Това е Ботев Пловдив ! Отборът, който през години е бил толкова пъти на дъното и се е връщал там където му е мястото, на върха !
Днес Наско Сираков опита да привлече Станимир Стоилов отново в Левски. Там където те двамата бяха царе. Покориха България и Европа и не се виждаше как ще се спре синия отбор. Опита да върне тази магия. Да, но г-н Сираков вие най-добре знаете какво е Ботев и какво е Левски. Наистина може отборът на сърцето и на двамата да е Левски, но тук на преден план излиза хладния разум пред фенщината. Мъри много лесно можеше да каже "да" и да се завърне на Герена като Бог. Той, обаче, предпочете да стане Бог там където се става най-трудно - в Ботев Пловдив.
Много хора пренебрегват това, което Мъри и ръководството направиха. Отказа на Левски да дадат Мъри. Всъщност направиха много повече от това. Отказа да предадат Ботев. Отказа да предадат хилядите фенове, които застават зад отбора във всеки един момент. Отказа да предадат град Пловдив. Някой може и да не разберат какво е Ботев и какво е Пловдив, но за нас това е много повече от Левски,София и титлите за вас. Това е религия. Това е живот. Ботев никога няма бъде лишен от тези, които го обичат. Ботев никога няма да бъде алчен за титли и отличия. Никога не е и никога няма.
Много хора не разбират как може титлите да не са приоритет за нас. Радостта от това да видиш играчите в отбора на сърцето ти да се раздават до последен дъх, да милеят с цялото си сърце за отбора е повече от достатъчно от една титла или купа. Винаги е било достатъчно и винаги ще бъде. Това е Ботев. Никой не може да го промени.
Ботев Пловдив ще играе важна,ако не и най-важната роля в първенството тази година. Искате или не искате ние се завърнахме. Искате или не искате ние отново ще ви посрещнем със същото благозвучно "ДОБРЕ ДОШЛИ В АДА !" Ад, това е, което ще видите в Пловдив. Жълто-черен ад.
Искам да благодаря на Станимир Стоилов, който за 6-7 месеца показа, че не всичко е алчност,пари и завист. И напред Ботев ти си най-голям !
Това е Ботев Пловдив !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Това е Ботев Пловдив !
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
Re: Това е Ботев Пловдив !
Берое.Браво Мъри достойно за уважение решение.Успех с Ботев.
-
- Контакти:
Абе това ботевистите наистина прекаляват понякога
! Хора спрете да се имате за най-великите , моля ви ..... не сте ... какво ми говорите за спадове , върхове и т.н. ..... Постоянно плюете отбора на Левски , феновете на Левски и прочие ... вземете се в ръце ! Не си мислете ,че съм против вас , симпатичен отбор сте , имате фенове , история , в момента сте в добра форма ( най-вече заради именно ЛЕВСКАРИТЕ в отбора ви ) не ме карайте да си променям положителните чувства към вас ..... постянно теми против Левски и теми , с които едва ли не се изкарвате Барселона или Реал Мадрид .... по-полека я карайте ! Мъри е левскар , на всички им е ясно това ! На мен ми беше ясно ,че няма да дойде .... започнал е да гради нещо и няма как да го остави по средата ..... но помнете ми думите - когато свърши с вас ( като му изтече договора или вие го изгоните ) ще се върне при Левски ! Спрете да се надъхвате , след 1 седмица да не запеете друга песен - да не почнете с "Мъри даде мача на говедата" и тем подобни простотии ....... айде оставям ви ,че незнам 

