Защо мразим противниковия отбор?!?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Защо мразим противниковия отбор?!?
Здравейте колеги, днес ми хрумна интересен въпрос. Всички ще се съгласим, че повечето цесекари силно мразят и желаят най-лошото на ФК Левски. Съответно повечето левскари мразят и желаят най-лошото на ЦСКА. Това до някъде направо се подразбира. Обратното е по-скоро изключение. Обаче днес ми хрумна въпроса, ЗАЩО? Питам съвсем сериозно. Искам всеки цесекар да каже защо точно мрази ФК ЛЕВСКИ и всеки левскар да каже, защо точно мрази ЦСКА. Изброени обективни причини. Очаквам мненията ви.
- modor
- Контакти:
Re: Защо мразим противниковия отбор?!?
Аз не ги мразя....просто не ги харесвам 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Ок, прибавяме и нехаресването в списъка. Очевидно е че не ги харесваш повече от колкото локо софия или славия, примерно. Въпросът е, ЗАЩО? 

Аз не мразя,дори напротив-уважавам отбора на ЦСКА,въпреки че съм заклет левскар.Повечето хора сигурно ще кажат че лъжа,но си казвам самата истина 

- снежанка_90
Какво ти пречи да ги уважаваш и да ги мразиш 

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/312368_2711518963247_964671133_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.standard.co.uk/news/article6612617.ece/ALTERNATES/w460/Chelsea+fans+in+Red+Square[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.standard.co.uk/news/article6612617.ece/ALTERNATES/w460/Chelsea+fans+in+Red+Square[/wrapimg][/offtopic]
- modor
- Контакти:
снежанка_90 написа:Какво ти пречи да ги уважаваш и да ги мразиш
Викаш яко "Садо Мазо" да има

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Sofia_1914
- Контакти:
Не мразя ЦСКА!
Защото са ЦСКА. 

WE Showed Man City how to beat NAPOLI we showed MAN UTD how to beat BENFICA, we showed the WORLD how to beat BARCELONA and we showed the WORLD THAT WE ARE CHELSEA !!!
Като бях на 15, ходех в сектор Г и много се кефех, ма едва ли съм можел да разкажа след мача кво точно е станало. Сега, когато мога, ходя и на двата стадиона, да гледам футбол. И се радвам, когато Левски има отбор и има какво да се види. Верно, базикам добичетата, ама заради принципа, да не си помислят, че не ги уважавам, не че на мен още ми е интересно.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Левски и ЦСКА са ми протвни,защото са подпирани от съдиите,феновете им обиждат със скандирания"Селяни" и "Селяни умрете"противниковите агитки.Другото,което ме дразни е,че съсипват младите таланти за сметка на Жоао Силва или Присо например.Ако играят чесно,оправят си политиката и станат по-културни, и 90% от съставите са им българи може и да ги заобичам.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]