Тема за бирата

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

cristely
Контакти:

Тема за бирата

Мнениеот cristely » 12 юли 2013 19:12

Колеги,
предлагам тук да се организират срещите на по бира сред фенове, колеги, приятели преди и/или след мачове на любимия отбор, както и по всяко друго време. Както се казва, Наздраве!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Тема за бирата.

Мнениеот kartago » 12 юли 2013 19:14

Може и с чужди агитки преди мач, проверено е!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 12 юли 2013 19:17

О, да. Определено! Когато хората не търсят конфликт, не се опитват постоянно да си ги мерят... могат да прекарат приятно с колегите. Аз в Бургас имам много приятели, но за мой срам не съм се организирал да отида на мач.

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 12 юли 2013 19:30

аз бих ударил няколко питиета с другаря Шумкар
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 12 юли 2013 19:31

Който пие бира - не умира!!!

Иначе съм о.кей

п.с
няма значение дали повода е футболен мач, важно е бира да има

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 12 юли 2013 20:16

Red_Pride написа:аз бих ударил няколко питиета с другаря Шумкар

След като се доредиш от дългата опашка ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 12 юли 2013 21:19

South_Park написа:
Red_Pride написа:аз бих ударил няколко питиета с другаря Шумкар

След като се доредиш от дългата опашка ;)

:lol: :lol: :lol:

Питие с другаря е по-чакано и от аудиенция при Папата :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 12 юли 2013 21:26

Аз съм много слаб пияч и едва ли мога да бъда приятна компания.След първата каса бира се надувам като плондер и почвам на често да прибягвам до тоалетната(сигурно простатата ме алармира),а това не е много учтиво към сътрапезниците...........но за добрата идея ще опитам да се държа прилично.А ако можем да направим така,че агитките вместо да враждуват,да пият по бира преди и особено след мач,ще е върхът на футболния сладолед.....И нещо наистина ново и положително в мизерната ни действителност.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 12 юли 2013 21:33

КироВарна написа:Аз съм много слаб пияч и едва ли мога да бъда приятна компания.След първата каса бира се надувам като плондер и почвам на често да прибягвам до тоалетната(сигурно простатата ме алармира),а това не е много учтиво към сътрапезниците...........но за добрата идея ще опитам да се държа прилично.А ако можем да направим така,че агитките вместо да враждуват,да пият по бира преди и особено след мач,ще е върхът на футболния сладолед.....И нещо наистина ново и положително в мизерната ни действителност.

Аз доколкото знам наши момчета го правят няколко пъти вече с колегите от Бургас, което е наистина похвално. И там и тук, нали?! Който е участвал да каже. Какво по хубаво от това да има приятелство, уважение и колегиалност между агитките?!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 13 юли 2013 00:26

Iceberg написа:
КироВарна написа:Аз съм много слаб пияч и едва ли мога да бъда приятна компания.След първата каса бира се надувам като плондер и почвам на често да прибягвам до тоалетната(сигурно простатата ме алармира),а това не е много учтиво към сътрапезниците...........но за добрата идея ще опитам да се държа прилично.А ако можем да направим така,че агитките вместо да враждуват,да пият по бира преди и особено след мач,ще е върхът на футболния сладолед.....И нещо наистина ново и положително в мизерната ни действителност.

Аз доколкото знам наши момчета го правят няколко пъти вече с колегите от Бургас, което е наистина похвално. И там и тук, нали?! Който е участвал да каже. Какво по хубаво от това да има приятелство, уважение и колегиалност между агитките?!

Аз твърдо ще бъда (ако е рекъл Господ)на мача Черноморец-Черно море.Така че можем ако има мераклии да си организираме приятелска среща варналии и бургазлии.Само от сега се извинявам,че ще пия само една бира преди мача,защото ще шофирам.Но важно е не кой колко ще изпие,а да се срещнем с бургазлии.Бургас е хубав град с хубави хора,както би казал великият ТОДОР КОЛЕВ.А втория полусезон,естествено ще се срещнем във Варна.

Върни се в “Черно море”