Долу ръцете от Феро

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Долу ръцете от Феро

Мнениеот костенурк » 08 дек 2012 17:38

Ферарио Спасов се сбогува с публиката на Ботев след мача в търново.ЗА отбор на няколко месеца с къса резервна скамейка постигна добри резултати.Двамата ни нападатели Цветков и Неделев издържат по 60 минути на мач и нямаме едно крило пак показахме много добър футбол на моменти.С няколко добри попълнения ще изглеждаме още по добре напролет.Феро заслужава да си завеърши сезона Кривия да излезе вече да каже кво се случва не е нормално тва мълчание разни саитченца да ни уволняват тренера всеки ден долу ръцете от Феро
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Edin e BOTEV
Контакти:

Re: Долу ръцете от Феро

Мнениеот Edin e BOTEV » 08 дек 2012 18:39

Подкрепям :!: :!: :!:
Последна промяна от Edin e BOTEV на 08 дек 2012 18:53, променено общо 1 път.

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 08 дек 2012 18:48

И аз съм против уволнението на Феро! Стига с тези непрестанни смени! Трябва спокойствие! А пък и Мъри не е по-добър треньор, нищо не е постигнал.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 дек 2012 18:50

За съжаление не е само той.Забелязах,че много млади българи правят фрапиращи грешки на елементарни думи.По темата костенурк не беше ли ти в един пловдивски сайт,който беше първи сред тези които искаха Феро да се махне?Май Plovdiv24 беше. :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 08 дек 2012 18:55

Не не съм бил аз :)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
БОТЕВ 1912
Контакти:

Мнениеот БОТЕВ 1912 » 08 дек 2012 18:56

Стига с този Мърри...Нито ще бъде приет добре на Колежа, нито е кой знае какъв треньор, а и знаем с кого върви в пакет, само че Ботев си има спортен директор.

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 08 дек 2012 19:04

Твърдо зад Феро.Нека си изкара сезона до края,не е нормално и добре да се сменя тренера на полусезона.Все пак да не забравяме,къде бяхме преди година та даже и по късно...Не ми харесва Феро,но това е най правилното решение за момента.Дано ръководството,първо помосли трезво.Само БОТЕВЪ!!! 8-)

dobermanche
Контакти:

Мнениеот dobermanche » 08 дек 2012 19:11

С оглед на полусезона и с не-афишираните цели, да, и аз мисля, че трябва да остане поне до края на сезона. Но, винаги има но...с оглед на дадени пари за играчи/ дали за трансфери, дали за заплати/, не съм съгласен, че Феро е постигнал толкова нещо, напротив, имаме спад в игрови план от мач на мач. Нека му се даде шанс до края на сезона, и после да застане начело на някое звено в клубът, така е справедливо. Ако искаме високи цели, трябва ни тренер с големи амбиции, които очевидно в настоящия липсват. Трябваше ли да мине полусезона за да го видим да вкарва малко нерви в изказванията си, да се нерви, да покаже характер...иначе му благодаря, за това което постигна.Никак не е малко за отбор, идващ от долна девизия. С оглед на предстоящите трансфери , ако има нещо вярно в тях, мисля си че Феро вече не е старши треньор.

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 08 дек 2012 19:14

Аз искам да попитам дали е вярно това, което някъде прочетох, че Мъри е показвал средни пръсти към феновете на Ботев на двубоя с Фенербахче преди години?

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 08 дек 2012 19:20

За съжаление на много ботевисти - смяната е почти факт, дано не съм прав.
Някой от ръководството да излезе и да каже защо се сменя Ферарио. Ако не е изпълнил нещо - да се каже кое?
Никой от клуба не е казвал, че имаме поставени цели за класиране. Всички от клуба казваха, че трябва да мине време (поне един сезон) и тогава да се правят оценки. Има някакви интереси от тази смяна, дано да е за добро (ама надали).
За Мъри какво да се каже - недоказан, показващ среден пръст на публиката ни (когато играеше във фенербахче), няма успехи без подкрепата на НСПП - поради обясними причини, играещ в една и съща схема и много други забележки. Последната дума обаче е на Ц.В. и само това е "доброто" в случая. Дано всичко е било фарс.
Благодаря ти Феро!!!

Върни се в “Ботев”