Левски - Лудогорец - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
"Левски" или "Лудогорец" на "Герена"? Шансове?
Мачът на годината е след няколко дни на "Герена" - "Левски" или "Лудогорец" е с по-големи шансове според вас? С тая игра "сините" нямат никакъв шанс, пък им трябва задължителна победа с оглед точковата разлика! Мисията май е невъзможна!
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Re: "Левски" или "Лудогорец" на "Герена"? Шансове?
А ако завърши Х , я направете математиката :Д . Ще трябва Ботев Пд да ни спира ... това ще са премиите на живота им сигурно нз .. в което няма лошо .
- shotgun blues
- Контакти:
Твърда двойка 1-3 БРЕЗЯК ще мачка
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
LionelMessi1985 написа:Мачът на годината е след няколко дни на "Герена" - "Левски" или "Лудогорец" е с по-големи шансове според вас? С тая игра "сините" нямат никакъв шанс, пък им трябва задължителна победа с оглед точковата разлика! Мисията май е невъзможна!
хахахаха така си мислиш ти
2-0 за Левски , златен дубъл и масови инфаркти от хора които не симпатизират на Левски . Просто няма как да ги изпуснем Лудогорец
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Брей колко си сигурен . Аз пък въобще не съм сигурен че ще бием . Ако падне ранен гол и играта се отвори по - скоро да . Дано Петев не прави грешката да остави Безяк на пейката за сметка на Гъргоров че .. много зор ще бъде .
В този мач всичко е възможно. Левски може и да спечели, може и да загуби, а може и наравно да завърши. По-скоро ще спечели този който има повече късмет.
Ивайло Лудогорец написа:Брей колко си сигурен . Аз пък въобще не съм сигурен че ще бием . Ако падне ранен гол и играта се отвори по - скоро да . Дано Петев не прави грешката да остави Безяк на пейката за сметка на Гъргоров че .. много зор ще бъде .
Сигурен съм просто защото сега сте ни паднали в ръчичките и няма да ви изпуснем . А и вече не ни води страхливеца Илиян , а левскарят Ники .Нека и не забравяме еуфорията от спечелената Купа на България и феноменалната синя публика .
- Червени_шампиони
- Контакти:
Няма шанс Лудогорец да победят, Левски са шампиони.

ЕМИЛ, питай ако имаш приятели, които тренират в Левски или такива които са на работа там как преди година са се чудили при коя възрастова група да го пратят левскаря Хосеп Митов.
Шефът на „сините" потвърди, че някои от играчите ще понесат сериозни глоби. „Няма как да си в Левски и просто да излезеш на терена ей така. Вчера Лудогорец ни прави подарък, днес ние им връщаме жеста. Ще има глобени футболисти. Но пак ви казвам - има начини, които трябва да бъдат използвани максимално, за да станем шампиони. Тези футболисти, тази съблекалня, трябва да станат първи", коментира Тонев.

ЕМИЛ, питай ако имаш приятели, които тренират в Левски или такива които са на работа там как преди година са се чудили при коя възрастова група да го пратят левскаря Хосеп Митов.
Последна промяна от Червени_шампиони на 12 май 2013 01:48, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
ЕМИЛ написа:Ивайло Лудогорец написа:Брей колко си сигурен . Аз пък въобще не съм сигурен че ще бием . Ако падне ранен гол и играта се отвори по - скоро да . Дано Петев не прави грешката да остави Безяк на пейката за сметка на Гъргоров че .. много зор ще бъде .
Сигурен съм просто защото сега сте ни паднали в ръчичките и няма да ви изпуснем . А и вече не ни води страхливеца Илиян , а левскарят Ники .Нека и не забравяме еуфорията от спечелената Купа на България и феноменалната синя публика .
А ! Кога спечелихмЕ купата бе ! Аз не съм разбрал,че е минал мача ! А щях да присъствам ! Тс Тс Тс.......
-
- Контакти:
Ивайло Лудогорец написа:Брей колко си сигурен . Аз пък въобще не съм сигурен че ще бием . Ако падне ранен гол и играта се отвори по - скоро да . Дано Петев не прави грешката да остави Безяк на пейката за сметка на Гъргоров че .. много зор ще бъде .
на едно мнение сме, и аз много се надявам да не пуска гъргоров, който вече се е "дупил" за дузпа на тоя стадион, знае как, а той и иван стоянов правят "мачовете на живота си" срещу левски (защото левски не ги одобри за трансфер преди години). шансовете са поне 60-40 за лудогорец, все пак на тях им стига и равен, нашите козове ще са желанието и публиката, дано да стане хубав мач и съдията да не развали нещата.