Коко Динев на ''Лаута''

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

velito
Контакти:

Коко Динев на ''Лаута''

Мнениеот velito » 09 юни 2013 15:35

Вчера се проведе среща в Сандански между представители на феновете, водени от Мартин Вълков - Умброто, които искат Коко Динев да се завърне и хазартния бос. PlovdivDerby.com разбра какво е заявил Динев на нея:

"Готов съм да поема отново издръжката на Локомотив Пловдив. Искам обаче, да ми се даде известно време спокойствие и след това да бъда съден по резултатите. Готов съм и с нови футболисти, и с треньори, но те трябва да могат да работят в спокойна обстановка. С връзките и контактите, които имам, мога за 48 часа да събера отбор, който ще гази наред в А група. Знам, че има фенове, които ме обвиняват за финала в Бургас. Знам, че ако се върна на Лаута, няма да ме прегръщат за добре дошъл, но те трябва да дадат спокойствие на играчите и треньорите да работят. Ще изчакам позицията на всички фенове. Трябва да се обединим, за да може Локомотив да е силен. Готов съм да се срещна със всеки, който ме обвинява, че съм продал финала. Нека седнем и да си кажем нещата в очите. Аз за 10 години съм хвърлил 20 000 000 лева във футбола. Аз не по-малко исках да вдигна трофей като футболен президент. Не бих се подиграл с паметта на Жоро Илиев и да продам този мач. Искам да съм собственик на клуб с много привърженици, какъвто е Локомотив Пловдив, но тези привърженици трябва да се обединят под една идея."

На срещата Динев не е разкрил за кои футболисти и треньори говори. По наша информация той ще изчака още няколко дни, за да получи мнението и на феновете, които засега заявяват, че не го искат обратно на Лаута.

PlovdivDerby.com потърси гледната точка и на феновете, за които се твърди, че са против завръщането на Динев. Разговаряхме по телефона с Велин Терзиев - Нежния и ето какво заяви той:

"Около кой да се обединим? Около Коко Динев или собственикът на акциите Мушанов? Нека Динев излезе и официално да заяви, че той е собственик и започва да издържа клуба. Тогава ще се съберем и ще излезем с позиция. Не можем да си комуникираме през Умброто. Ние не можем да спрем някой да дава пари за Локомотив, след като иска да го прави, но никой не може да ни каже да мълчим и да не изразяваме позицията си. Ще изчакаме официално изявление на Костадин Динев. Когато се обединим около една обща позиция, ще я публикуваме и всички ще я научите."
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Коко Динев на ''Лаута''

Мнениеот Пловдив1926 » 09 юни 2013 15:39

Ще стане мазало. Тая свиня мръсна няма да прокопса.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 09 юни 2013 15:43

според мен трябва да му се даде време например един полусезон ако нещата са както преди да се маха ако си е научил урока нека отново да има нашата подкрепа.
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Мнениеот blanco » 09 юни 2013 15:46

За какво ви е този чорбар отново, пак да им подарява футболисти и мачове ли?

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 09 юни 2013 15:48

При положение, че няма друг желаещ, нека хората които са против връщането на Коко да кажат какъв е изхода от ситуацията?
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 юни 2013 15:52

Много е лесно да кажеш този "вън". Хубаво е обаче да се помисли кой ще е "вътре" ? Ако приемем, че Коко не почне да ви издържа отново... кой ще го прави? Или ще сте по доволни във В група без Коко?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Мнениеот blanco » 09 юни 2013 15:53

fena написа:
blanco написа:За какво ви е този чорбар отново, пак да им подарява футболисти и мачове ли?

А кой не продава футболисти и мачове?

Разликата е че той не продава, ами подарява и пак ще сте сателит на "червения" разсипник на клубове и нищо чудно да последвате и съдбата на многото клубове затрити заради тях. Помислете наистина добре и дано да стане най - правилното за клуба ви.

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 09 юни 2013 15:53

При Марешки да не би да имаше по-малко съмнения за манипулирани мачове?!За пример давам мачовете срещу Цска,Левски и Ботев Враца ..
Няма доказателства за нищо,за това няма смисъл да сме предубедени !
Коко е единствения избор в момента и аз мисля че е повече от добър

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 09 юни 2013 15:59

blanco написа:За какво ви е този чорбар отново, пак да им подарява футболисти и мачове ли?

м/у другото Динев и Сираков са много големи приятели, покер-партньори...така че ще видим :lol:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 09 юни 2013 16:02

Кажете ми името на отбора, който никога не е споменаван за продаден или купен мач. Винаги ще има съмнения, но шанса да имате пак силен отбор, който дори участва в кв. за ЛЕ, не е изпускане. :|

Върни се в “Локо Пловдив”