Замирисва на гнило в нац. отбор...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Левски София

Замирисва на гнило в нац. отбор...

Мнениеот Левски София » 25 мар 2009 18:14

Вече ми се струва, че замирисва на гнило за всичко което става в нац. отбор на България. Как така цяла година Бербатов не се контузи и дойде най-важния мач на България от няколко години на сам и взе, че се контузи... После казаха, че Божинов също се е контузил. Айде добре за него разбирам една година не е играл ама при положение, че преди 3 дена игра за Сити 65 мин. и след излизането от играта си поблуката му е ръкопляскала. И какво става веднага след мача излиза информация за Божинов, че е контузен и всичко това точно няколко дена преди мача на България. И преди малко влизам във форума и гледам за Стилиян Петров също, че бил контузен... Какви са тия работи!? Вече взе да ми мирише на гнило. От всички само за Марто Петров вярвам и знам, че наистина е контузен, нооо за другите да ме извиняват ама ми се струва много гнило! Дано все пак греша за това което казвам. Ще помоля модераторите да не изтрият тази тема, а да я оставят и да видим и другите потребители какво ще кажат по този въпрос.
България е нашата родина, Апостола е нашия баща !
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Re: Замирисва на гнило в нац. отбор...

Мнениеот Angoff » 25 мар 2009 18:19

prav si pravi si .... Jose Mourinho,se obadil na Berbatov,St.Petrov i Bojinov i im kazal....va6iq Myrinho mi di6a v vrata boikotiraite go :D :D :D
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Левски София

Мнениеот Левски София » 25 мар 2009 18:24

Пуснал съм сериозна тема, а тука пишат някакви лекета. Айде, моля спестете си тези тъпи коментари или напишете нещо смислено!
България е нашата родина, Апостола е нашия баща !
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 25 мар 2009 18:27

Бе не знам има ли гнило,или няма ама определено не е добре,че се изпоконтузиха най-важните ни играчи ! Бахти късмета :shock:
Изображение

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 25 мар 2009 18:35

Левски София написа:Пуснал съм сериозна тема, а тука пишат някакви лекета. Айде, моля спестете си тези тъпи коментари или напишете нещо смислено!

kakvato temata takiva i komentariite..........

[warning]Пиши на Кирилица![/warning]
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

ms1914
Контакти:

Мнениеот ms1914 » 25 мар 2009 18:36

Няма страшно всичко е под контрол в събота Макриев ще вкара 2 гола и работата е готова Мъри си знае работата. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
itsoVIII
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот itsoVIII » 25 мар 2009 18:41

Бербатов се контузи, гледах мача. Както и имаше схващане пак на глезените в мача с/у Интер. Съра, за разлика от всички лаици и пишман-журналисти, знае много добре как да използва Бербатов, за да печели. За Божинов - ами възможно е да се контузи, след като над 1 година е извън терените и по-сериозно натоварване може да докара крамп. Явно на някои не им е ясно, че мускулите не се ли използват, то те атрофират.....Единствено се съмнявам в Стилиян Петров - за мен си е леке, ама като нямаме друг такъв играч с неговите качества, играещ на този пост, какво да се прави? Истината е, че Синоптика не е за нац. селекционер - трябваше да назначат чужденец и този цикъл да се отпише. Ако загубим, то няма какво да се чака.
ИзображениеИзображение

EmiLski
Контакти:

Мнениеот EmiLski » 25 мар 2009 18:42

Аз си мисля,че това е някакъв трик отстрана на нашият отбор за да успокоим противника.И като си помисли,че няма с кво да излезем и изведнъж Бербатов,Божинов и С.Петров ще се появят и това ще бъде психолигически удар.Много ми се иска да стане така :)

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 25 мар 2009 18:54

леле-мале
тоя левскарчо май прекалено много е чоплил семки по стадионите и е слушал кибиците там!
пииич, тоя мач стана важен, защото изпортихме предните!
стига влиза в разни филми бе, маааан!
а и това е мечта на другите пишман разбирачи, нека да видят какво представлява отбора ни без така наречените "примадони" и също колко голям е капацитета на Стоилов!
и по-добре Божинката да неиграе, че да нестане като М.Петров, когото лекето Марков накара да играе в два тежки мача без да се възстановил напълно и резултата го виждаме вече 6 месеца!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Национален отбор”