Свобода за Мирослав Ризински!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Far Right
Контакти:

Свобода за Мирослав Ризински!

Мнениеот Far Right » 16 апр 2009 21:27

Историята разказана по-долу, няма нищо общо с футбола. Поне с този използван от спортни сайтове, вестници и съмнителни обществени деятели за всяване на омраза и нетърпимост между феновете.

Със сигурност няма нищо общо с речника на разделението, делящ българите на "прасета", "говеда", "селяни", "буфери"или "канарчета". Футбола използван като грешно разбрана (авто)реклама от доморасли журналисти опорочаващи дори срещите на националния отбор, категоризиращи ни като "българи" и "антибългари"-същото онова медийно чудовище взимащо човешки жертви след дербита. Това е историята на Мирослав Ризински.

Мирослав Ризински е роден във Вардарска Македония. В житието на Миро има нещо Възрожденско. Нещо от онзи свещен плам на дедите ни довел до величието на кървавия април през лето 1876-то.

Може би, има историческа справедливост във факта, че личност като Мирослав се появи в този злочест български край, просмукан от кръвта на хиляди наши герои.

Мирослав Ризински има смелостта да обяви ясно своето национално(българско) самосъзнание и да поведе политическа борба за него - чрез политическата организация ДЕАМ. Опита се да извоюва за осъзнатите българи в Македония същите политически права, каквито имат и останалите общности в тази република - власи, албанци, турци и цигани. Права на политическо сдружаване и представителство, право на достъп до печатни и електронни медии, право на свободно и достойно изразяване на българското национално самосъзнание.

За тази смелост просръбската, по същността си окупационна власт, в Република Македония организира срещу Мирослав Ризински класическа полицейска операция в духа на най-ярките сталинистки практики. В офисът му са подхвърлени от цивилни полицай няколко хиляди евро, той е арестуван и обвинен за подкуп. Въпреки безспорните доказателства за скалъпени обвинения, безумните разминавания в т. нар "свидетелски" показания, безбройните и фрапантни процесуални нарушения от страна на обвинението, всички съдебни инстанции постановяват присъда "виновен".

Престъпното деяние на БЮРМ-ското "правосъдие"е лесно обяснимо с доведената до параноя комплексарщина на посттитовистите. Комплекси от липсата на историческа идентичност, под чиито прицел е един достоен наш сънародник.

Това едва ли би било възможно обаче, ако шизофриничната клика в Скопие, не разчиташе на мълчаливото съучастие на т. н. "българска дипломация".

Същата която позволи гаврата с медиците ни в Либия в продължение на осем години, преди натиска на Обединена Европа да ги спаси.

Както казах по-горе:

Историята на този български страдалец, няма нищо общо с футбола. Или най-вече с цялата омраза край него. Би могла, да има нещо общо с това което ни събира по стадионите. Със Съпричастността и Подкрепата, с това което обуславя реалността ни.

А в нея, на една футболна трибуна се събират повече хора отколкото професионалните популисти(които чудно защо наричаме "политици" и "държавници")могат да съберат за цяла кампания.

Нека забравим, поне за малко цветовото си деление и още в този кръг във всяка агитка да издигнем транспарант "СВОБОДА ЗА МИРОСЛАВ РИЗИНСКИ". Великден е. Време когато се ражда Надеждата. Тази за обществото ни, за България и за бъдещето на големия българин и достоен човек-Мирослав Ризински.

Веселин Веселинов
Последна промяна от Бижутера на 17 апр 2009 20:59, променено общо 1 път.
Причина: Оправено заглавие

Far Right
Контакти:

Re: СВОБОДА ЗА МИРОСЛАВ РИЗИНСКИ!!!

