Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

LionelMessi1985
Контакти:

"Левски" или "Лудогорец" на "Герена"? Шансове?

Мнениеот LionelMessi1985 » 12 май 2013 01:30

Мачът на годината е след няколко дни на "Герена" - "Левски" или "Лудогорец" е с по-големи шансове според вас? С тая игра "сините" нямат никакъв шанс, пък им трябва задължителна победа с оглед точковата разлика! Мисията май е невъзможна!

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Re: "Левски" или "Лудогорец" на "Герена"? Шансове?

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 12 май 2013 01:33

А ако завърши Х , я направете математиката :Д . Ще трябва Ботев Пд да ни спира ... това ще са премиите на живота им сигурно нз .. в което няма лошо .

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 12 май 2013 01:34

Твърда двойка 1-3 БРЕЗЯК ще мачка
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 май 2013 01:36

LionelMessi1985 написа:Мачът на годината е след няколко дни на "Герена" - "Левски" или "Лудогорец" е с по-големи шансове според вас? С тая игра "сините" нямат никакъв шанс, пък им трябва задължителна победа с оглед точковата разлика! Мисията май е невъзможна!

хахахаха така си мислиш ти

2-0 за Левски , златен дубъл и масови инфаркти от хора които не симпатизират на Левски . Просто няма как да ги изпуснем Лудогорец

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 12 май 2013 01:39

Брей колко си сигурен . Аз пък въобще не съм сигурен че ще бием . Ако падне ранен гол и играта се отвори по - скоро да . Дано Петев не прави грешката да остави Безяк на пейката за сметка на Гъргоров че .. много зор ще бъде .

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 12 май 2013 01:44

В този мач всичко е възможно. Левски може и да спечели, може и да загуби, а може и наравно да завърши. По-скоро ще спечели този който има повече късмет.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 май 2013 01:44

Ивайло Лудогорец написа:Брей колко си сигурен . Аз пък въобще не съм сигурен че ще бием . Ако падне ранен гол и играта се отвори по - скоро да . Дано Петев не прави грешката да остави Безяк на пейката за сметка на Гъргоров че .. много зор ще бъде .

Сигурен съм просто защото сега сте ни паднали в ръчичките и няма да ви изпуснем . А и вече не ни води страхливеца Илиян , а левскарят Ники .Нека и не забравяме еуфорията от спечелената Купа на България и феноменалната синя публика .

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 12 май 2013 01:46

Няма шанс Лудогорец да победят, Левски са шампиони.

Шефът на „сините" потвърди, че някои от играчите ще понесат сериозни глоби. „Няма как да си в Левски и просто да излезеш на терена ей така. Вчера Лудогорец ни прави подарък, днес ние им връщаме жеста. Ще има глобени футболисти. Но пак ви казвам - има начини, които трябва да бъдат използвани максимално, за да станем шампиони. Тези футболисти, тази съблекалня, трябва да станат първи", коментира Тонев.

:)

ЕМИЛ, питай ако имаш приятели, които тренират в Левски или такива които са на работа там как преди година са се чудили при коя възрастова група да го пратят левскаря Хосеп Митов.
Последна промяна от Червени_шампиони на 12 май 2013 01:48, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 12 май 2013 01:48

ЕМИЛ написа:
Ивайло Лудогорец написа:Брей колко си сигурен . Аз пък въобще не съм сигурен че ще бием . Ако падне ранен гол и играта се отвори по - скоро да . Дано Петев не прави грешката да остави Безяк на пейката за сметка на Гъргоров че .. много зор ще бъде .

Сигурен съм просто защото сега сте ни паднали в ръчичките и няма да ви изпуснем . А и вече не ни води страхливеца Илиян , а левскарят Ники .Нека и не забравяме еуфорията от спечелената Купа на България и феноменалната синя публика .

А ! Кога спечелихмЕ купата бе ! Аз не съм разбрал,че е минал мача ! А щях да присъствам ! Тс Тс Тс.......

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 12 май 2013 01:56

на едно мнение сме, и аз много се надявам да не пуска гъргоров, който вече се е "дупил" за дузпа на тоя стадион, знае как, а той и иван стоянов правят "мачовете на живота си" срещу левски (защото левски не ги одобри за трансфер преди години). шансовете са поне 60-40 за лудогорец, все пак на тях им стига и равен, нашите козове ще са желанието и публиката, дано да стане хубав мач и съдията да не развали нещата.

Върни се в “Архив”