България - Кипър 2:0 (Попов 8', Макриев 94')
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
България - Кипър 2:0 (Попов 8', Макриев 94')
България - Кипър
Последна промяна от Varna1913 на 01 апр 2009 20:13, променено общо 2 пъти.
- Lord of memories
- Контакти:
Re: България - Кипър 1:0
Манолев и Колавати пълни некадърници, не знаят къде се намират и двамата бяха за червени картони с неадекватните си действия, добре че съдията ни подпира.
Последна промяна от Varna1913 на 01 апр 2009 18:48, променено общо 1 път.
- Ticha
- Контакти:
Чист червен картон си беше това. Уникално слаб Ил. Стоянов!!! И то за втори пореден мач!
- slavistite
Боже боже ти който си на небето ела си прибери верисийте махни го тоя нещастник Й Стоянов с него и всички говеда от националния та да имаме някакъв шанс
Манолев не е виновен. Длъжен беше да направи фала за да покрие некъдърността на недоразумението, наречено Коловати.
Коловати, Кишииев и Благо са пълни дупки днес. Докато при Благо не е толкова фатално, то Кишииев и Коловати нямаха едно свястно отиграване за полувремето. И не само това, но всяко тяхно докосване до токата създаваше опастност пред нашата врата. Ама Мъри си знае - Иван Иванов не влиза в плановете му, за какво му е момчето - я виж какви защитници имаме...
Коловати, Кишииев и Благо са пълни дупки днес. Докато при Благо не е толкова фатално, то Кишииев и Коловати нямаха едно свястно отиграване за полувремето. И не само това, но всяко тяхно докосване до токата създаваше опастност пред нашата врата. Ама Мъри си знае - Иван Иванов не влиза в плановете му, за какво му е момчето - я виж какви защитници имаме...
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Отървахме се със жълт картон, Рангелов играe много добре 

- comandosa1
- Контакти:
Илиян Стоянов незнае къде се намира, иначе и Кишишев не е много в час. Дано да се промени ситуацията второто полувреме.
Илиян Стоянов директно трябва да ходи да се къпе още на полувремето! А за Манолев не съм съгласен...момчето играе с много хъс и старание! Божинов ще влезе по някое време, което е хубаво, но ни куца лявото крило... Кишишев не съм го видял нито веднъж да помага на Благо Георгиев...
Иначе мисля, че ше ги бием... Българи-Юнаци!!!
Иначе мисля, че ше ги бием... Българи-Юнаци!!!