любо пенев каде е бил тренер до сега?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

go6o ku4ev
Контакти:

любо пенев каде е бил тренер до сега?

Мнениеот go6o ku4ev » 11 апр 2009 00:03

не сам 4увал и не сам запознат някои има ли информация?сас славия много ло6а подредба в нападение и като цяло слаба игра само хаоти4ни центрирания от които никав резултат само двете дузпи ама не може да 4акаме всеки ма4 дузпи 6те има проблеми това тренер4е то се вижда

Потребителски аватар
sic
Контакти:

Re: любо пенев каде е бил тренер до сега?

Мнениеот sic » 11 апр 2009 00:07

А ти да си чувал някЪде ,че в Българската азбука има буквата "Ъ"???????
Изображение Изображение

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 11 апр 2009 00:21

Наистина много негртмотно написано, не че аз съм много грамотен, но все пак....
Не ме интересува Пенев къде е бил треньор! Той и Гуардиола май не е бил никъде, ама виж какво прави! Айде без глупости- не е важно дали е бил някъде треньор, а какво може!
Последна промяна от АСМ1899 на 11 апр 2009 00:44, променено общо 1 път.
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 11 апр 2009 00:36

АСМ1899 написа:Наистина много негртамотно написано, не че аз съм много грамотен, но все пак....
Не ме интересува Пенев къде е бил треньор! Той и Гуардиола май не е бил никъде, ама виж какво прави! Айде без глопсти- не е важно дали е бил някъде треньор, а какво може!

много точно казано ;)

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 11 апр 2009 00:36

АСМ1899 написа:Наистина много негртамотно написано, не че аз съм много грамотен, но все пак....
Не ме интересува Пенев къде е бил треньор! Той и Гуардиола май не е бил никъде, ама виж какво прави! Айде без глопсти- не е важно дали е бил някъде треньор, а какво може!

Подкрепям!

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 11 апр 2009 00:41

Съгласен с всичко, нека му се даде шанс и времето ще покаже...само, че едно малко "но" в горното сравнение - ние, феновете на т.н. грандове в милата ни родина искаме отбора ни да бие всеки мач...е това го няма никъде и няма да го има. Подкрепяйте отборите си в лошо и добро. Вярвайте в честната игра. Докато не почнем да вярваме и да правим нещо като хората, нещата не ще се променят. Не откриваме топлата вода...а за Чичовото скоро ще разберем! Успех и пожелания за хубави мачове утре!

П.С. "Поздравления" за "go6o ku4ev" и правописа.
Последна промяна от mfca на 11 апр 2009 00:55, променено общо 1 път.
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 11 апр 2009 00:49

Значи можело фенове на ЦСКА да се съгласят с мнението на един левскар! Браво момчета! Когато комуникираме без обиди се получава един нормален разговор и не е нужно да гледаме, че "нашето гардже е най-хубавото" ! Честно казано почваме да забравяме каква е целта на футбола- да забавлява, а не да ни разединява! Честно казано не очаквах това от вас- поздравления!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 11 апр 2009 00:54

АСМ1899 написа:Значи можело фенове на ЦСКА да се съгласят с мнението на един левскар! Браво момчета! Когато комуникираме без обиди се получава един нормален разговор и не е нужно да гледаме, че "нашето гардже е най-хубавото" ! Честно казано почваме да забравяме каква е целта на футбола- да забавлява, а не да ни разединява! Честно казано не очаквах това от вас- поздравления!

Може, може...това не е геройство, а простичко общуване. Но само изчакай утре развитието на мачовете и особенно при неприятно развитие за някой от двата тима и ще видиш "Шоуто на лумпените". Футбола е игра и нейната идея е да обединява, а не да разделя!

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 11 апр 2009 00:58

mfca дано да бъркаш! Преди всичко сме хора, после българи, след това членове на обществото и тогава фенове! Лично аз съм отправял критики, майтапи и тем подобни към червените, но и съм приемал такива! Айде да не изпадаме в крайности заради нашето смешно първенство!

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 11 апр 2009 01:04

АСМ1899 написа:mfca дано да бъркаш! Преди всичко сме хора, после българи, след това членове на обществото и тогава фенове! Лично аз съм отправял критики, майтапи и тем подобни към червените, но и съм приемал такива! Айде да не изпадаме в крайности заради нашето смешно първенство!

Силно се надявам да бъркам!

Върни се в “ЦСКА”