snakebite написа:Според мен пък темате е навременна.
И аз като колегата съм отявлен противник на Петев, и то не защото съм хейтър или неблагодарник, а защото мисля доброто на клуба, който за мен е над всичко - ръководители, треньори, играчи !
за трансферите..колегата е пропуснал Владо Стоянов който за мен без уговорки в момента е най-добрия вратар в България !
Другия сезон ще имаме четирима най-добри на постовете си в България - Владо, Кайсара, Моци и Дяков !
Сигурни напускащи са Бадема, Марселиньо, Гулдан, вероятно и Иван...
Предполагам Генчев и Деко ще останат поне още един сезон като последните мохикани от шампионския отбор, но едва ли ще са титуляри!
Незнам положението на Минев, той също за мен е най-добрия ляв бек в България, показа го и срещу Гари Родригес !.Ще се радвам да помогне и той поне още един сезон.
Според мен ще се налагат повечко Шоко, Мишо, Безяк,Мантула, Ернандес !
Бакалов и Кишада за мен са енигма, мисля че няма какво да дадат повече и е време да се разделим. Бургцорг не е лош, на мен ми харесва ще се радвам да го оставят. Витиня каза че му е добре в Разград, и също ми харесва ..
Така е, Владо Стоянов го изпуснах. Много се надявам информацията за Гулдан да не е вярна и той да остане. Той и Кайсара са ми любимците в отбора.
Надявам се да си прав за догодина, но аз не съм много сигурен. Дори Петев да остане може би ще видим известни ротации, но пак няма да има подмладяването за което говорим. Минев го харесвам, но ми се иска вече да му намерим заместник. За мен най-добрият вариант е Кайсара да мине отдясно, където според мен е по-силен, а отляво да заиграе Витиня. Научен футболист, има какво да се желае, но и аз го харесвам. Шоко е страхотен вариант срещу по-затворени отбори. Напред задължително Мишо, но дори и сега нямам идея кой бих искал да ни е другото крило. В Марселиньо има много футбол, но след като не му се играе, няма какво да прави вече при нас.