Изминалите 2 седмици ни предложиха много емоции-замалко да закрият срамното четирибуквие,цирковете в БФС,евробитките на отборите...
Да си кажа честно бях доста голям оптимист преди началото на сезона за Левски.За съжаление след първия мач срещу посредствения отбор от Казахстан отново проличаха старите слабости и оптимизма ми премина в реализъм

Мога да потъна дълбоко в спортно-технически анализ на играчите и на отдавна достигналия "тавана" си на развитие Митов,но не мисля да го правя.
Искам да обърна внимание на сигналите,които Наско даде още в началото на подготовката.Той ясно даде да се разбере,че за 5 години ръководството извърши огромни глупости и Левски София не е мръднал крачка напред в развитието си.Скандално назначения Велислав Вуцов,инж.Гонзо Иванов,Иво "Втория начин" направиха изключителни глупости от управленска некадърност...
Сигурен съм,че Наско е видял тези неща и от висотата на своя интелект е разбрал,че с този безумно слаб отбор е немислим пробив в Европа!Той даде шанс и каза,че Митов трябва да убеди синята общност в гласуваното му доверие.Според мен нарочно остави Митов,който практически му осигури дефакто и де юре сигурен европровал и по този начин своята оставка,както и чистка сред "звездите" на отбора.Наско ще може да назначи треньор на който има доверие и да постави основите на новия вековен Левски,както и да привлече необходимите му играчи тъй като трансферния прозорец все още е отворен,а трансферното лято е в разгара си

Тъй като сезона за нас е (почти) приключил е време за анализи.В нашия форум има наистина много мислещи хора,затова поставям въпроса така-авантюрата на Левски беше срамно отпадане или гениален ход?
Вие сте