Футболен турнир по двойки за непрофесионалисти.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
nekakav
Контакти:

Футболен турнир по двойки за непрофесионалисти.

Мнениеот nekakav » 23 май 2013 20:49

На 01 и 02 юни в кв. Студентски град /терените пред "Бонсист", под УНСС/ ще се проведе за втори път футболен турнир по двойки за пълнолетни непрофесионалисти.
Правилата са ясни на всички играли едно време футбол в махалата. Играе се на една врата с неутрален вратар. Двубоите са по 10 минути. При 3 корнера, противниковият тим изпълнява дузпа. Играта се започва и подновява с класическото за играта хвърляне на топката от вратаря с гръб към играчите.

За да бъдат наистина неутрални вратарите, те ще водят надпревара. Вратарят с най-малко голове ще спечели вратарска статуетка и ръкавици от най-висок клас. Първите трима пък ще бъдат наградени с медали. Отделно на всички вратари ще бъде заплатено, за да се раздават на макс.
Освен това вратарите ще се определят в последния момент на кой терен ще пазят.
Изображение

На 01 юни ще бъдат квалификациите. Всеки отбор има гарантирани два двубоя.
На 02 юни ще бъде същинският турнир по регламент на Световното първенство - 32 отбора, 8 групи, елиминационна фаза от 1/8 финал. И двата дни двубоите започват от 10:00. Финалът и награждаването трябва да са свършили до към 14:00 часа.

Има много готини награди за призьорите, а за всички участници (предвид очакваните горещини) има безплатна вода и бира!

Повече информация може да видите на сайта на турнира - http://www.al4enzagol.com
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Hbb16dbHxS4&feature=player_embedded[/youtube]

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Футболен турнир по двойки за непрофесионалисти.

Мнениеот lisynger » 23 май 2013 21:00

Мога ли да заплатя таксата направо на терен,тъй като нямам кредитна карта ?
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 май 2013 21:00

Не ме предизвиквайте. Ще взема да се запиша и не вярвам някой да ме бие. 8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 23 май 2013 21:01

Tommi написа:Не ме предизвиквайте. Ще взема да се запиша и не вярвам някой да ме бие. 8-)

Може да си направим едно Левски-ЦСКА :lol:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 май 2013 23:05

lisynger написа:
Tommi написа:Не ме предизвиквайте. Ще взема да се запиша и не вярвам някой да ме бие. 8-)

Може да си направим едно Левски-ЦСКА :lol:

Ще ви разгромим! :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 23 май 2013 23:14

Значи "лаком" 2в2.Това е доста яко.Ще организирам хората с,които ритам да се готвим сега лятото,и догодина да спечелим. :lol: :mrgreen: :lol:

Върни се в “Футбол - България”