Честита победа! Дано и в ЦСКА се радвате, на подобни победи!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Честита победа! Дано и в ЦСКА се радвате, на подобни победи!

Мнениеот slavia_forever » 05 апр 2009 22:47

Докога ще се случва едно и също? Когато не сме играли разбирам! Когато си заслужавате победата, отново разбирам! Но защо по този начин?! Винаги ли с подлогите в черно със свирката?!

Лично на мен наистина ми омръзна, да гледам подобни гаври! Не само заради Славия. Както е видно, обикновено тези гаври, са в полза на едни и същи! За съжаление обаче, резултатите от това лъсват в евротурнирите!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Re: Честита победа! Дано и в ЦСКА се радвате, на подобни победи!

Мнениеот gambara » 05 апр 2009 22:51

затова не се развива футбола ни,как да инвестира някои пари в футбола ни като първите две места да предопределени още преди да започне сезона.няма как.докога :?: :?: :?:
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 05 апр 2009 22:54

gambara написа:затова не се развива футбола ни,как да инвестира някои пари в футбола ни като първите две места да предопределени още преди да започне сезона.няма как.докога :?: :?: :?:

Брат ... така е !!! Ама мисля ,че Черно море прави един от най-добрите си сезони ! Ти в началото на сезона вярваше ли ,че Черно море е способен да държи 3-тото място (макар вече да не е там) !!! Все пак Ви пожелавам на Вас 3-тото място !!! Нека провинциални отбори ! Не искам Локо Сф ... а Литекс незнам ... тъп футбол ! Успех ! ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
bomal

Мнениеот bomal » 05 апр 2009 22:55

Не плачете имаше си дуспи даже не ни даде 3тата.Друг е въпроса че играхме слабо.

Потребителски аватар
waFry BSFC
Контакти:

Мнениеот waFry BSFC » 05 апр 2009 23:00

да добре ако искате 33 дуспи да ви дадът а ? пфф .. син ли е червен ли е ... въпроса е ,,шампион,, ли е !
ТИЧА ДО ГРОБ !
Изображение

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 05 апр 2009 23:01

slavia_forever написа:Докога ще се случва едно и също? Когато не сме играли разбирам! Когато си заслужавате победата, отново разбирам! Но защо по този начин?! Винаги ли с подлогите в черно със свирката?!

Лично на мен наистина ми омръзна, да гледам подобни гаври! Не само заради Славия. Както е видно, обикновено тези гаври, са в полза на едни и същи! За съжаление обаче, резултатите от това лъсват в евротурнирите!

Традиции,приятелю,традиции...Иначе евала -играхте добре.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 05 апр 2009 23:04

slavia_forever написа:Докога ще се случва едно и също? Когато не сме играли разбирам! Когато си заслужавате победата, отново разбирам! Но защо по този начин?! Винаги ли с подлогите в черно със свирката?!

Форевъре, кажи от какво си недоволен. Единствено първата дузпа не се видя на тел. дали е истинска. От там на татък кажи, кой имаше повече положения, кой имаше повече удари и кой владееше топката по често. Вие си играхте цял мач на контри и то до наказателното поле .Нито едно чисто положение не сте имали .От какво се гневиш толкова?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 апр 2009 23:05

birabecks написа:Традиции,приятелю,традиции...Иначе евала -играхте добре.

Благодаря ти за оценката! Не съжалявам за загубата. Не съжалявам, че играхме добре - напротив. Съжалявам, че традиционно (както отбеляза), се нагледах на познатотото вечно съдийско осакатяване. Не става въпрос само за дузпите (особено първата), а за явна тенденция в целия мач.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 апр 2009 23:08

msm написа:

Форевъре, кажи от какво си недоволен. Единствено първата дузпа не се видя на тел. дали е истинска. От там на татък кажи, кой имаше повече положения, кой имаше повече удари и кой владееше топката по често. Вие си играхте цял мач на контри и то до наказателното поле .Нито едно чисто положение не сте имали .От какво се гневиш толкова?

"Счупих се" да бързам, да се върна от мача, за да видя репортажа на канал 3. Не искам да твърдя за конкретни положения, без да съм ги видял отново, но наистина тенденцията си личеше. Не съм склонен (поне в момента) да приема, че не подариха победата на ЦСКА.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 апр 2009 23:15

KREIZI написа:ДУСПАААА.Краи на спора,тва е цфка.Вси4ки приказки вече са безсмислени.

Най-добре ще е, да запазим добрия тон!

Върни се в “ЦСКА”