Селекция и лятна подготовка 2013 /Лудогорец/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Селекция и лятна подготовка 2013 /Лудогорец/

Мнениеот D.Georgiev » 21 май 2013 21:41

Изображение

Ако има фенове, които мислят че сезонът за нас не е приключил, ще ме извинят, но аз вече мисля за следващия и предстоящите мачове от ЕКТ. В тази тема пишете за всичко свързано с лятната подготовка, трансферите, спекулациите и вашите лични мнения и предпочитания за отбора. Тази година темата е доста по-различна от миналата, защото пътят се разклонява и не е ясно накъде ще поеме отборът. Подмладяване или задържане на старите кучета? Българи или чужденци с високи заплати? Още един сезон доверие към старши треньора или промяна? Има ли хора, които вече не искате да наблюдавате в клуба или такива, на които смятате че трябва да ми се гласува повече доверие?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013 /Лудогорец/

Мнениеот D.Georgiev » 21 май 2013 21:59

Ще започна аз. След отпадането от "Динамо" споделих, че за нас този сезон трябваше да представлява от 30 до 40 контролни мача без значение от крайното класиране. Надявах се отборът да се изгради, да се сработят новите попълнения, да се изчистят грешките и да видим един стабилен "Лудогорец" в ЕКТ тази година. За добро или за лошо нищо от това не се случи. Отборът започва да губи облика си, играчите не са във форма, продължаваме да наблюдаваме старите грешки. Към това трябва да добавим тотално сгрешена селекция с изключение на Кайсара, Моци и донякъде Безяк. Бяха хвърлени куп пари за играчи, които дори не използваме, а на таланти като Александров и Мантула почти не се даде шанс. Лично аз не видях никакво развитие в нито един футболист. В този ред на мисли, аз съм за нужната промяна както в треньорския щаб, така и в политиката на отбора.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 21 май 2013 22:04

Аз мисля, че сезонът не е приключил, но темата и дискусията са много навременни. Смятам, че ще има истински анализ, това беше казвано от фактори в клуба, че това ще се случи в края на сезона. Може и вече да се случва.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 21 май 2013 22:06

Задължително подмладяване ви трябва,ако искате да си върнете титлата.Иначе конкретно по постове...централен защитник и 2 крила са задължителни,но не крила тип М.Иванов и Милисавлевич...или Гела ! Също и качествен DM,няма да е ви е в излишък.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 21 май 2013 22:09

molteni написа:Задължително подмладяване ви трябва,ако искате да си върнете титлата.Иначе конкретно по постове...централен защитник и 2 крила са задължителни,но не крила тип М.Иванов и Милисавлевич...или Гела ! Също и качествен DM,няма да е ви е в излишък.

Съгласен съм с теб, с изключение на Деко, защото той даде много на отбора и е от малкото, които играят със сърце. Наистина ни трябва заместник на Генчев, които да бъде налаган малко по малко. Според мен все още ни трябва нападател, защото Бадема си тръгва, а след последния мач не мисля, че и Кишада ще остане.

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 21 май 2013 22:49

D.Georgiev написа:
molteni написа:Задължително подмладяване ви трябва,ако искате да си върнете титлата.Иначе конкретно по постове...централен защитник и 2 крила са задължителни,но не крила тип М.Иванов и Милисавлевич...или Гела ! Също и качествен DM,няма да е ви е в излишък.

Съгласен съм с теб, с изключение на Деко, защото той даде много на отбора и е от малкото, които играят със сърце. Наистина ни трябва заместник на Генчев, които да бъде налаган малко по малко. Според мен все още ни трябва нападател, защото Бадема си тръгва, а след последния мач не мисля, че и Кишада ще остане.

От чужденци като Кишада,Бургзорг,Милисавлевич и т.н...ползата е мн малка.Общо взето 6-7 играча трябва да освободите, и 4-5 да вземете.При крайните защитници, и 2-та офанзивни халфа сте на мн добро ниво.Дяков също е класа,но до него трябва DM с по-градивно мислене от Генчев,а и по-млад и перспективен ! Вратарите и там ясно,няма да привличате нови.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 21 май 2013 22:53

