Нефтохимик написа:Bourgas написа:Нефтохимик написа:ivan56 написа:Следваща тема. Урода или Синята Сган

Спами във вашият форум
Иначе темата наистина не си заслужава коментар особено пък и в нашият форум.Мастерхаус спонсорира доста отдавна Черноморец.Те си имат и бизнесвзаимотношения със дъщерни фирми на Петрол и Събев и е нормално да инвестират част от печалбата си при тях.
Мастерхаус спонсорират и Нефтохимик, ти като фен трябва да го знаеш това по-добре от шаран като мен? Какво тогава искаш от тях и от ръководството на Черноморец, че нещо не вдявам?
Ха къде съм казал ,че искам нещо от Мастерхаус,още по-малко от ръководството на Черноморец,защото аз наистина не ти вдявам коментара?Покажи ми една дума в която съм изразил претенции към тях или към вас.
Да, но спонсорират и Нефтохимик отдавна. Тогава защо тази тема се отваря и какво се цели отново с нея? Те такива големи фирми Кроношпан и какво ли не не искат нито нас, нито вас. Това е жалкото. А не, че Бошнака ще дава там по няколкостотин хиляди, които ги даваше и до сега. Но сега ще му има логото на фирмата на гърдите на играчите. Това е.