ТРАНСФЕРНО ЛЯТО 2013 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

ТРАНСФЕРНО ЛЯТО 2013 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.н)

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 21 май 2013 14:03

[center]Нека тук да пишем за всички новини относно трансферите на отбора ! [/center]

[center]Изображение

Изображение

Челси си набеляза като основна трансферна цел нападателя на Байерн Мюнхен Марио Гомес.

Според Bild, двата клуба вече са започнали преговори за немския национал, посредством агента на футболиста. Челси е отправил своето официално предложение към Байерн и към самия Гомес.

Интерес към Марио Гомес има още от Наполи, Интер и Ювентус. Този сезон той има 21 мача и 11 гола в немското първенство.

Челси от своя страна има желание да привлече още един нападател от Бундеслигата – Андле Шюрле от Байер.

Изображение

Челси директно пита Манчестър Юнайтед каква е цената на Уейн Рууни, разкрива таблоидът „Мирър”. Според изданието, носителят на трофеите в ШЛ и Лига Европа не се смущава от ясното становище на Юнайтед, че Рууни не се продава.

Роман Абрамович бил готов да плати над 30 млн. паунда за английския национал и да му даде заплатата от 250 000 паунда на седмица, която прибира на „Олд Трафорд”. Руският милиардер е твърдо решен да пребори ПСЖ за Рууни и дори да наддава срещу парижани, ако се наложи.
Очаква се Дейвид Мойс скоро да проведе решаващ разговор с Уейн Рууни, на който да бъде решено неговото бъдеще в клуба.

Още преди седмица на Острова се появиха спекулации, че когато Жозе Моуриньо се завърне в Челси, той би искал Рууни да води атаката, като в негово лице Специалния виждал „новия Дидие Дрогба”.

Изображение

Кристиано Роналдо може да предизвика сериозна война между Манчестър Юнайтед и Челси през лятото. Причината е, че според „Дейли Мейл“ считаният за сигурен нов мениджър на Челси Жозе Моуриньо ще опита да вземе със себе си и Роналдо, към който сериозен интерес има от бившия му клуб Юнайтед.

Юнайтед имат първа опция, ако Реал реши да продаде Роналдо, а самият португалец също иска да се завърне на „Олд Трафърд“. Моуриньо, който работи със сънародника си в последните три години, обаче не се притеснява и е решен да привлече суперзвездата на „Стамфорд Бридж“.

Според изданието, Моуриньо е включил в плановете си още Уейн Рууни и Единсон Кавани.
[/center]

[offtopic]Темата не е много голяма,но понеже нямаше реших да направя една :)[/offtopic]
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРНО ЛЯТО 2013 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.н)

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 21 май 2013 14:11

Изображение

Челси готви продажбата на Фернандо Торес през лятото, пише английското издание "Сън" в днешния си брой.

Лондончани обаче нямат намерение да пускат испанеца евтино и ще се разделят с него само, ако пристигне оферта от 30 милиона паунда.

Нападателят като цяло не оправдава огромните очаквания от трансфера си на "Стамфорд Бридж" преди две години, когато клубът го купи от Ливърпул срещу рекордните 50 милиона паунда.

Въпреки, че това е най-резултатният му сезон в клуба и Нандо има цели 22 гола през кампанията във всички турнири, той едва ли ще остане в клуба при добра оферта.

Има голяма вероятност мачът му срещу Евертън днес да бъде негов последен за Челси.

Откакто премина в клуба преди две години, той има само 34 гола в 130 мача.

Изчислено математически всеки негов гол струва 2 милиона паунда на клуба, като към трансферната сума се добави и заплатата му.

29-годишният футболист наскоро обяви намерението си да остане в отбора, но от клуба може би ще бъдат на друго мнение,

Очаква се да има повече яснота около бъдещето на Нандо в скоро време, когато Моуриньо встъпи на поста мениджър на клуба. При добра оферта обаче той със сигурност ще бъде продаден, допълва се в изданието.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 май 2013 14:17

Всички да идват 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 21 май 2013 14:23

Е тази тема малко се препокрива с всекидневната...

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 май 2013 14:24

fireblood написа:Е тази тема малко се препокрива с всекидневната...

Ами нека си ги обсъждаме трансферите тука. А всекидневната за всичко останало.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 21 май 2013 14:28

Във всекидневната пишем за всичко около отбора ... Нека тук да е само за Трансфери и да се слагат новини и спекулации :)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 май 2013 14:30

Ти си прът в колелото на прогреса 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 21 май 2013 14:50

rhaegar написа:

Ами нека си ги обсъждаме трансферите тука. А всекидневната за всичко останало.

Добре, както кажете. :)

Вече приключи сезона, очакваме обявяването на Жозе Моуриньо. Относно селекцията, очаквам поне промени. Говори се за нападател и център халф, но според мен най-наложително е привличането на още един централен защитник. Веднага ще се аргументирам, според мен Аспиликуета е беше доста колеблив на моменти през сезона и единствената причина да изиграе толкова много мачове като титуляр е, че треньор беше Бенитес, а той има афинитет към испанците. Ще ми се Иванович да бъде върнат на десния бек, централни защитници да бъдат Тери/Кейхил/Луиз, като последния може да бъде използван в центъра, макар че не знам дали Моуриньо ще използва тактиката на Рафа. Затова смятам, че трябва да се привлече още един цетрален защитник. Говореше се за някакво бразилче, не съм го гледал и нямам представа дали е добър. Отляво, Ашли подписа за още 1 година + Бъртранд, ми се струва добра алтернатива. Защитата ни от новия сезон ми се ще да изглежда по следния начин: Аспиликуета резерва на Иванович, централни Тери, Кейхил, Луиз + нов да се въртят и налагане на Бъртранд с подкрепа от Ашли Коул, когато се налага. :) На другите позиции, аз лично много се надявам да привлечем Жоао Моутиньо в центъра, но това може да не се наложи, ако Майкъл Есиен си дойде заедно с Моуриньо. По този начин в центъра остават Лампард, Есиен, Микел, Рамирес + Моутиньо, който ще добави повечко техника и креативност в центъра. Крилата изглеждат най-ясни Азар, Оскар, Моузес, Мата, Марин. Може би всички ще останат, но титулярните трима би трябвало да са Азар, Мата и Оскар, доказаха защо. Напред нещата изглеждат неясни Торес и Ба ще останат, върнем ли си Лукаку ми се струва, че няма да имаме нужда от още нови попълнения. За вратарския пост не казах нищо, защото мисля че Чехчо ще поиграе и другия сезон, а Тибо-то може да го преотстъпим за още един сезон на Атлетико, току виж взел и Примера. :lol:

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 21 май 2013 14:52

CTAHKO написа:

Ти си прът в колелото на прогреса 8-)

Хубаво е да има новости и иновации, не съм прът. :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 21 май 2013 15:19

Моутиньо и Джеймс Родригес отиват в Монако за 70 млн, така че го отпиши него.... :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”