Браво на Ботев Пд
PFK_Levski написа:Абе това ботевистите наистина прекаляват понякога! Хора спрете да се имате за най-великите , моля ви ..... не сте ... какво ми говорите за спадове , върхове и т.н. ..... Постоянно плюете отбора на Левски , феновете на Левски и прочие ... вземете се в ръце ! Не си мислете ,че съм против вас , симпатичен отбор сте , имате фенове , история , в момента сте в добра форма ( най-вече заради именно ЛЕВСКАРИТЕ в отбора ви ) не ме карайте да си променям положителните чувства към вас ..... постянно теми против Левски и теми , с които едва ли не се изкарвате Барселона или Реал Мадрид .... по-полека я карайте ! Мъри е левскар , на всички им е ясно това ! На мен ми беше ясно ,че няма да дойде .... започнал е да гради нещо и няма как да го остави по средата ..... но помнете ми думите - когато свърши с вас ( като му изтече договора или вие го изгоните ) ще се върне при Левски ! Спрете да се надъхвате , след 1 седмица да не запеете друга песен - да не почнете с "Мъри даде мача на говедата" и тем подобни простотии ....... айде оставям ви ,че незнам
Паживьом,увидим.
джони написа:PFK_Levski написа:Абе това ботевистите наистина прекаляват понякога! Хора спрете да се имате за най-великите , моля ви ..... не сте ... какво ми говорите за спадове , върхове и т.н. ..... Постоянно плюете отбора на Левски , феновете на Левски и прочие ... вземете се в ръце ! Не си мислете ,че съм против вас , симпатичен отбор сте , имате фенове , история , в момента сте в добра форма ( най-вече заради именно ЛЕВСКАРИТЕ в отбора ви ) не ме карайте да си променям положителните чувства към вас ..... постянно теми против Левски и теми , с които едва ли не се изкарвате Барселона или Реал Мадрид .... по-полека я карайте ! Мъри е левскар , на всички им е ясно това ! На мен ми беше ясно ,че няма да дойде .... започнал е да гради нещо и няма как да го остави по средата ..... но помнете ми думите - когато свърши с вас ( като му изтече договора или вие го изгоните ) ще се върне при Левски ! Спрете да се надъхвате , след 1 седмица да не запеете друга песен - да не почнете с "Мъри даде мача на говедата" и тем подобни простотии ....... айде оставям ви ,че незнам
eбаси наглеца,по всички сайтове "обективните" писачи пишат по цял ден за отбора на "народа",пускаш говедарик и пак за тях,пускаш спортните новини или пред банята и пак същите лайна-дупислав,мигача и аллахсандров,питаш ли ме мен и на всички други фенове до къде ни е дошло от вас ,с който и да играете всеки ви пляска и пак говорите,какво трябва да стане за да млъкнете веднъж завинаги
Аз ще ти кажа какво.Едно 6-1 насред София ,като през 62-ра и ще мълчат в следващите 50 години.
- ihalamadrid
- Контакти:
Левскар пише за прекаляване гхмммм, "Отбора на народа" "Синя България" "Най-добрата публика" "Ние сме най-добрите" "Носим името на апостола,следователно трябва да ни целувате задниците и да признаете че Левски е най-добрият отбор на света" - АЙЙЙДЕ моля ти се,като не ти харесва ОСТАВИ НИ бяхме във В група сега сме в Евро турнирите и минахме първият кръг за разлика от вас,остави ни да се порадваме не е нужно да скачаш как щели сме друга Песен да пеем в Пловдив пффф ...
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

sokoban написа:джони написа:PFK_Levski написа:Абе това ботевистите наистина прекаляват понякога! Хора спрете да се имате за най-великите , моля ви ..... не сте ... какво ми говорите за спадове , върхове и т.н. ..... Постоянно плюете отбора на Левски , феновете на Левски и прочие ... вземете се в ръце ! Не си мислете ,че съм против вас , симпатичен отбор сте , имате фенове , история , в момента сте в добра форма ( най-вече заради именно ЛЕВСКАРИТЕ в отбора ви ) не ме карайте да си променям положителните чувства към вас ..... постянно теми против Левски и теми , с които едва ли не се изкарвате Барселона или Реал Мадрид .... по-полека я карайте ! Мъри е левскар , на всички им е ясно това ! На мен ми беше ясно ,че няма да дойде .... започнал е да гради нещо и няма как да го остави по средата ..... но помнете ми думите - когато свърши с вас ( като му изтече договора или вие го изгоните ) ще се върне при Левски ! Спрете да се надъхвате , след 1 седмица да не запеете друга песен - да не почнете с "Мъри даде мача на говедата" и тем подобни простотии ....... айде оставям ви ,че незнам
eбаси наглеца,по всички сайтове "обективните" писачи пишат по цял ден за отбора на "народа",пускаш говедарик и пак за тях,пускаш спортните новини или пред банята и пак същите лайна-дупислав,мигача и аллахсандров,питаш ли ме мен и на всички други фенове до къде ни е дошло от вас ,с който и да играете всеки ви пляска и пак говорите,какво трябва да стане за да млъкнете веднъж завинаги
Аз ще ти кажа какво.Едно 6-1 насред София ,като през 62-ра и ще мълчат в следващите 50 години.
И ние ги чакаме

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

sokoban написа:джони написа:PFK_Levski написа:Абе това ботевистите наистина прекаляват понякога! Хора спрете да се имате за най-великите , моля ви ..... не сте ... какво ми говорите за спадове , върхове и т.н. ..... Постоянно плюете отбора на Левски , феновете на Левски и прочие ... вземете се в ръце ! Не си мислете ,че съм против вас , симпатичен отбор сте , имате фенове , история , в момента сте в добра форма ( най-вече заради именно ЛЕВСКАРИТЕ в отбора ви ) не ме карайте да си променям положителните чувства към вас ..... постянно теми против Левски и теми , с които едва ли не се изкарвате Барселона или Реал Мадрид .... по-полека я карайте ! Мъри е левскар , на всички им е ясно това ! На мен ми беше ясно ,че няма да дойде .... започнал е да гради нещо и няма как да го остави по средата ..... но помнете ми думите - когато свърши с вас ( като му изтече договора или вие го изгоните ) ще се върне при Левски ! Спрете да се надъхвате , след 1 седмица да не запеете друга песен - да не почнете с "Мъри даде мача на говедата" и тем подобни простотии ....... айде оставям ви ,че незнам
да не забравяме,че властта буташе и вас