28.04 Черно море - Пирин ГД - Неделя - 17.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

28.04 Черно море - Пирин ГД - Неделя - 17.00

Мнениеот ogrizko » 21 апр 2013 21:10

Голяма мъка днеска, но да речем Берое са влезнали в доста добра форма и е донякъде закономерно. Точки ни трябват спешно, така че задължителна победа както срещу Монтана... може грозна и измъчена.. постигната с желание и мускули, но победа :!: лично на мен не ми хареса състава ни днеска :roll:

надявам се на подобна схема :

китанов
сашко - шерифа - росен - сталев
камазола - жоро илиев

до тук със сигурност искам тези играчи!
напред има повече варианти:
капитанов - бекир расим - райков
божилов

или:
райков - бекир расим - божилов
инканго/паломино/манолов

трябва ни сериозна промяна и мисля, че вкарването на малко свежа кръв от школата - бекир расим и слави сталев (втори пореден мач, но като ляв защитник тоя път), ще подобри представянето ни :cry:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: 28.04 Черно море - Пирин ГД - Неделя - 17.00

Мнениеот Deluxx » 21 апр 2013 21:16

Етър ви биха у дома, нищо чудно и Пирин да вземе нещо от "Тича". Очаквам изненадата да бъде във Варна. Все пак нека по-добрия победи. Преди няколко години се борехте за евротурнирите и играхте, сега се борите да не изпаднете, незнам какво става с вас, но това не е хубаво за българския футбол

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 21 апр 2013 21:22

Deluxx написа:Етър ви биха у дома, нищо чудно и Пирин да вземе нещо от "Тича". Очаквам изненадата да бъде във Варна. Все пак нека по-добрия победи. Преди няколко години се борехте за евротурнирите и играхте, сега се борите да не изпаднете, незнам какво става с вас, но това не е хубаво за българския футбол

С третото място и участието в ЕКТ мутрафоните от ТИМ помислиха, че са изпълнили "дълга" си към Варна. Нищо, че заради тия изроди и с дейното участие на машата си Кирчо дупката Варна стана най-лошия за живеене град в България! На кол да ги набият дано!!!!!!!!!!!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 21 апр 2013 21:24

Успех Гонзо ти можеш !
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 апр 2013 21:24

Не искам да звучи смешно....но без Бекир Расим на терена ще е същото като днес,че и дваж по-зле,триж,защото публиката ще ревне още след 10 минута и жална им майка....Гонзо да си опича акъла,момчето от Руската висша лига го определиха за най-добрия ни играч там на лагера той и в групата не го взема,а пас няма кой да даде,между нападател и халфове зее огромна дупка.С два паса Расим реши мача с Левски - асистенция и ЧК изкара,кви повече сигнали трябват,за да играе?Днес Сталев безгрешен беше,момчетата от школата поне се натягат да играят за името на отбора.Другия вариант е прекалено грозен - да чакаме Гоцето да ни легнат под шапката на общия спонсор...С тези играчи от тази вечер и с тази игра Гоцето ще ни сложат 3-ка като ни запукат на контри :idea:

ПС:Може би пък ще е по-добре Гоцето да ни бие,за да се свърши с тая мъка.Дали тая,или догодина сме пътници.Ако останем трябва да гоним половин отбор задължително,а при липсата на инвестиции за попълнения пак ще изпаднем.По-добре да е сега,така си мисля.Да изпадаме и да почваме да градим новия си отбор около Сталев,Расим,Наско Илиев,може би ще се наложи да задържим за Б група Капитанов и Тошко Колев...Всичко останало или ще си замине само,или ще трябва да го гоним,но така повече НАИСТИНА НЕ МОЖЕ!!!ЧЕРНО МОРЕ Е ВЕЛИК ОТБОР,ПОЗОРНА ИГРА БЕЗ ДУХ НЕ ТОЛЕРИРАМ!Вярно,вината е по-нагоре,но играчите са тези,които играят,а те не играят,те се ПОДИГРАВАТ и то навръх юбилея.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 21 апр 2013 21:28

Дано биете,Варна не заслужава да няма отбор в елита,но със тоя глупав треньор няма как да просперирате
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 21 апр 2013 21:33

аз пак ще кажа, че вярвам в Капитанов и точно ми хрумна, че ако Бекир Расим играе ...като се има предвид, че доста време са играли заедно и са свикнали един с друг... това може да се окаже трамплин за Капитанов да заиграе доста по-добре, защото за мен качествата си ги има :roll: обаче в Атанас Илиев не вярвам особено, изключително тромав, единствено с глава ако вкара някое центриране и до там, това му е играта
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 апр 2013 21:51

2:0

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 21 апр 2013 22:06

Поздравявам Берое и им пожелавам да спечелят купата.Хората играха пазейки сили за "Овчата глава" от "Овча купел" и си ни биха,като стой та гледай.Не ми е ясно кой е по-виновен?Ръководството,треньорите или футболистите,но сме жалка пародия на отбор.Само двама трима играят (знаем ги всички,кои са),а останалите уж имат възможности.....но са пълни дупки.По горе правилно беше отбелязано,че преди 2-3 години се борехме за евротурнирите,надиграхме Щутгарт там,а сега?А уж ядрото е от оня отбор.Криза било,нямало пари.Не вярвам някой да каже,че старозагорци имат повече средства.Или,че заплатите им са по високи.Но срещу Берое,който се пази за друг мач,да не можеш да стигнеш поне до точка?Той оня дупешник Таско и дузпа щеше да ни даде,само чакаше да влезем по остро в пеналта им.Но не можахме.Доволен съм единствено,че за стотен път доказахме,че играем честно.По добри бяха,биха ни.Ако не можем да се задържим в групата ще изпаднем,но за ташак,като говедата няма да ставаме.Дай Боже срещу Пирин да се поразсъним.Всъщност,не мисля че сме заспали,а че имитираме.Като ги гледаш,желание има,борят се...и все не става.Пак казвам "Дай Боже",защото с тази игра,аз само на Господ се надявам.А той помага,но в кошара не вкарва.Ще трябва сами да вкараме.

Върни се в “Черно море”