Всекидневна на Tottenham, новини, трансфери, любопитни факти

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DaNi_mLaDeNoV
Контакти:

Всекидневна на Tottenham, новини, трансфери, любопитни факти

Мнениеот DaNi_mLaDeNoV » 23 юли 2013 18:20

Знам че има много фенове на този отбор и затова си позволих да пусна една такава тема. Какво мислите за трансферите в клуба (Паулиньо) как ще се впише в отбора ни и как ще изглеждаме през 2рия сезон на AVB
[wrapimg=]http://e2.365dm.com/17/11/16-9/30/skysports-heung-min-son-tottenham-hotspur-football_4147881.jpg?20171105145303[/wrapimg]

Потребителски аватар
Bathory
Контакти:

Re: Tottenham

Мнениеот Bathory » 23 юли 2013 18:25

Май имаше тема за Тотнъм :?

ЕДИТ: gong/viewtopic.php?f=35&t=96995&st=0&sk=t&sd=a&start=120
[wrapimg=]http://metrouk2.files.wordpress.com/2012/05/article-1336909871271-130fb149000005dc-480197_466x310.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 юли 2013 18:39

Чак да са много,не са(аз се сещам за двама без теб).Ама Тотнъм си заслужават да има подобна тема 8-) Ако си запознат с някакви трансфери или слухове и спекулации...казвай,че ми е интересно какво се случва там :?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 23 юли 2013 18:42

DaNi_mLaDeNoV написа:Знам че има много фенове на този отбор и затова си позволих да пусна една такава тема. Какво мислите за трансферите в клуба (Паулиньо) как ще се впише в отбора ни и как ще изглеждаме през 2рия сезон на AVB

Гледах го на конфедерациите добър играч,дано със Сандро да оформят едно страхотно бразилско дуо като дефанзивни халфове,това автоматично ще придаде по-офанзивни функции на Дембеле(като играч зад нападателя и изнесен пред двамата дефанзивни халфа).При положение че отбора разпоага с 5 дефанзивни халфа(ДХ),то е ясно,че Хъдълстоун напуска,аз се надявам и Ливърмор да го последва,а пък Скот Паркър ще е резерва :?
Колкото до втория сезон на АБВ според мен ще влезнем в топ 4,миналата година не успяхме заради тъпи загуби на точки като домакини от Стоук,Уигън,Норич,УБА,Фулъм,Евертън и загуби в последните минути от Евертън,Сити,Ливърпул или пък се дънехме като гости на Уигън,КПР,Норич и т.н
Важното е парите при продажба на Бейл 80-90 милиона да бъдат уползотворени с привличането на негов заместник, Класен нападател-Солдадо 30 милиона и още 1 ляв бек
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 23 юли 2013 18:45

CTAHKO написа:Чак да са много,не са(аз се сещам за двама без теб).Ама Тотнъм си заслужават да има подобна тема 8-) Ако си запознат с някакви трансфери или слухове и спекулации...казвай,че ми е интересно какво се случва там :?

изпуснахме Вия,май ще купуваме Солдадо за 30 милиона,а спекулации около това къде ще ходи Бейл колкото искаш
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 23 юли 2013 18:49

Не купихте ли и едно ляво крило от Твенте Чадил или нещо от сорта? :?
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 23 юли 2013 18:51

Доколкото разбрах трансфера на Солдадо се е провалил. Аз лично бих предпочел Кевин Гамейро (ПСЖ) или Ламела (Рома), но да изчакаме и да видим.
За Гарет Бейл - не би трябвало в никакъв случай да го подаваме или поне не и този сезон. След като за пореден сезон пропиляваме участие в ШЛ по безумен начин то Бейл е единствената възможност да привлечем класни футболисти.
Ляв бег ни трябва и това е ясно, но без 1-2 класни нападатели сме заникъде. Иначе като халфова линия го докарваме - Сандро, Дембеле и Паулиньо звучи добре. По крилата Бейл, Шадли, Ленън и Таузенд. Да не забравяме и Холтби, Сигурдсон и Каръл.
В защита имаме варианти - Вертонген, Кабул, Колкър, Уокър и донякъде Доусън.

Да си заминават следните - Ливърмор, Паркър, Хъдълстоун, Адебайор, Кайл Наутън, Екото...та дори и Дефо.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 23 юли 2013 18:55

fr3ak_boy написа:Не купихте ли и едно ляво крило от Твенте Чадил или нещо от сорта? :?

тоя го броя сигурна резерва,отдясно/ляво е Ленън,от другата страна Сигуртсон/Холтби

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 23 юли 2013 18:57

Да ти кажа не знам дали ще е резерва. Гледах го в двата мача срещу нас и ни напави луди калинки. Отделно прави доста голове и асистенции а това е слабата страна на Ленън колкото и да съм му фен.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 23 юли 2013 19:12

Доколкото разбрах трансфера на Солдадо се е провалил. Аз лично бих предпочел Кевин Гамейро (ПСЖ) или Ламела (Рома), но да изчакаме и да видим.

Гамейро е в Севиля,Ламела май остава в Рома,а и на Тотнъм трябва голмайстор като Солдадо,доказал се.

За Гарет Бейл - не би трябвало в никакъв случай да го подаваме или поне не и този сезон. След като за пореден сезон пропиляваме участие в ШЛ по безумен начин то Бейл е единствената възможност да привлечем класни футболисти.

Според мен трябва да премине в по-сериозен клуб.А и минали сезон го изкара почти без контузии,за този,ако се контузи сериозно,цената му пада,а и Леви ще вземе отлични пари.

В защита имаме варианти - Вертонген, Кабул, Колкър, Уокър и донякъде Доусън.

То всеки сезон минава с тежки контузии на някой защитник,дано тази се размине
Да си заминават следните - Ливърмор, Паркър, Хъдълстоун, Адебайор, Кайл Наутън, Екото...та дори и Дефо.

отляво само на Вертонген ли ще го караме.А и цял сезон само с 1 нападател,някой от сегашните твърдо остава,за другите съгласен

Върни се в “Футбол - Свят”