АНКЕТА: Рафа Бенитез или Роберто ди Матео?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 16 апр 2013 09:45

Челси тамън бяха почнали да ми стават симпатични покрай Роберто ди Матео ...харесваше ми как треньор без опит се справя толкова добре и постига успехи каквито предшествениците му не успяха. Харесваше ми какви играчи привлече и какъв стил се опитваше да играе Челси. Бяха на 2 място, играеха добре, печелеха мачове! После се контузиха водещите фигури - Лампард и Тери и постигнаха няколко кофти резултата и малоумника Абрамович веднага го смени..... с Бенитез?! Та, интересно ми е какво мислите ...заслужаваше ли си тази смяна?! С какво Бенитез е по-добър от ди Матео освен с повечето опит?! Честно казано, за мен Челси играе много по-зле при него, постига по-кофти резултати.. и имам усещането, че нарочно прави някакви простотии със състава... само и само да се прави на голям треньор и че много я разбира играта. Вчера не пусна Тери и Лампард, щото не можели 2 мача да изиграят поред, смешка :lol: вместо да жертва лигата малоумника.. жертва ФА къп един вид.... и за какво?! Точно 2 мача и щяха да спечелят трофея :roll: В същото време съм убеден, че ди Матео ако беше останал да работи, щеше да преодолее кризата и да запише много по-добри представяния от тези на Бенитез, Челси щеше да се бори за 2 място поне в лигата, щеше да спечели ФА къп и т.н. Вие на какво мнение сте, трябваше ли ди Матео да бъде сменен... доволни ли сте от Бенитез, т.е. по-добре ли се справя от италианеца ....или е трябвало просто друг треньор да бъде сложен вместо "великия" Бенитез ???
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Rafa

Re: Бенитез вс. ди Матео

Мнениеот Rafa » 16 апр 2013 10:05

Не познавам фен на Челси,който да одобрява смяната на РДМ с Бенитез :!: От друга страна,Бенитез се опитва да направи така,че отбора да не е толкова зависим от доскорошните лидери и легенди в клуба.А дали това е правилния начин,си е друга тема 8-) Но както написах по-горе,РДМ си е легенда,а Бенитез не е човека за Челси :!:
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 16 апр 2013 10:11

Rafa написа:Не познавам фен на Челси,който да одобрява смяната на РДМ с Бенитез :!: От друга страна,Бенитез се опитва да направи така,че отбора да не е толкова зависим от доскорошните лидери и легенди в клуба.А дали това е правилния начин,си е друга тема 8-) Но както написах по-горе,РДМ си е легенда,а Бенитез не е човека за Челси :!:

не знам... много странно ми стана, че на полуфинала за ФА къп не ги пусна! спокойно можеше Челси да си вземат мача. що не си експериментира в мачовете за лигата да речем? има ли смисъл да се пропускат купи при все, че има 2 мача до края? според мен наистина за голям спец се мисли и прави малоумни промени в името на това да излезне голям.... :roll:

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 16 апр 2013 10:13

Сервитьор бе брат 8-)Колко мача можехме да вземем,а ги загубихме или напавихме Х заради него и неговите глупости,не е истина :evil:
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 16 апр 2013 10:19

хахаха, ами ти тогава какво си се писал с неговото име бе :lol: :lol: :lol:

абрамович като се прави и той на голям... защо не смени временния менаджер с още някой?! с какво ди Матео оправда по-малко работата си от Бенитез?! за мен втория се справя много по-зле ....най-вече ме е яд за ди Матео ако трябва да съм честен :roll:
дано да почне работа в някой свестен клуб и да се докаже :roll:

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 16 апр 2013 10:33

И мен много ме е яд за Ди Матео.Все пак той си е легенда на клуба,както като футболист,така и като мениджър 8-) Отстрани Барселона и като футболист на Челси и като мениджър на клуба 8-) Колко са хората,правили това с един и същи клуб :?

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 16 апр 2013 11:11

Нищо особено не бяхте и с ди Матео. Той успокои отбора и затова вървяха работите в началото, ама с едно затваряне и контри не може да се бие често, поне от средата на 90-те. А някаква по-сложна идея не се виждаше. Вярно, човекът нямаше и време за повече, ама това е друг въпрос, на него, откакто умре баба Ванга, едва ли некой може да отговори...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Rafa

Re: АНКЕТА: Рафа Бенитез или Роберто ди Матео?

Мнениеот Rafa » 16 апр 2013 11:48

До тук,двама мазохисти :lol: :lol: :lol:

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 16 апр 2013 11:55

Челси е първият носител на ШЛ, отпаднал в групите, заслугата на Ди Матео е громна. Колкото и да плюете Бенитес, той пое отбора по време на сезона, не е водил подготовка, водещият му нападател си изкара глупав червен картон и отсъстваше за няколко мача. Челси в момента няма селекция да се противопостави за цял сезон на отборите от Манчестър. Сменят се поколения. Дрогба го няма, това намалява много от нападателната мощ на тима. Тери и Лампард са като сенки на играчите, които бяха. Играят един мач, после почиват два или три. Без покупка на изградени играчи с млади надежди и в преходен сезон, повече от трето място в Англия не може да се иска.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

firestarter23
Контакти:

Мнениеот firestarter23 » 16 апр 2013 12:15

Феновете на Челси ако свалят сините очилца ще видят,че Рафа е много по-голям специалист и РДМ дори не може да му стъпе на малкия пръст ;) Но все пак ги разбирам - Ди Матео е легенда на клуба и бе освободен леко несправедливо от поста,но ако сравняваме треньорските качества то Рафа е няколко класи над РДМ.

Върни се в “Челси”