Перфектно проведен мач от Мъри

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

yasen
Контакти:

Перфектно проведен мач от Мъри

Мнениеот yasen » 28 мар 2009 23:47

Просто ако не беше този нелеп гол в 1 мин. от спорен фаул, мача щеше да протече по коренно различен начин, но БРАВО НА МЪРИ! Не се стъписа, не се уплаши, ирландците не са нищо особено. Играхме повече от добре. Не ми се иска да мисля какво щеше да стане ако беше Марков, Пенев, Тройчо, Херо или т.н. Просто щяхме да доиграем мача и да се оплакваме после от контузиите, от съдията и т.н. Но Мъри е перфектния треньор на националите. Всички, които го плюеха, ще се извинят ли сега, болшинството бяха фенове на цска?! Не няма да се извинят, сигурен съм, пак ще намерят оправдание. А с този куц отбор, с този малшанс, който ни налегна, това което направихме е повече от отлично.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Перфектно проведен мач от Мъри

Мнениеот ogrizko » 28 мар 2009 23:52

Това не беше перфектен мач за мен :) Ако беше, щяхме да победим....
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
slavistite

Мнениеот slavistite » 28 мар 2009 23:56

yasen написа:Просто ако не беше този нелеп гол в 1 мин. от спорен фаул, мача щеше да протече по коренно различен начин, но БРАВО НА МЪРИ! Не се стъписа, не се уплаши, ирландците не са нищо особено. Играхме повече от добре. Не ми се иска да мисля какво щеше да стане ако беше Марков, Пенев, Тройчо, Херо или т.н. Просто щяхме да доиграем мача и да се оплакваме после от контузиите, от съдията и т.н. Но Мъри е перфектния треньор на националите. Всички, които го плюеха, ще се извинят ли сега, болшинството бяха фенове на цска?! Не няма да се извинят, сигурен съм, пак ще намерят оправдание. А с този куц отбор, с този малшанс, който ни налегна, това което направихме е повече от отлично.

:D :D :D :D :D :D :D БЕГАЙ ДА СПИШ

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 28 мар 2009 23:58

Ако бяхме с отбора,който Марков беше направил преди 5 години щяхме да ги бием тия. ;)

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 29 мар 2009 00:00

Ако не беше заспалия Томашич и другите недоразумения които повика и пусна в игра можеше и да се съглася с теб.
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 29 мар 2009 00:00

Абе ти болен ли си беееее
КЪВ МАЧ КВИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИШ при 1 на 1 "наще" имам предвид ваще тея не са мои вече почнаха да бавят бе кви са тея дребни душици 3 на 1 да бяха паднали ,но да се бяха борили и кво сега 1 на 1 и вълка сит и агнето цяло супер ВЕЛИК МЪРИ БРАВО другия мач даже да не вика Берба Макриев мн добър .

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 29 мар 2009 00:01

С този куц отбор Еире ,нашите направиха просто един мач.Не добър и не лош. А Стоилов като треньор го няма никакъв.Цял мач игра ха няколко нещастника които трябва да им се забрани доживот да играят в националния„Телкииски,Томашич,Стоянов,Велизар.За Тинката също бях против но си показа класата човека.Манолев беше в защитатани наи добрия но издъхна накрая,с Телкииски пред него това е.Браво и на Стилиан и на останалите.Ивелин попов се вижда че немоге да играе добре когато го няма Бербатов.Това е.А синоптика за мен си остава некадърна мишка
Последна промяна от orlando на 29 мар 2009 00:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 29 мар 2009 00:01

Велизар Димитров защо игра за Ирландия. Всяко отиграване на манекенчето беше в извеждащ пас за атака на ирландците ... Така няма да успеем ...
Вижте колко гола сме допуснали ние, Италия и Ирландия ....
Ха сега вижте колко сме вкарали ??? Къде са ни нападателите ... голови положения имаме , обаче кой ще вкарва ? Явно в България всички са луднали по Бербатов и като него се учат да не вкарват ... :D
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

ivkooo
Контакти:

Мнениеот ivkooo » 29 мар 2009 00:03

Синоптика този път се справи повече от добре.Поздравления.Обаче какво да кажа за Телкийски и Илиян Стоянов-дупки,мършички.На тези двамата трябва да им забранят да обличат фланелка на националния отбор дори когато са си вкъщи.МИШКИ МАРШ от отбора-единия да си ходи в Израел да яде нахут,а другия да бега да си плющи ориза.....

Потребителски аватар
rostheboss
Контакти:

Мнениеот rostheboss » 29 мар 2009 00:04

Ясене , ти си болен мойто момче. По сбъркан състав на България не сме имали отдавна. Избутахме до равния не благодарение на Мъри , а въпреки него. Няколко човека се раздадоха и имат принос , останалите гледаха мача отблизо.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”