ЦСКА - Банско , с или без публика ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

loituma
Контакти:

ЦСКА - Банско , с или без публика ?

Мнениеот loituma » 13 юли 2013 11:57

Днешната контрола на ЦСКА срещу Банско ще бъде ли открита за фенове и журналисти ?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: ЦСКА - Банско , с или без публика ?

Мнениеот Red Warrior » 13 юли 2013 12:02

Доколкото знам - ще бъде открита за фенове и журналисти. Аз ще съм там 100%!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 13 юли 2013 12:17

открита е за журналисти и фенове :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
RED 1

Мнениеот RED 1 » 13 юли 2013 12:23

РАЗБИРА СЕ , ЧЕ Е ОТКРИТА !
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 13 юли 2013 12:59

Всички ще ме на стадиона зада поздравим истинските герои на ЦСКА. Уважавам много Стойчо, но ако иска да остане голям в очите ми не трябва да пипа играчите, които останаха верни до последно. Няма право да ги заменя с разни португалци, бразилци и най-вече с някой от тези, които първи избягяха, но сега искат да се връщат. Момчетата от школата доказаха, че са истински армейци. Затова трябва да им се даде шанс. Грънчов, Христов, Попов и Долапчиев плюс Чочев и Карачанаков могат да бъдат бъдещето на ЦСКА. Заедно с Марсиньо, Вальо Илиев и Томи Костадинов ще оформим истински български отбор, без излишни чужденци и фалшиви перли. А стане ли чудото Мартин Петров също да избере ЦСКА вече работата ще е друга. С него и вратаря Стоян Колев от разбит отбор ставаме претендент за всички медали. Нарочно не споменавам Бадема, защото отдавна не съм му фен и ако си тръне хич няма да ми е мъчно. Той многократно доказа, че уважава повече парите, отколкото отбора, в който играе. Сега такива не са ни нужни, трябват ни истински армейци, като изброените по-горе!

rishelio
Контакти:

Мнениеот rishelio » 13 юли 2013 13:03

angelofdeath написа:Всички ще ме на стадиона зада поздравим истинските герои на ЦСКА. Уважавам много Стойчо, но ако иска да остане голям в очите ми не трябва да пипа играчите, които останаха верни до последно. Няма право да ги заменя с разни португалци, бразилци и най-вече с някой от тези, които първи избягяха, но сега искат да се връщат. Момчетата от школата доказаха, че са истински армейци. Затова трябва да им се даде шанс. Грънчов, Христов, Попов и Долапчиев плюс Чочев и Карачанаков могат да бъдат бъдещето на ЦСКА. Заедно с Марсиньо, Вальо Илиев и Томи Костадинов ще оформим истински български отбор, без излишни чужденци и фалшиви перли. А стане ли чудото Мартин Петров също да избере ЦСКА вече работата ще е друга. С него и вратаря Стоян Колев от разбит отбор ставаме претендент за всички медали. Нарочно не споменавам Бадема, защото отдавна не съм му фен и ако си тръне хич няма да ми е мъчно. Той многократно доказа, че уважава повече парите, отколкото отбора, в който играе. Сега такива не са ни нужни, трябват ни истински армейци, като изброените по-горе!

Подкрепям казаното от теб на 1000%!Но пък за съжаление на също толкова процента съм сигурен,че най-много Чочев и Грънчов ще получат подкрепа от Стойчо,знаем си го...Искрено се надявам да греша!

Потребителски аватар
RED 1969
Контакти:

Мнениеот RED 1969 » 13 юли 2013 13:10

"Червените" с писмо до БФС за отлагане на мача с Локо Пловдив

ЦСКА не иска да започне новото първенство в „А" група на 21 юли, научи репортер на Livesport.bg. Това става ясно от писмо до БФС, подписано от считания за нов изпълнителен директор на „червените" Александър Тодоров.

С него той иска домакинския мач с Локо Пловдив от първия кръг да бъде отложен. Тодоров, който по документи все още не е никакъв в ЦСКА иска от футболната централа повече време за да може „червените" да сглобят боеспособен състав.

В писмото се казва, че новото ръководство на „Армията" се нуждае от още време за да приключи сделката с настоящите собственици от „Титан".

На практика това означава, че поне в следващата седмица няма кой да подпише договорите с новите играчи. При това положение ЦСКА ще трябва да излезе в първия кръг срещу Локо Пловдив в доста странен състав. Това притеснява ръководството на армейците. Според обявената програма ЦСКА трябва да приеме „смърфовете" на 20 юли, събота от 20 часа на стадион „Българска армия".
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 13 юли 2013 13:13

[offtopic]Тея са големи идиоти обаче с техните заглавия - има разлика между искане за отлагане на мач и нежелание за участие в А група. Отделно, че пишат само глупости, пък и да е вярно, едва ли има шанс да го отложат.[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 13 юли 2013 15:07

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Александър Тодоров, който е главно действащо лице по сделката между настоящите собственици на клуба от "Титан" и бизнес кръга "Червени шампиони", коментира пред Sportal.bg появилата се в някои медии информация, че "червените" няма да започнат новото първенство навреме. "Тази информация не е вярна. Няма да има никакво отлагане. Не сме пращали никакво официално писмо до БФС с искане за отлагане на първия мач. Просто запитахме футболната ни централа дали има някаква възможност да играем малко по-късно, за да имаме повече време. Това е. ЦСКА започва първенството по програма и всичко е наред. Другата седмица ще привлечем футболисти и ще чакаме първия мач. Готови сме", сподели пред нашата медия Тодоров. По програма армейците трябва да домакинстват на Локомотив (Пловдив) другата събота (20 юли).

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=437186

Върни се в “ЦСКА”