14/04/2009 Chelsea - Liverpool - nad 2.5
Челси посреща ливърпул на "Стамфорд бридж" във втората среща от 1/4 финалите на шампионската лига. Двата тима завършиха при резултат 1:3 в полза на Челси в 1-вия мач и сега пред Ливърпул се оказва трудната задача да вкара 2 чисти гола и то като гост или най-малко да завърши с рез 3:1 и да стигнат до продължения. Ливърпул има да наваксва и още от самото начало на срещата ще играе офанзивно. Ключовите играчи - Торес и Джерард ще трябва да се раздадат на 100 % , за да имат някакъв шанс отбора да продължат напред. Ливърпул е турнирен боец и би могъл да постигне такъв обрат в своя полза. Офанзивния футбол, обаче е нож с две остриета и Челси може да се възползва от това и да играе на контраатаки, което според мен е много добър аргумент мача да завърши с 3 или повече гола. Ливърпул е ясно, че няма да се предаде до последния съдийки сигнал, така че залагам на позиция над 2.5.
Прогноза - над 2.5 гола
Шампионска лига - Прогнози и анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Шампионска лига - Прогнози и анализи
http://zalozite.net футболни прогнози за деня
- Ticha
- Контакти:
Re: Шампионска лига - Прогнози и анализи
Челси - Ливърпул
Срещата пропуска наказания Джон Тери, но за сметка на това в състава на Челси се завръща Рикардо Карвальо. В състава на гостите след изтърпяното си наказание в първата среща, се завръща Хавиер Масчерано. Напълно непредсказуем мач според мен, но като за начало аз бих се спрял на X2. Успех!
Байерн - Барселона
В състава на Байерн се завръща бразилския защитник Лусио, но както и в първата среща на разположение на Клинсман няма да са Клозе и Ван Буйтен. В състава на гостите наказан е Рафаел Маркес. С оглед на резултата от първата среща все още не е много ясно с какъв състав ще предпочете да излезе Гуардиола и дали няма да даде почивка на някои от титулярите си. Напълно възможно е на пейката да остане Лео Меси, който получи жълт картон за симулация в първия мач и е застрашен при нов картон да пропусне евентуалния 1/2 финал. Аз бих опитал с минимална победа за Байерн в този решен на практика сблъсък. Успех!
Срещата пропуска наказания Джон Тери, но за сметка на това в състава на Челси се завръща Рикардо Карвальо. В състава на гостите след изтърпяното си наказание в първата среща, се завръща Хавиер Масчерано. Напълно непредсказуем мач според мен, но като за начало аз бих се спрял на X2. Успех!
Байерн - Барселона
В състава на Байерн се завръща бразилския защитник Лусио, но както и в първата среща на разположение на Клинсман няма да са Клозе и Ван Буйтен. В състава на гостите наказан е Рафаел Маркес. С оглед на резултата от първата среща все още не е много ясно с какъв състав ще предпочете да излезе Гуардиола и дали няма да даде почивка на някои от титулярите си. Напълно възможно е на пейката да остане Лео Меси, който получи жълт картон за симулация в първия мач и е застрашен при нов картон да пропусне евентуалния 1/2 финал. Аз бих опитал с минимална победа за Байерн в този решен на практика сблъсък. Успех!
Ако ливърпул бият с 0:2 ще продължат ли.. или трябва с 0:3???
beckhs23 написа:Ако ливърпул бият с 0:2 ще продължат ли.. или трябва с 0:3???
С 0:2 продължава "Челси".На "Ливърпул" им трябва от 0:3 през 2:4 и всякаква друга победа с 2 гола разлика, но не по-малко от 4 вкарани гола.
Искрено се надявам това да не стане

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Chelsea vs. Liverpool - Непредсказуем мач ! Ще има много голове,но в крайна сметка смятам,че Сините ще продължат !
Bayern vs. Barca - 5:0 за Bayern и с общ резултат 5:4 Немците продължават
Bayern vs. Barca - 5:0 за Bayern и с общ резултат 5:4 Немците продължават

- Бижутера
- Контакти:
Челси и Барселона продължават напред 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Еми нещата са повече от интересни като конкретни сблъсъци, но не и като крайни победители .
Барселона и Челси вече са полуфиналисти , но интригата около крайните знаци довечера е жива и още как.
За Челси - Ливърпул : Голямата отсъстваща фигура в Челси се казва Джон Тери, на негово място се завръща ветеранът Карвалио, който обаче в този мач може да се яви нож с две остриета, защото той изпусна по-голямата част от сезона и не съм сигурен че точно довечера бе най-подходящия мач за завръщането му. На Ливърпул от една страна му трябват голове и точно такава въпросителна като Карвалио би им било в голям плюс . Според мен довечера ще се получи знак различен от единицата. Моята прогноза е 1:1 или 1:2 за Ливърпул , но сигурен Челси за полуфиналите
Относно другия мач, тук вече работата си отива от всякъде на 1X2
Спекулира се ,че Барселона ще излезе с резервите, което няма да е нелогично имайки предвид дългия сезон който извървя Барселона и комфортния резултат от първия мач за каталунците.
Байерн покзаха този сезон две лица. В някой от мачовете са безапелационни победители, но допуснаха и загуби през сезона от рода на 2:5 (Вердер) и съвсем наскоро 5:1 (Волсбург) както и други отчайващи резултати в хода на сезона. Аз лично бих потърсил единицата от съображения,че немците са си немци и дори това 4:0 не би ги притеснило да потърсят някаква победа във втория мач било то за престиж
нещо от сорта на 2:1
Барселона и Челси вече са полуфиналисти , но интригата около крайните знаци довечера е жива и още как.
За Челси - Ливърпул : Голямата отсъстваща фигура в Челси се казва Джон Тери, на негово място се завръща ветеранът Карвалио, който обаче в този мач може да се яви нож с две остриета, защото той изпусна по-голямата част от сезона и не съм сигурен че точно довечера бе най-подходящия мач за завръщането му. На Ливърпул от една страна му трябват голове и точно такава въпросителна като Карвалио би им било в голям плюс . Според мен довечера ще се получи знак различен от единицата. Моята прогноза е 1:1 или 1:2 за Ливърпул , но сигурен Челси за полуфиналите

Относно другия мач, тук вече работата си отива от всякъде на 1X2

Байерн покзаха този сезон две лица. В някой от мачовете са безапелационни победители, но допуснаха и загуби през сезона от рода на 2:5 (Вердер) и съвсем наскоро 5:1 (Волсбург) както и други отчайващи резултати в хода на сезона. Аз лично бих потърсил единицата от съображения,че немците са си немци и дори това 4:0 не би ги притеснило да потърсят някаква победа във втория мач било то за престиж

You'll never walk alone!!
- Бижутера
- Контакти:
Абе има още индивиди,дето се молят за нещо от сорта на 0-3 за Ливърпул

1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Ticha написа:Челси - Ливърпул
Байерн - Барселона
По новините на БТВ казаха,че за полуфиналите се чистят картоните,за да няма футболисти,които да пропуснат финала.Така че ще играе сигурно

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Точно за тези два мача пуснатата тема е безсмислена и прогнозите могат да бъдат само в сферата на мераците!!! И аз имам мераци, ама като се стигне до същината не ми се вдигат възможностите!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!