След поредната издънка на отбора на Астън Вила този път в турнира за ФА Къп и загубата от Милуол и очевидната предстояща тежка борба за оцеляване смятате ли ,че времето на Ламбърт изчете
Само заради Стенли Вила не заслува да изпадне този сезон
Не. Поради простата причина, че хората, които изгониха Мартин О'Нийл и назначиха некадърниците Улие и Маклийш нямат никаква представа от нещата, така че едва ли ще изберат по-добър мениджър от Пол Ламбърт.
Улие в никакъв случай не е некадърник... иначе Вила просто няма играчи за нещо сериозно. С толкова млади момчета няма как да е иначе... От състава на Онил не е останало нищо... Силно се съмнявам някой който може да го замени да се справи кой знае колко по-добре...
Истината е, че през последните години Вила разпродаде основните си играчи и изгони най-добрия треньор който са имали от много време насам. Ламбърт не е лош треньор, но за толкова неопитен отбор е нужен по-скоро един много опитен треньор Ако все пак го оставят и в Чемпиъншип, накъдете са се запътили, Вила ще се върнат още първия сезон и ще бъдат много по-силни ! Единствения шанс да спасят сезона е да пазаруват.
Не знам дали всичко опира до играчите...защото на няколко пъти Вила се оказваха в позицията на водещи и то с по 2 гола разлика и в крайна сметка не успяваха да си вземат мача!За мен нямат увереност и трябва да се работи в тази насока!
Аз мисля че на момента трябва да бъде изгонен защото с този треньор изпадат със сигурност това може би е един от най некадърните треньори водили Вила въпреки това обаче съм сигурен че ще го оставят до края на сезона за съжаление нищо добро не чака Вила
Над смълчаните ливади тичат куци сини крави Трактор Беларус" ги гони мамата им да разгони...
Още на домакинският Х с Норич трябваше да бъде махнат. Милоул и особено Брадфорд да не би да имат по-добър ресурс. С играчи като Агбонлахор, Бент, Бентеке, Вайман трябва да са доста по-напред в класирането. За сметка на това Бент е забит дълбоко на пейката, играе се по някакви остарели схеми дето носят по 0-8. Въобще с тая дървена глава Ламбърт не съм сигурен при едно отпадане дали и до плейоф ще се стигнат в Чемпиъншип.