До кога ще търпим лекета като Платини в състава???

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

До кога ще търпим лекета като Платини в състава???

Мнениеот danko_sot » 14 апр 2013 23:08

Искам да кажа, че много харесвам Платини като играч, или по-скоро харесвах. Но това, което става в нашия клуб е срамно и още по-тъпото е, че никой не му отдаде и грам внимание. Става дума за изританата бутилка от бразилеца на мача във Враца, след което той изгоря за мача с Лудогорец. Сега видях, че не е поздравил Радукан срлед смяната си! Срамно е в ЦСКА такова отношение към съотбарниците си, към работата си, към треньора си. Срамно е, че имаме поне 4-ма директори в отбора, а никой от тях не взе отношение срлед изританата бутилка на Мишел и това че заради тази си пъстъпка изпусна най-важният мач на отбора. За мен лично Платини, колкото и добър да е, колкото и да ни е нужен, ако ще и най-добрият да е, трябва да бъде замразен до края на сезона и лятото да бъде продаден. Така би било във всеки нормален клуб. Любо пенев се опита да вкара най-после нормална дисциплина в отбора, но Боклуците му се изплюха в лицето тогава.
Вие какво мислите по казуса с Платини? Ако може и една анкета да се пусне дали трябва да остане в клуба или не след лятото. Моето мнение е ясно. Но държа да отбележа, че за мен той е най-качествения нападел в А група. ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

sandi74

Re: До кога ще търпим лекета като Платини в състава???

Мнениеот sandi74 » 14 апр 2013 23:13

А сега де.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 14 апр 2013 23:23

Да изчезва! Лигльовци отвсякъде ще намерим! Освен с двата гола срещу Левски с нищо друго положително не бих го запомнил! Голямата звезда дори в Румъния не успя да се наложи!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 14 апр 2013 23:25

Не го приемай толкова вътрешно. Платини си е чепат характер, но е може би най-добрият ни футболист. Мисля си, че не показвал досега някакво тотално неадекватно поведение в отбора. Има такива хора в живота, има ги и във футбола.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

sandi74

Мнениеот sandi74 » 14 апр 2013 23:26

Red Warrior написа:Не го приемай толкова вътрешно. Платини си е чепат характер, но е може би най-добрият ни футболист. Мисля си, че не показвал досега някакво тотално неадекватно поведение в отбора. Има такива хора в живота, има ги и във футбола.

Така е.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 14 апр 2013 23:29

Добре, не съм ли прав. Я си представете в някъв голям отбор, примерно в Юнайтед Перси или в Барса Меси точно преди най-важнвия мач за сезона да вземе една бутилка от земята и да я изрита в публиката. И после нито Майкъла дето се прави на много страг нито никой, даже и една забележка не казаха за Платини. И на следващия мач след наказанието, оп пак веднага титуляр. Руни в някъв мач на националите беше изритал някъв точно преди европейското миналата година и посрле не знаеше къде се намира. Даже в Юнайтед формата му беше паднала....
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 14 апр 2013 23:30

Red Warrior написа:Не го приемай толкова вътрешно. Платини си е чепат характер, но е може би най-добрият ни футболист. Мисля си, че не показвал досега някакво тотално неадекватно поведение в отбора. Има такива хора в живота, има ги и във футбола.

Аз не искам ттакива в отбора. Ако ще и като Раналдо и Меси да е- такива не ни трябват!

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 14 апр 2013 23:31

Всички се радвахме на головете му срещу Фулъм и Левски, а сега го плюем. Според мен просто трябва да се подходи по по-различен начин с него. Ето тук е ролята на треньора - да седнат, да си кажат две приказки и нещата ще се оправят. Просто той е по-различен характер.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 14 апр 2013 23:32

danko_sot написа:Добре, не съм ли прав. Я си представете в някъв голям отбор, примерно в Юнайтед Перси или в Барса Меси точно преди най-важнвия мач за сезона да вземе една бутилка от земята и да я изрита в публиката. И после нито Майкъла дето се прави на много страг нито никой, даже и една забележка не казаха за Платини. И на следващия мач след наказанието, оп пак веднага титуляр. Руни в някъв мач на националите беше изритал някъв точно преди европейското миналата година и посрле не знаеше къде се намира. Даже в Юнайтед формата му беше паднала....

Братле, ти безгрешен ли си? Ако си играл футбол знаеш, че понякога краката не те слушат, или емоциите са ти в повече и бъркаш. По-спокойно...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 14 апр 2013 23:40

Red Warrior написа:
danko_sot написа:Добре, не съм ли прав. Я си представете в някъв голям отбор, примерно в Юнайтед Перси или в Барса Меси точно преди най-важнвия мач за сезона да вземе една бутилка от земята и да я изрита в публиката. И после нито Майкъла дето се прави на много страг нито никой, даже и една забележка не казаха за Платини. И на следващия мач след наказанието, оп пак веднага титуляр. Руни в някъв мач на националите беше изритал някъв точно преди европейското миналата година и посрле не знаеше къде се намира. Даже в Юнайтед формата му беше паднала....

Братле, ти безгрешен ли си? Ако си играл футбол знаеш, че понякога краката не те слушат, или емоциите са ти в повече и бъркаш. По-спокойно...

Брат, това е разликата между професионалиста и непрофесионалиста или между големият футболист и големият талант. Големият футболист и професионалист играят в западна Европа или в ЦСКА, ако е за Б-я. А пък непрофесионалиста, колкото и голям талант да е играе във Б група или в някои от посредствените отбор в А група. Въпроса е принципен! Няма значение, дали ще е Бандата или Платини или Станко- за мен нз. Днес ще е Платини, утре някой друг и т.н. Колкото и да има емоции, ако има здрав ред и дисциплина в отбора, както Любо се опита да наложи такава, играчите много ще се замислят в такива ситуации преди да решат да направят такава глупост като Платини! :!:

Върни се в “ЦСКА”