Аз очевидно съм доста глупав, и със сигурност нищо не разбирам от футбол. Днес четох как Милен Радуканов е казал, че "много е учил, за да стане треньор", и затова знае по-добре от всички как да си нареди състава. ОК, съгласявам се. Моля само някой, който е по-умен от мен и повече разбира играта, да ми обясни защо това момче е титуляр всеки мач? С какво до момента е по-добър от който и да било друг футболист? Ако играеше, Станко Йовчев ако щете, дали нямаше да вкара поне половината от безумните пропуски на Присо?
Звучи безумно, но започвам да си го мисля все по-сериозно - възможно ли е според вас да го прави нарочно? Има движение по терена, има прилична техника, нелошо центриране, не е некадърен... според вас къде е причината?
Нджонго Присо
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Нджонго Присо
Присо е всичко друго но не и футболист.
Мал шанс,само това е обяснението, а Станко защо изобщо е на щат в ЦСКА?????ТУЙ Е ВЪПРОСА?
sandi74 написа:Присо е всичко друго но не и футболист.
Обича да се катери по дърветата! Но това е друг спорт,различен от футбола.
CSKA72 написа:Мал шанс,само това е обяснението, а Станко защо изобщо е на щат в ЦСКА?????ТУЙ Е ВЪПРОСА?
Е какъв е тоя машанс бе, колега, един, два, пет пъти да, ок, ама то е всеки мач... просто се насира от страх като излезе срещу вратаря.
А Станко четох, че в школата бил голмайстор в своя набор.
Май сте излезли с хандбалния отбор. 

meteorit написа:Май сте излезли с хандбалния отбор.
Мани недей, следваме светлия пример на Стойко в Дупница преди години :D
Ебати мача става...
- Udoji90
- Контакти:
Напоследък му се получават финтовете, пасовете, спиранията, ама просто не може да я уцели тая пуста врата...
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
meteorit написа:Май сте излезли с хандбалния отбор.

orlando7 написа:sandi74 написа:Присо е всичко друго но не и футболист.
Обича да се катери по дърветата! Но това е друг спорт,различен от футбола.
Не го обиждай така колега ,че може да те ухапе ,а знаеш ли ,я бяс ,я други болести могат да се предават чрез ухапване