр 2009 23:55

Горната улица над нас. Вече ме е страх. Тези секти трябва да са спрени със закон,това е в всички държави членки на ЕС с изключение на нашата.

От ВМРО призовават обществеността да даде отпор на опасната секта
От добричката организация на ВМРО алармираха вчера, че една от най-опасните и антихуманни секти – “Свидетели на Йехова” са изградили “място за сборищата си”. Т. нар “църква” е построена тайно в частен имот по ул. “Осми март” в Добрич без да е декларирано, че ще се ползва за религиозни ритуали. От няколко дни масово се раздават листовки с покана за “Тържество по случай годишнината от смъртта на Исус”, което се е провело снощи. Сектата “Свидетели на Йехова” е забранена в не една държава-член на ЕС. В България сектата е регистрирана на два пъти като регистрацията й впоследствие е отнемана заради несъвместимите с ценностите на цивилизацията и българските закони идеи, които проповядва. През 2003 г. Свидетели на Йехова получават регистрация от Дирекцията по вероизповедания, след като декларират, че ще спазват българските закони. Тази декларация разбира се е само на хартия – сектантите продължават да проповядват вредните си религиозни убеждения, поясняват от ВМРО. “Войводите” изразяват готовността си да се противопоставят категорично, с всички позволени от закона средства на разпространението на вредните идеи на “Свидетели на Йехова”. В непосредствена близост до нововъзникналата постройка има детска градина. Живеещите наоколо с право са обезпокоени, се казва в декларацията на ВМРО. От червено-черната организация призовават гражданите на Добрич да дадат отпор на сектата и да изразят недоволството си със сигнали в Общината и полицията. От ВМРО възнамеряват да сезират прокуратурата. DT

Нека цяла България се надигне и ги изгоним защото ако тази секта просъществува няма да е само в добрич,но ще се разпространи и в други краища на страната ни :cry:

има децка градина близо до нас,а ми направи впечатление че работят денонощно. Някои хора казаха че правят ритуали вътре
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

plamak
Контакти:

Re: Свидетели на Йехова” изградили сектанска щърква в Добрич

Мнениеот plamak » 27 апр 2009 00:16

Не съм техен подържник, но не е вярно, че са забранени в Европейският съюз. Също така те може да са нахални,но не са опасни. Единственият начин за противопоставяне на такива секти е истината, а истината е БИБЛИЯТА. Ако всеки чете БИБЛИЯТА няма да бъде заблуден от никой. Ето мен например тая секта не може да ме заблуди, защото не те на мен, а аз на тях мога да им проповядвам истината от БИБЛИЯТА.
Последна промяна от plamak на 27 апр 2009 00:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 27 апр 2009 00:17

Турско село с две джамии на три села един поп! Така ще е докато дебелите попове се карат кой пове4е да краде от даренията и свещите! Днес минах покраи една Мормонска църква - пълна ви казвам до дупка ще кажеш че е Велик ден! Хора - млади с деца и тук таме някоя баба! А в наще църкви? Всичките баби и тук таме някой млад - като влезеш и те гледат като извън земен , чудят се кога млад е влизал за последно! Докато не бях ходил във Поморие си мислих че църквите работят постоянно ама ядец там църквата затваря на обяд - пълен абсурд! Църквата ни е импотентна - евала на Гърчолята Неделя вс на църква, по телевизията службата я предават ! Там тя е на показ има я хората знаят за нея ! Не ми се говори за България - пълен кошмар!!! :evil:
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 27 апр 2009 00:19

plamak написа:Не съм техен подържник, но не е вярно, че са забранени в Европейският съюз. Също така те може да са нахални,но не са опасни. Единственият начин за противопоставяне на такива секти е истината, а истината е БИБЛИЯТА. Ако всеки чете БИБЛИЯТА няма да бъде заблуден от никой. Ето мен например тая секта не може да ме заблуди, защото не те на мен, а аз на тях мога да им проповядвам истината от БИБЛИЯТА.

Aко на 200 метра от дома ти има такова общества как би се чувствал?
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 27 апр 2009 00:23

Мормонската царква е пълна с млади, защото там жените са общи и родените им деца не знаят кой точно им е бащата. Сещаш ли се? Какво да правят бабите там? Ама, ако искаш да си имаш само за теб съпруга и собтвени деца, бягай от тях и не поглеждай там.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 27 апр 2009 00:26

plamak написа:Мормонската царква е пълна с млади, защото там жените са общи и родените им деца не знаят кой точно им е бащата. Сещаш ли се? Какво да правят бабите там? Ама, ако искаш да си имаш само за теб съпруга и собтвени деца, бягай от тях и не поглеждай там.

По пътя към супера ми е отивах да си взема хляб! Те бяха в двора(явно службата или там както се казва беше свършила)на едно бивше кино Георги Търнев! И през ум не ми е минавало да имам нещо общо с тях! Православен съм и такъв ще си умра!

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 27 апр 2009 00:27

Ами бой бе!Какво чакате? Спомням си преди 1-2 години се връщахме от мач и бяхме малко нервни,щото паднахме от Литекс май...И някакви мазни мормончета,едни такива костюмирани,предлагаха някви брошурки и говореха за Господ и Светлината и т.н.И като ги набараха едни момчета от нашите,едни такива с "косопад"...Бой,бой...направиха ги на щайги и от тогава не съм виждал мормони в квартала.Ако чакате държавните органи да направят нещо,няма да стане,щото ония си "цакат" на общинарите.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 27 апр 2009 00:28

И на пет метра да са от къщата ми, все тая. Нито аз,нито децата ми могат да бъдат излъгани, защото в къщи всички четеме БИБЛИЯТА и точно заради това не ме е страх. Всички секти ловят заблудени и незнаещи истината от Библията. За тази цел и немалко пари се харчат. Исус Христос е казал,че ако познаеш истината, тя ще те освободи.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 27 апр 2009 00:32

[quote="plamak"]И на пет метра да са от къщата ми, все тая. Нито аз,нито децата ми могат да бъдат излъгани, защото в къщи всички четеме БИБЛИЯТА и точно заради това не ме е страх. Всички секти ловят заблудени и незнаещи истината от Библията. За тази цел и немалко пари се харчат. Исус Христос е казал,че ако познаеш истината, тя ще те освободи.[/quote

Недей лежи на тази кълка! Приятел на семейството Свещеник още ходи из психиатриите да лекува сина си от ей такива сектанти! Стра6ен бич за обезвереното ни общество!

Върни се в “Свободна зона”