Треньорът на Черноморец (Бургас) Димитър Димитров даде кратко изказване пред Football24.bg в което обяви, че няма как да напусне отбора и да поеме Левски
Той напомни, че е в Бургас не само по професионални, но и по лични причини. Името на Херо със сигурност ще бъде едно от водещите за нов наставник на "Сините", ако днес Тодор Батков и Иво Тонев приемат оставката на Илиан Илиев.
"Честно да ви кажа, не ми се коментира, най-малкото не е коректно. Левски ще има треньор. Аз имам договор с Черноморец. Лесно мога напусна отбора, защото знаете, че положението е трудно и няма пари, но аз имам и лични причини да съм в тима и ще остана. Просто, ако напусна, няма да съм аз", заяви Димитров пред нашата медия.
Той също така категорично опроверга информациите от преди няколко дни, че е поискал от Митко Събев пари за двама по-класни футболисти, които да вдигнат нивото на отбора.
"В това няма абсолютно нищо вярно. Знаете ситуацията в отбора. Няма как да взимаме свободни агенти, а сега и да купуваме", каза той.
Мисля , че с това изказване на Херо се изчерпаха всички провокации по негов адрес