Мнениеот Far Right » 16 апр 2009 21:36

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7Nv2YYI9ZcY[/youtube]

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 16 апр 2009 21:54

Щом тоя човек милее за България, и е осъзнал , че няма такова животно БЮРМ! Да подкрепям с двете си ръце! Честно подкрепих каузата на медиците, но се разочаровах от тях! Не че искам да гният в затвор в Либия, ама това което държавата жерта за тях не беше никак малко, а те пак недоволни! Искам всички в Македония да разберат, че те са бълагри колкото шопите, траките, добруджанците и така нататък! Не ми е във възможностите, но дайте да се направи някаква петиция, аз ще я разпространя колкото мога! Тоя човек заслужава признателност! Нека поне веднъж да защитим назионалната си кауза! Нека защитим един БЪЛГАРИН!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

lumpen

Мнениеот lumpen » 16 апр 2009 21:57

Хахахахахахахахаха - те клошетата в тая държава са прекалено заети да правят "пътна карта" на сърбия и удрят стабилно рамо на южната и провинция, жителите на която се обявиха за родственици с хунзите(мюсюлманско племе с подчертано негроидни представители) ти братле искаш да си спомнят за хора който са дали живота си за България с надеждата децата им да живеят в нея свободни и горди с предците си. Хората си искат Азис и реалитите бе батенце, ходи ставай бел негър в щата алабама, и ако те пита некой какви са ти корените - кажи че си братчет с хунзите :cry: :cry: :cry: :cry:

lumpen

Мнениеот lumpen » 16 апр 2009 22:02

а на Миро - Бог да ну е на помощ!!!!! на други не може да се осланя

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 16 апр 2009 22:26

Far Right написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7Nv2YYI9ZcY[/youtube]

Този който е на клипчето (не с очилата,другия) го познавам :) Пичага е !

Съгласен съм с едно нещо - всеки има право свободно да изразява националната си принадлежност ! Но в Македония се насажда анти-българщината от сърбите десетилетия наред ! Отностно издигането на трансперант по футболните стадиони,мисля че не в този форум ще успееш,защото поне до колкото знам,ги няма отговорните фактори в големите агитки тук ! Но нищо не пречи да се опита :) Надявам се (стига найстина да е "чист") нашият сънародник да получи свободата си отново !
Изображение

lumpen

Мнениеот lumpen » 16 апр 2009 22:48

Blue_Lion написа:

Съгласен съм с едно нещо - всеки има право свободно да изразява националната си принадлежност ! Но в Македония се насажда анти-българщината от сърбите десетилетия наред ! Отностно издигането на трансперант по футболните стадиони,мисля че не в този форум ще успееш,защото поне до колкото знам,ги няма отговорните фактори в големите агитки тук ! Но нищо не пречи да се опита :) Надявам се (стига найстина да е "чист") нашият сънародник да получи свободата си отново !

Тука само аз сам лумпен от агитката :D :D :D :D . Ма има мноо модове дет ша те изтъркат ако разбутваш мноо етническия мир в БГ

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 17 апр 2009 00:14

lumpen написа:
Blue_Lion написа:

Тука само аз сам лумпен от агитката :D :D :D :D . Ма има мноо модове дет ша те изтъркат ако разбутваш мноо етническия мир в БГ

Етнически мир...къде ?! :D :D
Изображение

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 17 апр 2009 00:22

Аз като един прост българин предлагам да предприемем няколко действия спрямо Македония(БЮРМ- това е името на тая смешна държава):
1. Затваряне на границата с тях! След като постоянно ни плючт нямат работа в Бъгария!
2. Вето върху членстовото им в НАТО! Нека ги превземат албанците и да реват като овце на заколение!
3. Европейски съюз през крив макарон, даже Гърция ще ни съдейства затова! Просто гърците си отстояват националният интерес!
Нека им играем малко похард, че да се освестят тия кретени! Или са част от България, или са част от Албания- няма трети вариант за тях! Щом толкова ни мразят неак са под ислямския нож!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

lumpen

Мнениеот lumpen » 17 апр 2009 00:39

АСМ1899 написа:Аз като един прост българин предлагам да предприемем няколко действия спрямо Македония(БЮРМ- това е името на тая смешна държава):
1. Затваряне на границата с тях! След като постоянно ни плючт нямат работа в Бъгария!
2. Вето върху членстовото им в НАТО! Нека ги превземат албанците и да реват като овце на заколение!
3. Европейски съюз през крив макарон, даже Гърция ще ни съдейства затова! Просто гърците си отстояват националният интерес!
Нека им играем малко похард, че да се освестят тия кретени! Или са част от България, или са част от Албания- няма трети вариант за тях! Щом толкова ни мразят неак са под ислямския нож!

Има много мъдрост в думите ти, но истинските врагове не са в Македония братле, малко на север и ша уцелиш ......

Върни се в “Свободна зона”