Защитник на Арсенал предпочита Анжи пред ПСЖ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Защитник на Арсенал предпочита Анжи пред ПСЖ
Бранителят на Арсенал Бакари Саня все още не е решил къде ще продължи кариерата си. Десният бек беше готов да се върне във Франция и да облече екипа на Пари Сен Жермен, но според "Daily Mail" вече се е отказал от тази идея. Причината е, че в родината си Саня ще трябва да плаща много по-високи данъци. Сега пред защитника има два варианта - да поднови договора си с "топчиите", или да премине в руския Анжи, който също се интересува от услугите му.Преговорите около подновяването на договора на французина зациклиха през ноември. Играчът беше разочарован от факта, че Арсенал му предлага удължаване на контракта само с една година, при това без увеличение на заплатата. После се разбра, че ПСЖ и Монако са готови да привлекат Саня, но на този етап по-реално е той да поеме към Русия.
Re: Защитник на Арсенал предпочита Анжи пред ПСЖ
Тракия_Стамболийски написа:Бранителят на Арсенал Бакари Саня все още не е решил къде ще продължи кариерата си. Десният бек беше готов да се върне във Франция и да облече екипа на Пари Сен Жермен, но според "Daily Mail" вече се е отказал от тази идея. Причината е, че в родината си Саня ще трябва да плаща много по-високи данъци. Сега пред защитника има два варианта - да поднови договора си с "топчиите", или да премине в руския Анжи, който също се интересува от услугите му.Преговорите около подновяването на договора на французина зациклиха през ноември. Играчът беше разочарован от факта, че Арсенал му предлага удължаване на контракта само с една година, при това без увеличение на заплатата. После се разбра, че ПСЖ и Монако са готови да привлекат Саня, но на този етап по-реално е той да поеме към Русия.
Напълно нормално - след още някоя и друга година футболисти като него само ще си мечтаят да попаднат в руското първенство.
От руските парички по сладко няма,повярвайте ми знам го отлично като възпитаник на руската школа. 

sandi74 написа:От руските парички по сладко няма,повярвайте ми знам го отлично като възпитаник на руската школа.
Ти на кой руски отбор си юноша ?
ЕМИЛ написа:sandi74 написа:От руските парички по сладко няма,повярвайте ми знам го отлично като възпитаник на руската школа.
Нас червеното знаме роди ни,възпитаник съм на руската школа.КПСС-БКП.Понимаеш?

sandi74 написа:ЕМИЛ написа:sandi74 написа:От руските парички по сладко няма,повярвайте ми знам го отлично като възпитаник на руската школа.
Нас червеното знаме роди ни,възпитаник съм на руската школа.КПСС-БКП.Понимаеш?

[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
-
- Контакти:
Не знам, на колко години е Саня, но явно сегашните играчи предпочитат парите вместо славата. Анжи дават страхотни суми за футболисти и всеки ще се изкуши. Все пак ми се вижда глупаво да замениш Вишата и Шампионската лига зада играеш в Татарстан. И алчноста трябва да има граници и понякога да отстъпва пред чисто спортните постижения. Да, ще Саня ще стане богат човек, но ще забрави за блестящите мачове в Европа.
То па щото ние се скъсали да жънем успехи в Европата. 

YA GUNNERS YA