Знам че темата ми може би е банална,но ме накара да я напиша днешния мач между Славия и Берое.
Не е изненада за никога че в момента трите отбора:Ботев,Берое и Лудогорец имат най-добрите състави в БГ,ако може да говорим за добри.
Като видях днес с каква лекота Берое надигра Славия и като си спомня как Апоел се разходи в Стара Загора ми стана адски тъжно.
Ние футбол средно-европейски нямаме това е истината,дори отборът на Ботев който ще се касира за 3 кръг игра срещу отбор в който най-скъпоплатения играч взима 2хил евро.А в този Жрински имаше само Босненчета които се бориха докрай.Дали има рецепта и за нас Българите-вече не знам,но ми е болно че двата гранда са адски слаби,че днес на ст.Славия имаше 1000души,че Лудогорец води до 87мин с човек повече и накрая губи и като се върнат тук в БГ на летището ги чака 100 журналя за да им отдадат нужното внимание.
Нарочно не се спирам на Иртиш-всичко се каза и изказа.
Нарочно не се спирам на №3.
Каква е рецептата за Бг-футбола АЗ НАИСТИНА НЕ ЗНАМ.
Тъжната истина за БГ-футбола!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Тъжната истина за БГ-футбола!!!
LEVSKI_FOREVER
-
- Контакти:
Re: Тъжната истина за БГ-футбола!!!
zlatan написа:Каква е рецептата за Бг-футбола АЗ НАИСТИНА НЕ ЗНАМ.
Особено след загубата на Берое ми стана тъпо за българския футбол, но после се сетих на какво прилича България и спря да ми пука чак толкова. Проблемите не са просто във футбола ни, а че държавата не върви на никъде.
[offtopic]Не искам да политизирам темата, но според мен трябва да оправим държавата, а после да мислим за футбола на къде отива.[/offtopic]
- Levskar_90
Кво ти пука, докато не разкарат чужденците от А група няма, да се оправим. Трябва да има лимит от 2-3 чужденеца в титулярните 11.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- Bartolomej
- Контакти:
Levskar_90 написа:Кво ти пука, докато не разкарат чужденците от А група няма, да се оправим. Трябва да има лимит от 2-3 чужденеца в титулярните 11.
лек
ко каза ти ве

да ги разкараме и да ги оставим в едно изречение .. ай сиктир
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- Trueplayer
- Контакти:
Levskar_90 написа:Кво ти пука, докато не разкарат чужденците от А група няма, да се оправим. Трябва да има лимит от 2-3 чужденеца в титулярните 11.
И 2-3 са много, най-добре 1 в титулярите и макс още един в групата за мача.
- Levskar_90
Trueplayer написа:Levskar_90 написа:Кво ти пука, докато не разкарат чужденците от А група няма, да се оправим. Трябва да има лимит от 2-3 чужденеца в титулярните 11.
И 2-3 са много, най-добре 1 в титулярите и макс още един в групата за мача.
И така става.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
zlatan написа:...дори отборът на Ботев който ще се касира за 3 кръг игра срещу отбор в който най-скъпоплатения играч взима 2хил евро...
http://www.bnews.bg/article-81180
Годишният бюджет на Ботев е 2,7 милиона евро, а на Астана 5 пъти по-голям.
Айде да не изопачаваме истината и да не омаловажаваме (макар и малките засега) успехи, а? И си оправи заглавието - казваш "български футбол" и после твърдиш, че единствените по-стабилни отбори са три провинциални. Тоест, "тъжната истина" е май най-вече за софийския футбол, а?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- greenlandia
Абсолютно те подкрепям.Българския футбол е много слаб. Наистина като се замисля оня ден изядохме голям шамар от Апоел,не стига че ни биха ,а и играха пестеливо. Докато в България поне 3-4 отбора не са поне на нивото на Апоел няма да тръгнат нещата.Вижда се че в нашето първенство имаме 3-4 добри отбора ,които обаче за Европа са много далеч от истината.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
-
- Контакти:
Наистина е много тъжно и единствената птичка засега е Ботев Пловдив. Колкото и да подценявате казахстанският футбол противникът на Ботев например имаше многократно по голям бюджет от този на Ботев, стадион за 200 милиона и въпреки това Ботев победи. Лошото наистина е, че отбори като Левски например вече няколко години не могат да се съвземат и затъват все повече и повече. Двубоят със средняка от Казахстан бе показен за всичко. Вчера се видя и как Ботев само два дни след евромача си победи сините без да се напряга, а само с класа.
-
- Контакти:
zlatan написа:Знам че темата ми може би е банална,но ме накара да я напиша днешния мач между Славия и Берое.
Не е изненада за никога че в момента трите отбора:Ботев,Берое и Лудогорец имат най-добрите състави в БГ,ако може да говорим за добри.
Като видях днес с каква лекота Берое надигра Славия и като си спомня как Апоел се разходи в Стара Загора ми стана адски тъжно.
Ние футбол средно-европейски нямаме това е истината,дори отборът на Ботев който ще се касира за 3 кръг игра срещу отбор в който най-скъпоплатения играч взима 2хил евро.А в този Жрински имаше само Босненчета които се бориха докрай.Дали има рецепта и за нас Българите-вече не знам,но ми е болно че двата гранда са адски слаби,че днес на ст.Славия имаше 1000души,че Лудогорец води до 87мин с човек повече и накрая губи и като се върнат тук в БГ на летището ги чака 100 журналя за да им отдадат нужното внимание.
Нарочно не се спирам на Иртиш-всичко се каза и изказа.
Нарочно не се спирам на №3.
Каква е рецептата за Бг-футбола АЗ НАИСТИНА НЕ ЗНАМ.
мацуи мацуи мацуи центрира га яде кифтетата ни рива
а дано и локо пд ви бие да видя ква тема ще отвориш
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!