Кой иска да е модератор и защо?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Кой иска да е модератор и защо?

Мнениеот kartago » 13 юни 2013 05:16

Провокира ме една тема, та хайде! Давайте, "разказвайте и обещавайте"! Не нарушавайте правилата!!! Тука не се обсъждат модераторите и техните действия, но кажете ни с какво сте повече от нас?!

Умопомрачен написа:Не съм особен почитател на славянските езици, обаче в случая един от тях ми се струва много подходящ, за да изразя красноречиво реакцията ми и тя е - Я сум в шок!

Темата която публикувах некой модератор "титан на мисълта" я е преместил в раздел "всекидневна Левски". Хубаво, ама тя няма нищо общо с това и не й е там мястото. Нито в някоя друга тема, защото не се припокрива и не се дублира с никоя такава. Нито е спам, а става въпрос за нещо напълно сериозно. Как може да има толко прости същества на тоя свят, ума ми отказва да го разбере и приеме, сигурно за това съм "умопомрачен", ето е от такива тъпаци, като въпросния модератор.

Eminem написа:Не се изненадвай. Модераторите ни са........мале мила. Откога искаме адекватен модератор...

tzvetan_tee написа:Модераторите са шок и паника... рядко адекватни, а незнайно защо в някои подфоруми масово се трият мнения, които не нарушават правилата. Най-вече форумът на Ботев... много неадекватна работа.

Особена покана към : Eminem и tzvetan_tee, с удоволствие ви чакаме предложенията за да ви вземем в екипа! Давайте, ние сме с вас, покажете, докажете, че сте по-добри! ..............Само не забравяйте, че фактите са на ПЪРВО място! Че така "ми се стори", така мислех, не върви! Давайте ФАКТИ! Вие сте!

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Re: Кой иска да е модератор и защо?

Мнениеот nikivarna » 13 юни 2013 07:24

Колега ,пусни си я Пърпъл ,я Рейнбоу ,а може и нещо на Цепелин и да не ти дреме кой к'ви претенции има.
п.с./ пропуснах ,че стане ли към 11 на обед е време за отваряне на първа бира и както се казва по закона за бирата - отварянето на една бира ,води неминуемо до отваряне на втора такава ;)
Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 13 юни 2013 07:49

Неуместно проучване. Защо трябва да се подражава на политическата система, като има недоволство от "старите", да се търсят нови и перспективни лица, които да "ни оправят"?! Ми сменете системата! Като за начало, осигурете на Васконти локални права само за секцията на Левски, а на Милен и Тодор за тази на ЦСКА. След месец направете проучване за недоволствата, пък тогава анализирайте в чий телевизор е повредата :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Мнениеот mavri » 13 юни 2013 07:52

от няколко седмици си пускате такива теми за да се оправдаете от недоволството което предизвикват някои от модераторите с действията си.в повечето случаи се трият мнения само защото са на хора които са с друга клубна принадлежност.така че самото повдигане на въпроса си е комплексарщина .стига с тия теми в които да си показвате нарцисизма щото са безсмислени а си вършете работата коректно.та по темата модератор стават недоказани в обществото комплексари на които тук им е позволено да коля и бесят с кеф.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 13 юни 2013 08:08

Аз съм модератор в по-малък форум и съм повече от убеден, че в голям форум, като този на гонг, ред едва ли е възможно да се въдвори...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 13 юни 2013 08:10

Има модератори и модератори!Не може да се слагат всички под общ знаменател!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 13 юни 2013 08:37

В тоя форум е абсолютен комунизъм. Има хора, дето си псуват на воля и наказания не получават. Ако мен някой ме напсува във форум ЦСКА и аз му отвърна, аз получавам бан, а той не? Това значи ли, че в раздел Левски мога да си псувам на воля, понеже съм от Левски? Отделно, че повечето от вас, модераторчета, сте супер дразнещи. Няма да се очудя и за това ако ме баннете, ама е факт. Може да направите и анкета даже да се види кой е най-дразнещ.
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 13 юни 2013 08:44

Тука отдавна е настанала цветановщина и оправия няма.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 13 юни 2013 08:55

Форумът от години се използва само за таshак и така ще бъде до пълното му профанизиране, замиране и затриване!
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 13 юни 2013 08:57

Що въобще си правите труда да пишете, след като след малко пусналия темата ще влезе да си я заключи, като види, че не му изнася написаното.

Върни се в “Архив”