Срамно отпадане или...гениален ход?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Срамно отпадане или...гениален ход?

Мнениеот eelche » 14 юли 2013 10:08

Здравейте на всички левскари ;)

Изминалите 2 седмици ни предложиха много емоции-замалко да закрият срамното четирибуквие,цирковете в БФС,евробитките на отборите...

Да си кажа честно бях доста голям оптимист преди началото на сезона за Левски.За съжаление след първия мач срещу посредствения отбор от Казахстан отново проличаха старите слабости и оптимизма ми премина в реализъм :roll: Щеше да е странно,ако този слаб и съсипан отбор беше продължил напред при положение,че не успяхме да вкараме гол 180 минути.Безумно слаба двойка защитници,некадърен ляв бек,липса на качествен дефанзивен халф,неефективни нападатели...Има ли смисъл да споменавам,че купихме 3 нови попълнения от които дефакто игра само 1?

Мога да потъна дълбоко в спортно-технически анализ на играчите и на отдавна достигналия "тавана" си на развитие Митов,но не мисля да го правя.

Искам да обърна внимание на сигналите,които Наско даде още в началото на подготовката.Той ясно даде да се разбере,че за 5 години ръководството извърши огромни глупости и Левски София не е мръднал крачка напред в развитието си.Скандално назначения Велислав Вуцов,инж.Гонзо Иванов,Иво "Втория начин" направиха изключителни глупости от управленска некадърност...

Сигурен съм,че Наско е видял тези неща и от висотата на своя интелект е разбрал,че с този безумно слаб отбор е немислим пробив в Европа!Той даде шанс и каза,че Митов трябва да убеди синята общност в гласуваното му доверие.Според мен нарочно остави Митов,който практически му осигури дефакто и де юре сигурен европровал и по този начин своята оставка,както и чистка сред "звездите" на отбора.Наско ще може да назначи треньор на който има доверие и да постави основите на новия вековен Левски,както и да привлече необходимите му играчи тъй като трансферния прозорец все още е отворен,а трансферното лято е в разгара си ;)

Тъй като сезона за нас е (почти) приключил е време за анализи.В нашия форум има наистина много мислещи хора,затова поставям въпроса така-авантюрата на Левски беше срамно отпадане или гениален ход?

Вие сте :arrow:
Последна промяна от eelche на 14 юли 2013 10:11, променено общо 1 път.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Срамно отпадане или...гениален ход?

Мнениеот CTAHKO » 14 юли 2013 10:10

Гениален ход ще да е ;)Те едни гении събрани...да ти умре коня 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 14 юли 2013 10:14

може да се нарече гениален ход но не за Левски а за Наско, щото той си разчисти терена сега и почва сам да коли и беси, явно правата му не бяха пълни и той намери начин да си ги получи отново, дали това ще е добре за Левски не знам

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 14 юли 2013 10:14

Времето ще покаже,има логика в действията на Сираков.Надявам се да е гениален ход. ;)

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 14 юли 2013 10:15

чета кой каква глупост направил и не ми става ясно каква точно глупост пък е направил Вили Вуцов докато е бил в Левски 2 месеца

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 юли 2013 10:17

stg333 написа:чета кой каква глупост направил и не ми става ясно каква точно глупост пък е направил Вили Вуцов докато е бил в Левски 2 месеца

Тя от край време,глупустта е една и от година на година мустаците и стават по-гъсти и по-глупави :!:
Последна промяна от CTAHKO на 14 юли 2013 10:18, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 14 юли 2013 10:17

След тия 2 мача ще има пари хем да се построи сектор А,хем и да си купим титлата за 100-годишния юбилей.Гениален ход на Батков ;)
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 14 юли 2013 10:19

На мен за момент ми мина такава мисъл в главата, но ще да бъде много висока цената на този "гениален" ход! На всички бе ясно ,че се чакаше само някъде Митов да нагази лука за да бъде уволнен, но не искам да мисля, че това може да е замислено. Все едно да запалиш цялото село за да може да изгори и къщата на комшията ,който те дразни. Малко ми прилича на налаганото мнение за Гриша Ганчев и Хонорис каузата, че микренският направил всичкия миш-маш само и само да се освободи от треньорското недоразумение.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 14 юли 2013 10:25

Два съвета към феновете на Левски, а защо не и към тези на ЦСКА. Със стари ку*ви нов бардак не се прави. И оставете треньорите си да работят, а не след всяка една загуба да ги плюете и гоните. Това пречи. Представям си ако Арсенал беше Левски и Венгер беше треньор, нямаше да изкара и 2 кръга.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 14 юли 2013 10:26

stg333 написа:чета кой каква глупост направил и не ми става ясно каква точно глупост пък е направил Вили Вуцов докато е бил в Левски 2 месеца

Добре,малко офтопик...

Когато назначиха Вили Вуцов цялата синя общност беше срещу него,все пак той дойде след като бяха уволнили скандално нашия любимец Мъри.И до днес се носят слухове,как идеолога на всичко това е бил Вуцов-старши,който тогава е уредил хикса с панчаревци на "Армията",защото Стойчо Младенов му бил съсед. :lol:

Няма да забравя едно нагло интервю пред Сашо Диков точно на тоя същия Овчеглав в което ръсеше простотия след простотия.Имахме уредена една страхотна контрола с Вердер в която не само че не успяхме да бием,ами профукахме и дузпа.Нужно ли е да споменавам провалите в Вихрен(пак пропусната дузпа на инж.Гонзо Иванов) и БАТ3(срам,срам,срам и пак пропусната дузпа на инж.Гонзо Иванов).

Това са прекалено много грехове,а като добавим и реакциите след Левски-Славия 1:1 картината става ясна.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Върни се в “Левски”