Меси или Роналдо ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Меси или Роналдо ?

Мнениеот LoLo » 12 апр 2009 15:41

Докато гледах мача между Барселона и Байерн се замислих , какви качества трябва да има футболист за да бъде избран за номер 1 в Света ?! Дали трябва да бъде егоист и да залага изключително много на личните си качества за да изпъкне или да съчетава личностни качества и отборен дух в едно ?! Е аз лично мисля ,че е второто . Наистина за да бъдеш номер 1 трябва да помагаш на отбора си да печели титли , може би за това Роналдо бе избран за номер 1 минлата година, тъй като Барса не успя да спечели нито една титла. Е какво е мнението ви за този сезон кой от двамата се представя по-добре , като се има в предвид ,че и Барса и Манчестър имат шансове да спечелят всички напревари , в които участват. Кой от двамата ще помогне повече на отбора си ?
Формата е временна , класата е вечна !!!

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Re: Меси или Роналдо ?

Мнениеот Lord of memories » 12 апр 2009 15:50

Роналдо ше постигне повече, но не заради самия него а заради самия Юнайтед, а Меси с тея финтове може да си остане в La Liga.
GGMU

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 12 апр 2009 15:54

За мен лично разликата Роналдо изобщо не може да стъпи на малкия пръсти на Меси. Смея да кажа дори че след аржентинеца са Ибра и Торес и едва тогава този гелосан младеж.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Мнениеот Armeeca31 » 12 апр 2009 15:55

Меси много ясно, Роналдо играе за себе си не за отбора... Пожелавам на Меси да НЕ спечели златната топка, че проклятието се потвърждава че след като даден футболист я спечели формата спада дразтично.... през последните години това се доказа с Роналдо Феномена, Шевченко, Кака, Роналдиньо и сега Кр. Роналдо, който няма нищо общо от миналата година.
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 12 апр 2009 15:56

В различните моменти е различно. Лично мен поне напоследък, Меси ме радва повече.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 12 апр 2009 15:58

До кога ще го дъвчем този въпрос? Меси е много по-добър и това е ясно на всички! Единственото, което е в плюс за Кристиано е играта му с глава, иначе финтовете му са по-слаби, ударите по-неточни и Роналдо е голям егоист - играе за себе си, а Меси играе за отбора си! Ако им погледнем успехите на двамата съществените разлики са 2: Единият спечели Световното клубно първенство (Роналдо), но другият пък е Олимпийски шампион (Меси) и Роналдо има златната топка, но след този сезон Меси ще го изравни по този показател! Каквото и да си говорим на клубно нови имат почти равни успехи, но Меси има по-големи с нациоланият си отбор и това до голяма степен се дължи именно на факта, че Меси не е егоист и че се раздава за отбора си!
Изображение

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 12 апр 2009 16:04

Разбира се,че Меси!Смея да твърдя,че това момче от 1.5-2 години няма слаб мач.Фактът,че до сега не е спечелил Златната топка се дължи единствено на това,че с Барса не е печелил нищо.Просто Меси е по-добър във всяко едно отношение.Роналдо направи един много силен сезон и толкова-сега не прилича на себе си.
Изображение

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 12 апр 2009 16:07

Меси е най-добрия футболист в света в момента. А формата, която показва Роналдо в последните месеци не го нарежда дори и в топ 10. :mrgreen:

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 12 апр 2009 16:11

Ticha написа:Меси е най-добрия футболист в света в момента. А формата, която показва Роналдо в последните месеци не го нарежда дори и в топ 10. :mrgreen:

В света-не!Един друг е най-добър в света(виж аватара ми).А иначе повече ми харесва от Роналдо!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 12 апр 2009 16:17

Sleepwalker написа:Разбира се,че Меси!Смея да твърдя,че това момче от 1.5-2 години няма слаб мач.Фактът,че до сега не е спечелил Златната топка се дължи единствено на това,че с Барса не е печелил нищо.

Я пак си помисли!!! Меси същи е печелил ШЛ, просто през тази година дадоха Златната топка на Роналдиньо!!! Добре, че Меси нищо не е спечелил... ако искаш мога да ти изброя всичките му успехи и отличия, които има!
Изображение

Върни се в “Барселона”