Подариха победата на Бътън по най-смешния начин

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

uefata
Контакти:

Подариха победата на Бътън по най-смешния начин

Мнениеот uefata » 05 апр 2009 13:58

Ако беше продължило състезанието в тоя дъжд, никакъв шанс нямаше да спечели, всички видяха колко е настабилен, абсолютен подарък от ФИА към отбора на Браун, явно ще ги правят шампиони този сезон, нищо не им пречите утре да продължат тези 24 обиколки при по-добро време да видим поне завършило състезание в пълните си обиколки, а не 24 преди края да го прекратят и да кажат това е класирането

Потребителски аватар
keres
Контакти:

Re: Подариха победата на Бътън по най-смешния начин

Мнениеот keres » 05 апр 2009 14:01

Човека с 4 влизания в бокса пак водеше. Мисля си, че беше справедливо той да спечели.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 апр 2009 14:02

Ясно кой ще е шампион и при пилотите и при конструкторите.... ДОЛУ Ф1!!!!!

uefata
Контакти:

Мнениеот uefata » 05 апр 2009 14:03

keres написа:Човека с 4 влизания в бокса пак водеше. Мисля си, че беше справедливо той да спечели.

а другите нямаха ли влизания в бокса, нека да е като във футбола, когато прекратят мач в 80 минута дори, те го продължават после, представи си играя Барселона и Байерн и прекратят мача в 10 минута при 0:1 :?: и после кажат това е, мача свърши такъв е резултата

Потребителски аватар
Parlament
Контакти:

Мнениеот Parlament » 05 апр 2009 14:07

keres написа:Човека с 4 влизания в бокса пак водеше. Мисля си, че беше справедливо той да спечели.
Съгласен съм! ;)

Потребителски аватар
to6kata1912

Мнениеот to6kata1912 » 05 апр 2009 14:09

Абе кво означава справедливо бе, трябваше да карат поне още 5 обиколки и тогава нямаше да е той
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

ms1914
Контакти:

Мнениеот ms1914 » 05 апр 2009 14:10

Тимо Глок щеше да го бие 100%.Но явно тая година гласят Бътън за шампион.Само Ферари :lol: :lol:

uefata
Контакти:

Мнениеот uefata » 05 апр 2009 14:10

Parlament написа:
Съгласен съм! ;)

с 10 коли останали на пистата и толкова дъжд може и с 10 влизания, който е тръгнал първи да остане такъв, но състезанието трябваше да се довърши и тогава да има крайно класиране, супер несправедливо

Потребителски аватар
GoDDeadman
Контакти:

Мнениеот GoDDeadman » 05 апр 2009 14:13

А бе ти си някакъв шегаджия.Аз не видях по добър от Бътън.Ти видя ли с кои гуми е нестабилен???.А след като ги смени??? А сравнението ти с футбола е направо знаменателно.Може да го причислиш към енциклопедията на световната глупост.Да допуснем че състезанието не беше спряно.В тоя басейн кой щеше да завърши как мислиш.След като само в последната обиколка се завъртяха 4ма.Решението за край на състезанието беше най-адекватното в тези условия
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.

uefata
Контакти:

Мнениеот uefata » 05 апр 2009 14:17

GoDDeadman написа:А бе ти си някакъв шегаджия.Аз не видях по добър от Бътън.Ти видя ли с кои гуми е нестабилен???.А след като ги смени??? А сравнението ти с футбола е направо знаменателно.Може да го причислиш към енциклопедията на световната глупост.Да допуснем че състезанието не беше спряно.В тоя басейн кой щеше да завърши как мислиш.След като само в последната обиколка се завъртяха 4ма.Решението за край на състезанието беше най-адекватното в тези условия

Можеше да го продължат утре, не съм казал, че трябва да чакат дъжда като спре точно днес и да го продължат, а сравнението ми с футбола, не ти стига акъл да разбереш какво искам да кажа, а си вникнал в него повъврхностно

Върни се в “Други спортове”