Старкрафт е една уникална видео игра. Но дали е само това?
Ако погледнем под повърхността на нещата, Старкрафт е метафора за извънземното присъствие в човешката история. Като започнем с очевидни прилики между протоси и грейове/плеядинци, или пък зерг и рептилии и се стигне до доста добре прикрити аналози.
Такива например са главният герой Jim Raynor и неговият враг Arcturus Mengsk. Ако се загледате внимателно, ще видите, че приличат на съответно Кенеди и Айзенхауер. Например, предателството на Менгск е аналогично на договорът Греада, който както много добре знаете, беше подписан от Айзенхауер
Старкрафт - просто игра или нещо повече?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Sir_Vodkin
- Контакти:
Старкрафт - просто игра или нещо повече?
Смърт за рептило-илюминатската паплач на американците и техните поклонници!
Re: Старкрафт - просто игра или нещо повече?
Доста интересна тема, колега. Лично аз с ръка на сърцето признавам, че не се бях замислял по въпроса, но определено има логика в твоето съждение. Все пак и малките деца знаят, че рептило-илюминатската паплач обичат да скриват зулумите си "in plain sight" както е случаят с т.нар. Статуя на свободата - каква ирония само. Така че не бих изключил и този вариант който предлагате 

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- Bartolomej
- Контакти:
Нищо повече игра за деца
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Аз преди играех играта, много ми беше харесала, но я спрях.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Във Фифата има ли нещо, или да си играя спокойно?
Псссст, ще ти издам и нещо мноого секретно-цъкам и Диабло, пази се
Псссст, ще ти издам и нещо мноого секретно-цъкам и Диабло, пази се

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Starcraft е велика игра с оригинална история.Ако ти харесват такива неща ти препоръчвам Mass Effect. Много е добра и пак ще можеш да се захванеш за рептили и грейове и квото там ти е в главата 

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:Starcraft е велика игра с оригинална история.Ако ти харесват такива неща ти препоръчвам Mass Effect. Много е добра и пак ще можеш да се захванеш за рептили и грейове и квото там ти е в главата
Аз чета поредицата на Mass Effect

vasilnv написа:Soulen написа:Starcraft е велика игра с оригинална история.Ако ти харесват такива неща ти препоръчвам Mass Effect. Много е добра и пак ще можеш да се захванеш за рептили и грейове и квото там ти е в главата
Аз чета поредицата на Mass Effect
Дам има и книги.Изчел съм ги, ама играта е по-яка.Книгите са за пълнеж да видиш кво става между частите на играта

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Първата част беше доста посредствена, втората доста яка, третата убийствено добра до финала, който се изака върху абсолютно цялата вселена на Мас Ефект. Това е моето скромно мнение по въпроса 

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
urkoto написа:Първата част беше доста посредствена, втората доста яка, третата убийствено добра до финала, който се изака върху абсолютно цялата вселена на Мас Ефект. Това е моето скромно мнение по въпроса
За книгите или за играта

Върни се в “Игри и забавления”