АКО ПОЗВОЛЯТ МОДЕРАТОРИТЕ НЕКА КОМЕНТИРАМЕ И ТАЗИ ТЕМА.
според мен спешно се нуждаем от 2-ма защитници 1 халв и едно крило...
Наистина бройката е голяма и е трудно за сработване ... но се пак мисля ,че сме много зле в защита!
Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Левски над всичко!
- Контакти:
Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Ако питаш мен се нуждаем от нови 11 на терена. Всичко друго е измислица...
- Mitko-Levskar
- Контакти:
Аз предлагам юноши само,щото аман от тия некадърни 4ужденци
Mitko-Levskar написа:Аз предлагам юноши само,щото аман от тия некадърни 4ужденци
+1
Евентуално 1-2 качествени попълнения от нашето първенство (по възможност българи).
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- bilyaletdinov
- Контакти:
Трябва ни много класа в центъра на терена поне двама наистина класни играчи , а не ментета като Марсиньо . Централен защитник също класен с много мачове в Европа и опит . Вратар , ляво крило , но не Каядо и да си връщаме Сьорд Арш . Да се продават/освобождават Гаджев , Марсиньо , Карвальо(ако се върне холандеца) Йовов в пенсия !
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- Mitko-Levskar
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Трябва ни много класа в центъра на терена поне двама наистина класни играчи , а не ментета като Марсиньо . Централен защитник също класен с много мачове в Европа и опит . Вратар , ляво крило , но не Каядо и да си връщаме Сьорд Арш . Да се продават/освобождават Гаджев , Марсиньо , Карвальо(ако се върне холандеца) Йовов в пенсия !
За Арш съм съгласен,още миналата година го видях 4е е класен игра4,ама не го искат щото е гюмеджия-което според мен е мн.добре само да му дават и той да я мушка-на 4орбата особено

моите футболисти са следните:
Първо налагаме Борко Цонев в среата с Владо Гаджев,забиваме на крилото Вутов и след това правим следното.
Налагаме или цялото каре от Варна,което ще ни излезе около 500хил лв,или взимаме Терзиев от Черноморец за около 250хил лв+25% от следващ трансфер и правим двойка с Везалов и си прибираме Милиев без да го продаваме,слагаме Ели отляво и хоп имаме още едно крило в лицето на Нуно.
Стигаме средата там един колега правилно е написал трябва ни класа и то много класа,честно да си кажа не се сещам за Българи-има един ,но той ще заминава за чужбина-Георги Миланов.Не знам дали на мястото на Владо не е добре да се вземе този Велев от Стара Загора.
Втори нападател или плеймейкър ни трябва обезателно-и за него не знам-Неделев,Каядо-май е крило този,Херо също има едно черничко дето много я пипа-забравих му името.Тук вече мове да се хвърлят едни 200хил евра и да вземем добър футболер.
За Арш мнението ми е че той и Базил могат да играят заедно ако Илиан се оттърве от това пусто 4-3-3.което прелива еди как си и бла бла бла.
Освободените според да са тези:
Йовов,Райков,Старокин.
Продадени:Гаджев,Марсинчо.
Забравих едно име от младите-Цветелин Тонев,задължително в А-отбора.
Първо налагаме Борко Цонев в среата с Владо Гаджев,забиваме на крилото Вутов и след това правим следното.
Налагаме или цялото каре от Варна,което ще ни излезе около 500хил лв,или взимаме Терзиев от Черноморец за около 250хил лв+25% от следващ трансфер и правим двойка с Везалов и си прибираме Милиев без да го продаваме,слагаме Ели отляво и хоп имаме още едно крило в лицето на Нуно.
Стигаме средата там един колега правилно е написал трябва ни класа и то много класа,честно да си кажа не се сещам за Българи-има един ,но той ще заминава за чужбина-Георги Миланов.Не знам дали на мястото на Владо не е добре да се вземе този Велев от Стара Загора.
Втори нападател или плеймейкър ни трябва обезателно-и за него не знам-Неделев,Каядо-май е крило този,Херо също има едно черничко дето много я пипа-забравих му името.Тук вече мове да се хвърлят едни 200хил евра и да вземем добър футболер.
За Арш мнението ми е че той и Базил могат да играят заедно ако Илиан се оттърве от това пусто 4-3-3.което прелива еди как си и бла бла бла.
Освободените според да са тези:
Йовов,Райков,Старокин.
Продадени:Гаджев,Марсинчо.
Забравих едно име от младите-Цветелин Тонев,задължително в А-отбора.
LEVSKI_FOREVER
- batmanlevski
- Контакти:
НА Левски не му трябват нови играчи ,достатъчно е да си върнем старите ,а именно Гара Дембеле открито заяви ,че чака предложение от Левски ,Цветков ,Жуниор и Калво също задължително трябва да бъдат върнати и ако си намерим и един защитник нещата си идват на място .без много пари ще си направим супер отбор ,дано само Тонев и Илиев пак не изпростеят и не направят грешките от лятото !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- Jorkorazporko
Трябва ви само нов треньор, президент и изпълнителен директор! Връщате си Милиев и почва новия ви треньор да налага Цветелин Тонев, братята Цоневи, Антонио Вутов и Христо Попадийн! Пенсионирате Йовов и продавате Гаджев в чужбина, това ви е играта 

batmanlevski написа:НА Левски не му трябват нови играчи ,достатъчно е да си върнем старите ,а именно Гара Дембеле открито заяви ,че чака предложение от Левски ,Цветков ,Жуниор и Калво също задължително трябва да бъдат върнати и ако си намерим и един защитник нещата си идват на място .без много пари ще си направим супер отбор ,дано само Тонев и Илиев пак не изпростеят и не направят грешките от лятото !
Цветков го изгониха като мръсно коте, сега чакай да иска пак в Левски. Калво го изпуснаха по най-дърварския начин, ама и на него няма да му се играе пак в България. Гара не е играл футбол от година и половина.......ба ли го какъв ще е, ако се върне. Предпочитам да не го връщаме и да го помним с добро, отколкото да направи слаби мачове и да го псуваме.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага