Една легенда се завърна(ВИДЕО)...
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Една легенда се завърна(ВИДЕО)...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pDUu5yTEpCM[/youtube]
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
-
- Контакти:
Re: Една легенда се завърна(ВИДЕО)...
браво на автора на темата-ние локомотивците сега имаме нужда от такива теми и легенди,които да ни обединяват,щото като в последните години пак ни се събира вси4кото зло на света-пак останахме само една гола публика-няма ръководство,няма футболисти,няма стадион,легендата пак играе за другия отбор-пак сме си само ние-преживяваме всеки ден вси4ки лоши новивини за отбора на сърцето и вярваме,4е един ден някой като бащата ще мисли и работи само за локо,а не за собствени игри и облаги
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Аз лично,много се радвам,че Бащата се завърна.Случи се така,че бях един от първите,които бяха свидетели на завръщането му от Гърция.Останах много впечатлен.Мога да кажа,че няма такъв чист и честен човек...Сигурно последните 10-15 години,без да си идва тук,са го запазили от интригите,далаверите и дребната еснафщина,характерни за някои хора от сегашното ни "ръководство".
Винаги казва това,което мисли.Това също го различава от някои хора,от сегашното ни "ръководство".
Бащата беше първия български футболист,продаден за над 1 000 000 долара.Това е факт,който не се споменава от т.нар. медии.
Бащата разбира от футбол и е локомотивец,от онези,истинските.
Трябва да го пазим и да го съхраним,защото такива хора трудно се намират.

Винаги казва това,което мисли.Това също го различава от някои хора,от сегашното ни "ръководство".
Бащата беше първия български футболист,продаден за над 1 000 000 долара.Това е факт,който не се споменава от т.нар. медии.
Бащата разбира от футбол и е локомотивец,от онези,истинските.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Аз още не мога да повярвам, че се съгласи да работи с Марешки!
Марешки и Христо Колев хм...някак си ми е много странно.

- jorjy1966
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:Аз още не мога да повярвам, че се съгласи да работи с Марешки!![]()
На мен не ми е странно ,че се е съгласил да работи за Марешки,защото той се е съгласил да работи за Локомотив!!! Който го е гледал на живо знае за какво става дума,и не е от значение за него дали ще е Марешки или Галка или Коко,просто има личности ,които винаги ще работят за Локомотив Пловдив.Поклон пред легендите на ЛОКО!!!
Локо завинаги!!!
-
- Контакти:
Каквото и да кажем за Бащата ще е малко!
Няма втори като него на Лаута,просто около него витае магия.
Като се заговорим за Бащата с по-стари фенове от мен и просто няма
такова вълнение и умиление като си спомнят за него.
Велик си тате!
Няма втори като него на Лаута,просто около него витае магия.
Като се заговорим за Бащата с по-стари фенове от мен и просто няма
такова вълнение и умиление като си спомнят за него.
Велик си тате!
-
- Контакти:
Изключителен футболист с нестандарни хрумвания и действия.На въпроса с кого предпочиташ да си партнираш в националният отбор Сираков и Искренов бяха единодушни.Не криех че ми е любим български футболист по това време дори сред агитката на Ботев.Знам че е от Извор Асеновградско и е израстнал без баща,но така и не разбрах от къде идва прякора му.Някой би ли ме информирал.Ванко ултраса е прав.Бащата трудно щ
е работи с магарешкия инат на Магарешки и пословичната му скъперност.
Много голям човек,верен на отбора ни въпреки многото предложения които имаше !
Върна се в Локомотив с много голяма помощ от нас феновете...
ТАТИ ЗАВИНАГИ! !!
Върна се в Локомотив с много голяма помощ от нас феновете...
ТАТИ ЗАВИНАГИ! !!
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Изключителен футболист с нестандарни хрумвания и действия.На въпроса с кого предпочиташ да си партнираш в националният отбор Сираков и Искренов бяха единодушни.Не криех че ми е любим български футболист по това време дори сред агитката на Ботев.Знам че е от Извор Асеновградско и е израстнал без баща,но така и не разбрах от къде идва прякора му.Някой би ли ме информирал.Ванко ултраса е прав.Бащата трудно щ
Знаеш... Нищо не знаеш! Това в хрониките на Сюлейман Паша от Великолепния век ли го научи. Про-турските медии на Караибрахим сте извор само на антибългарска простотия.
От първи детски групи само в Локо Пловдив! Знаем го от първата класна стая, от двора на училището, от първата тренировка с Васко Анков. Не ни трябва на нас Ники Дудука от Баня, за да знаем кой е и от къде е Христо Колев.
Голям си, Тате! Още ги стряскаш.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Бащата като футболист беше човек с тежък характер...особняк, та затова се чудя, как може да "мели брашно" с Варненския.
Вероятно толкова години навън са го преобразили тотално.
Спомням си за Бащата на един мач бяхме с баща ми на централната трибуна...не си спомням само срещу кого играехме.
Свирят фаул за Локомотив и баща ми става, хората около него също.Баща ми ми вика: "Иване ставай"! Аз се учудих и го питах що да ставам, а той ми отговаря щото ще вкараме гол.
И наистина Христо Колев си нагласи топката, погледна към вратата, шутира и утрепа един паяк в горния ляв ъгъл на вратата.
Много техничен, пасове като по конец и уникални фаулове, но не обичаше много да тича.
Аз не харесвам такъв тип футболисти. И Бонев и Бащата съм гледал, но най-голямата ми болка на мен е, че не съм гледал Гочо Василев.
Вероятно толкова години навън са го преобразили тотално.
Спомням си за Бащата на един мач бяхме с баща ми на централната трибуна...не си спомням само срещу кого играехме.
Свирят фаул за Локомотив и баща ми става, хората около него също.Баща ми ми вика: "Иване ставай"! Аз се учудих и го питах що да ставам, а той ми отговаря щото ще вкараме гол.

И наистина Христо Колев си нагласи топката, погледна към вратата, шутира и утрепа един паяк в горния ляв ъгъл на вратата.

Много техничен, пасове като по конец и уникални фаулове, но не обичаше много да тича.
Аз не харесвам такъв тип футболисти. И Бонев и Бащата съм гледал, но най-голямата ми болка на мен е, че не съм гледал Гочо Василев.