Затова предлагам в тази тема , всеки който НИКОГА НЕ допуска такива да пише свободно!
Аз допускам правописни грешки! Факт !
А ВИЕ??? Кажете си , не е срамно , случва се на всички освен на БОГОВЕТЕ! ДА и в този форум има такива!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Levskar_90 написа:Аз съм Бог. А сега нека някой заключи тази изключително полезна и интерестна тема...
Levskar_90 написа:Аз съм Бог. А сега нека някой заключи тази изключително полезна и интерестна тема...
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
гарфилд написа:На всеки може да се случи,ама някои тук когато нямат аргументи,веднага се хващат за правописа на някой и забравят да пишат по темата.За мен,те са по-голямото зло,от този който е сгрешил правописа.
Viktor4o_Rs написа:Има грешки и грешкиВсеки греши, аз също често съм допускал грешки, по-скоро пунктуационни или свързани с пълен/кратък член, правописни смея да твърдя, че не правя
Когато обаче някой е видно неграмотен и му липсва елементарна правописна култура, не виждам защо да не му се каже в очите, че е неграмотник
![]()
![]()
Това не е обида, а констатиране на факт.
Иначе, когато има спорове и събеседникът ти е озлобен и няма какво да ти отговори, често се започва с персоналните обиди и квалификациите - това просто издава пълна безидейност и отчаяние, липса на всякакви аргументи.На мен напоследък това често ми се случва с разни индивиди, които само обиждат в своята безпомощност, да са живи и здрави
child in time написа:В една друга тема , бе изместен фокуса към допуснатите от мен правописни грешки. Обезсмислиха я !
Затова предлагам в тази тема , всеки който НИКОГА НЕ допуска такива да пише свободно!
Аз допускам правописни грешки! Факт !
А ВИЕ??? Кажете си , не е срамно , случва се на всички освен на БОГОВЕТЕ! ДА и в този форум има такива!![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 13 госта