Според мен пък темате е навременна.
И аз като колегата съм отявлен противник на Петев, и то не защото съм хейтър или неблагодарник, а защото мисля доброто на клуба, който за мен е над всичко - ръководители, треньори, играчи !
за трансферите..колегата е пропуснал Владо Стоянов който за мен без уговорки в момента е най-добрия вратар в България !
Другия сезон ще имаме четирима най-добри на постовете си в България - Владо, Кайсара, Моци и Дяков !
Сигурни напускащи са Бадема, Марселиньо, Гулдан, вероятно и Иван...
Предполагам Генчев и Деко ще останат поне още един сезон като последните мохикани от шампионския отбор, но едва ли ще са титуляри!
Незнам положението на Минев, той също за мен е най-добрия ляв бек в България, показа го и срещу Гари Родригес !.Ще се радвам да помогне и той поне още един сезон.
Според мен ще се налагат повечко Шоко, Мишо, Безяк,Мантула, Ернандес !
Бакалов и Кишада за мен са енигма, мисля че няма какво да дадат повече и е време да се разделим. Бургцорг не е лош, на мен ми харесва ще се радвам да го оставят. Витиня каза че му е добре в Разград, и също ми харесва ..
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 21 май 2013 23:03

snakebite написа:Според мен пък темате е навременна.
И аз като колегата съм отявлен противник на Петев, и то не защото съм хейтър или неблагодарник, а защото мисля доброто на клуба, който за мен е над всичко - ръководители, треньори, играчи !
за трансферите..колегата е пропуснал Владо Стоянов който за мен без уговорки в момента е най-добрия вратар в България !
Другия сезон ще имаме четирима най-добри на постовете си в България - Владо, Кайсара, Моци и Дяков !
Сигурни напускащи са Бадема, Марселиньо, Гулдан, вероятно и Иван...
Предполагам Генчев и Деко ще останат поне още един сезон като последните мохикани от шампионския отбор, но едва ли ще са титуляри!
Незнам положението на Минев, той също за мен е най-добрия ляв бек в България, показа го и срещу Гари Родригес !.Ще се радвам да помогне и той поне още един сезон.
Според мен ще се налагат повечко Шоко, Мишо, Безяк,Мантула, Ернандес !
Бакалов и Кишада за мен са енигма, мисля че няма какво да дадат повече и е време да се разделим. Бургцорг не е лош, на мен ми харесва ще се радвам да го оставят. Витиня каза че му е добре в Разград, и също ми харесва ..

Така е, Владо Стоянов го изпуснах. Много се надявам информацията за Гулдан да не е вярна и той да остане. Той и Кайсара са ми любимците в отбора.
Надявам се да си прав за догодина, но аз не съм много сигурен. Дори Петев да остане може би ще видим известни ротации, но пак няма да има подмладяването за което говорим. Минев го харесвам, но ми се иска вече да му намерим заместник. За мен най-добрият вариант е Кайсара да мине отдясно, където според мен е по-силен, а отляво да заиграе Витиня. Научен футболист, има какво да се желае, но и аз го харесвам. Шоко е страхотен вариант срещу по-затворени отбори. Напред задължително Мишо, но дори и сега нямам идея кой бих искал да ни е другото крило. В Марселиньо има много футбол, но след като не му се играе, няма какво да прави вече при нас.
Последна промяна от D.Georgiev на 21 май 2013 23:09, променено общо 1 път.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 21 май 2013 23:07

Като за начало мисля че е крайно време да се продадат/освободят Милисавлевич,Кишада,Бургзорг,Марселиньо,Бадема,Голубович,И.Стоянов

Ако Гулдан напусне може и да не се взима централен защитник.Крайно време е Мантула и Деян Димитров да влизат по-често.Барт и Моци стават най=вероятно титулярната двойка.Георги Костадионов да се налага също.Нов нападател,който да замени Кишада и Бадема и крило което може да играе отляво и от дясно.Друго нищо не им трябва на Лудогорец.

Максимум 2,3 нови + налагане на младите в отбора 3-ма на брой и 1,2 юноши от школата да трупат опит и да тренират с първия отбор за да могат да израстнат за следващите сезони.

Скаутите на Лудогорец може да хвълят по едно око на Марио Кирев вратар с голям потенциал на 23 години в момента играе във втория в румънската Лига 2 и Алекдандър Колев младежки национал на 20 години централен защитник играе в отбор от втора Белгийска дивизия и е титуляр.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 22 май 2013 00:04

Искам да попитам дали наистина Генчев си тръгва след сезона? И дали наистина се говори из Разград ,че ще идва към Левски?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Върни се в “Архив”