Анкета: Новият капитан на Левски!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Илиев
71
42%
Гаджев
38
22%
Карвальо
14
8%
Рамос
1
1%
Пинто
1
1%
Йовов
8
5%
Силва
2
1%
Димов
3
2%
Райков
23
13%
Друг (Кой?)
10
6%

Общо гласове: 171

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 19 мар 2013 22:43

За мен новия капитан трябва да се казва Владо Гаджев и веднага казвам защо.
Той е тартора на едната от трите групички в Левски ,тази на Ангелов вече е минало и сега-Рамос,Пинто както и самия Ангелов вече са аут от първия отбор.На всички ни стана ясно че тези тримката не искат да играят за Илиан и в Пловдив и срещу Монтана и срещу ловчанлии.
Гаджев е много близък с Борето и съм сигурен че ще му дадат лентата ,а и това е единствения правилен вариант в момента.
Хората на Пелето ще бъдат аут още за контролата със Славия.
За поста на Пинто има двама не по-зле от него и Ели и Орлин ще играят поне с огромно желание.
За Рамос не се притеснявам ние три мача играем с десет души там място има дори юношката Пламен Илиев.
В средата задължително връщане на Владо в средата+Велев или Димов(Даниел).
Напред или с двамата тарани или варианта Михелич зад Базил или Силва.
Защо не Тигъра капитан(точно заради това с Пелето,защото тогава Владо пак ще накове останалите а точно в този момент няма времеза други експерименти,за това казвам че Гаджев е точния човек за капитан а и да си призная в мачовете пролетта той се впрягаше и искаше топката.
Мисля си че Илиан знае всички подлоги на Пелето в отбора и съвсем скоро ще ги разберем и ние.
Моля модовете да дадат шанс на тази тема-все пак днес новините са свъзани с Левски и е нормално тази активност от наша страна.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Новият капитан на Левски!

Мнениеот sin4ec » 19 мар 2013 22:49

Сложни схеми плетеш, може и да има истина в някои тези, но трудно ще се разбере... Пинто не бих го сложил там.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 19 мар 2013 22:52

СИНЧЕЦ,погледни мача с Ботев това португалче бе за гонене още в 30мин.
Знам че са сложни схемите ,но ако си играл активно знаеш как е в един футболен отбор-винаги има групички.
Погледни срещу Монтана какви центровки правеше,много внимателно гледах днес мача и двамата с Рамос ако са ми наблизо ще ги разстрелям.
Все пак това е мое виждане.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 19 мар 2013 22:55

Гаджев трябва да се разкара от отбора, също като Пелето... Тоа точен пас няма, да не говорим да пресира противника. Оп извинявам се, вече играе зад нападателя... Ами колко гола вкара в тия мача, че не помня. Нещо асистенции. Нали тва е работа на "10-ката" във футбола... Ужасно слаб футболист. А е идол, просто трагедия.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 19 мар 2013 22:58

Бобо според мен сега не е момента да се гони Владо,не и сега,а както казах в последните мачове във всеобщата картинка той не играе зле.
Срещу Монтана се опита на няколко пъти,но по-принцип той трябва да е мотора на отбора и аз съм сигурен че след като му дадат лентата ще е така.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 мар 2013 22:59

BoB0 написа:Гаджев трябва да се разкара от отбора, също като Пелето... Тоа точен пас няма, да не говорим да пресира противника. Оп извинявам се, вече играе зад нападателя... Ами колко гола вкара в тия мача, че не помня. Нещо асистенции. Нали тва е работа на "10-ката" във футбола... Ужасно слаб футболист. А е идол, просто трагедия.

Гаджев трябваше да е изхвърлен още след мача с Миньор миналата година. Рамос в този му вид-също не ни трябва. Незаменими няма, да ги махат!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 19 мар 2013 22:59

Най-конвертируемият ви играч ще бъде направен капитан и по тази причина минава между капките, тъй като му предстои трансфер.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Sofia_1914
Контакти:

Мнениеот Sofia_1914 » 19 мар 2013 23:01

Съгласен-лентата задължително на Гаджев-той е лидера на този отбор,колко и да е плачевен пролетта.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 19 мар 2013 23:06

лошо момче само толкова ли бе,я ми кажи моля те червени картони във Варна ще има ли?????? :) :) .
Владо нема кой да го купи все пак не е Миланката на бате ти Ицо-него го искат Юве,Милан ,Барса,Реал,ама бати Ицо не го даваааааааа :) :) :)
А Бодърчето нема ли да продадете и него
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 19 мар 2013 23:12

Тъй като следя друг форум, където нещата се назовават много по-точно, за Гаджев съм се подвел и в момента го е спасило единствено повиквателната в националния, дори се споделя, че ще е аут за мача във Варна, а може и за Ловеч

zlatan написа:лошо момче само толкова ли бе,я ми кажи моля те червени картони във Варна ще има ли?????? :) :) .
Владо нема кой да го купи все пак не е Миланката на бате ти Ицо-него го искат Юве,Милан ,Барса,Реал,ама бати Ицо не го даваааааааа :) :) :)
А Бодърчето нема ли да продадете и него

С теб ще почна да водя тогава дискусия, когато видя едно елементарно извинявай, защото само мишките се крият по начина, по който го правиш, а вярвам, че не си от мишоците. какво правят в ловеч слабо ме вълнува
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Архив”