Поредната синя слепота на ГОНГ

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hristo_Stoichkov
Контакти:

Поредната синя слепота на ГОНГ

Мнениеот Hristo_Stoichkov » 05 мар 2013 11:59

Сигурно съм 999-ия човек който ви казва че сте прекалено левскарска медия , но какво ли от това - за толкова години нищо не се е променило в това отношение във вашета (синя) медия .
Поредното нещо което ме издразни силно е следното :

Правите си фотосесии как се слагат МРЕЖИ на лицензирания ви стадион :
http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=331927

а никой нама да се сети от вашета медия да направи една две снимки на новата фасада на стадиона на ЦСКА
Изображение

е все пак мрежата е по важна от една фасада на стадион - все пак е в син цвят .
ИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Поредната синя слепота на ГОНГ

Мнениеот ehh » 05 мар 2013 12:26

Някой е забранил на Александров или Вълчев да отидат да снимат ли? Наистина изтрещяхте в последните дни. Честно...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 05 мар 2013 15:37

Какво като снимат новата фасада след като отвътре си е изкорубено.То при вас всичко е така.

Потребителски аватар
Hristo_Stoichkov
Контакти:

Мнениеот Hristo_Stoichkov » 05 мар 2013 16:09

ehh написа:Някой е забранил на Александров или Вълчев да отидат да снимат ли?

Въпроса е не някой да забранява, а по скоро някой да се сети да отрази това . Едно време гонга си ме кефиха , работеше се по професионално в тази медия (не се занимаваха с жълти глупости), но определено с времето яко затъпяха щом става дума за ЦСКА. В един период помня как известно време с абсолютно нищо не информираха за случващото се с ЦСКА, след което се почнаха едни цитирания от чужди медии (Италянски и Румънски) :lol: -> тогава по скоро ми стана смешно ,
Т. Русев пък наскоро го чувам по радиото как се оплаква че никой от босовете в ЦСКА не му бил вдигал телефона - все серйозна журналистика се води.
ИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 05 мар 2013 17:14

К'во стана с лиценза на Герена, нали до вчера беше срока, ама нищо не се написа?
Синя тишина!
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 05 мар 2013 19:31

Lubaka1892 написа:К'во стана с лиценза на Герена, нали до вчера беше срока, ама нищо не се написа?
Синя тишина!

За тях ще се удължи за да го одобрят за Литекс нищо,че стадиона им даже не е цял...
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Green Warriors 1913
Контакти:

Мнениеот Green Warriors 1913 » 05 мар 2013 19:52

И аз много слушам Гонг-а , но периодично се прекалява с Левскарщината , което дразни неутралните хора . Лично аз бих препоръчал да се отразяват повече "провинциалните" отбори . С удоволствие бих слушал повече за Варненските и Пловдивските отбори , отколкото за т.нар. грандове .

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 мар 2013 20:12

Че гонг са си били откровено сини, винаги когато съм слушал мачовете по радиото- след като ги дават по телевизията обаче, чета единствено коментарите под статиите в ***, спортал, спортлайн и блиц, поне хората си дават компетентните мнения и искрено ме забавляват! :lol:

Но пък трябва да си призная, че пишещите в гонга имат най-малко правописни и пунктуационни грешки, докато при останалите се виждат доста, което не говори особено добре за източниците и автора. :mrgreen: Както се вика, по буквите ги посрещам- по коментарите ги изпращам, нещо такова е при мен и отношението ми спрямо медиите като цяло, иначе имат добри статии хората и заслужават уважение! :) Гонг поне не прибързват с безпочвените обвинения, слуховете и информациите, не и преди да са проверили достоверността и източниците, което определено допада на хората! ;) Например преди се кефех на искрените и обективни коментари всеки понеделник на Томислав Русев и екипа му за отминалия кръг. Впоследствие взеха да повтарят едно и също и ми омръзна да ги слушам, винаги преди жребий за евротурнирите си ги пускам за подгрявката.[offtopic]Много ясно, че ще прекаляват- кога за последно Левски се е борил за титлата? :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”