БАТЕ Борисов иска национал на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

БАТЕ Борисов иска национал на Черноморец

Мнениеот Parmalat » 23 ное 2012 16:50

[center]Изображение[/center]
Беларуският колос БАТЕ Борисов е про­явил солиден интерес към защитника на Черноморец (Бс) Георги Терзиев. От клу­ба са провели няколко разговора с ръководс­твото на Черноморец за откупуване на състезателната права на играча. В разговорите изпълнителният директор на бургазлии Пламен Киряков е фиксирал цена от 700 000 евро за младежкия национал.
От БАТЕ Борисов обаче не са се съгла­сили на тази сума и са предложили вариант 250 000 евро плюс 50% от бъдещ трансфер. Преговорите между Черноморец и БАТЕ ще продължат, докато двете страни стигнат до компро­мис.

Трансферът обаче трябва да стане до края на декември пре­ди началото на зимна­та подготовка. Очаква се представители на БАТЕ Борисов да има и на днешния мач със Спартак (Пл). По предварителна информация те ще изгледат протоколния реванш от турнира за Купата на България, след ко­ето ще продължат преговорите очи в очи с Пламен Киряков.

Босът на клуба Митко Събев вече е дал съг­ласие за трансфера, но неговото желание е да се вземат колкото се може повече пари веднага от продажба­та. Това е така заради финансовите пробле­ми в Черноморец и огромното дългово бреме, което вече е достигнало 30 милио­на лева.

http://sport.burgas24.bg/397107.html

БАТЕ Борисов последните години е редовен участник в Шампионската Лига,но не съм сигурен дали това е отбора за Георги Терзиев.На 20 години е има потенциал да играе като титуляр в отбор от топ 5 първенствата на Европа.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: БАТЕ Борисов иска национал на Черноморец

Мнениеот DmG » 23 ное 2012 17:00

За съжаление това за топ 5 от първенствата , съм го чувал за десетки наши футболисти , но са го постигнали точно трима и те вече са пред пенсия . По- добре във Бате .

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 23 ное 2012 17:17

Eдно е да искаш да играеш в първенство от топ 5, друго е да те искат от там.
А отбор като БАТЕ Борисов е доста напред спрямо който и да е български отбор !

L1v4o1914
Контакти:

Мнениеот L1v4o1914 » 23 ное 2012 17:29

Момчето е много добър защитник, дори мисля че Любо Пенев трябва да го вика в националния(рано му е за титуляр, но да трупа опит и самочувствие). Ако наистина го искат от БАТЕ, това говори много добре за скаутската им мрежа, явно техния Дончо Донев има по набито око от тукашния!!! Аз като фен на Левски искам да го видя с синята фланелка, мисля че отдавна трябваше да го привлечем, малко да го доразвием и вече щяхме да си имаме много добър защитник, а не бавни, дебели, вечно контузени трамваи като Рисп, Диамунтен, Ели и Големите Защитници от Берое: Вазелов и И.И.!!!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 ное 2012 17:35

L1v4o1914 написа:Момчето е много добър защитник, дори мисля че Любо Пенев трябва да го вика в националния(рано му е за титуляр, но да трупа опит и самочувствие). Ако наистина го искат от БАТЕ, това говори много добре за скаутската им мрежа, явно техния Дончо Донев има по набито око от тукашния!!! Аз като фен на Левски искам да го видя с синята фланелка, мисля че отдавна трябваше да го привлечем, малко да го доразвием и вече щяхме да си имаме много добър защитник, а не бавни, дебели, вечно контузени трамваи като Рисп, Диамунтен, Ели и Големите Защитници от Берое: Вазелов и И.И.!!!

Въпреки че е на 20 години Георги Терзиев има вече 2 мача за мъжкия национален футболен отбор.В момента е капитан на националите до 21 години.Беше скоро на проби в Нюкасъл.Не бих искал да го вида с екипа на Левски,защото там некадърните треньори ще го съсипят.Изключително стабилен централен защитник който може да играе и като ляв или десен бек.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

L1v4o1914
Контакти:

Мнениеот L1v4o1914 » 23 ное 2012 17:45

Parmalat написа:
L1v4o1914 написа:Момчето е много добър защитник, дори мисля че Любо Пенев трябва да го вика в националния(рано му е за титуляр, но да трупа опит и самочувствие). Ако наистина го искат от БАТЕ, това говори много добре за скаутската им мрежа, явно техния Дончо Донев има по набито око от тукашния!!! Аз като фен на Левски искам да го видя с синята фланелка, мисля че отдавна трябваше да го привлечем, малко да го доразвием и вече щяхме да си имаме много добър защитник, а не бавни, дебели, вечно контузени трамваи като Рисп, Диамунтен, Ели и Големите Защитници от Берое: Вазелов и И.И.!!!

Въпреки че е на 20 години Георги Терзиев има вече 2 мача за мъжкия национален футболен отбор.В момента е капитан на националите до 21 години.Беше скоро на проби в Нюкасъл.Не бих искал да го вида с екипа на Левски,защото там некадърните треньори ще го съсипят.Изключително стабилен централен защитник който може да играе и като ляв или десен бек.

В Англия любимия ми отбор е Нюкасъл и много бих се радвал да видя Българин да играе там, така че искрено му желая на момчето да стигне да трансфер там....

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 ное 2012 17:54

DmG написа:За съжаление това за топ 5 от първенствата , съм го чувал за десетки наши футболисти , но са го постигнали точно трима и те вече са пред пенсия . По- добре във Бате .

Всъщност футболистите, които са го постигнали, са доста повече, но за съжаление в минало време... ;)(Първата ранглиста на УЕФА за първенствата е публикувана през 1979 г.).
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 ное 2012 19:23

На този етап е по-добре да отиде в БАТЕ!Там ще играе големи мачове в ЕКТ и ще натрупа самочувствие за нац. отбор!За съжаление всички по-талантливи футболисти трябва да ходят в чужбина!Няма го в България този трамплин ЦСКА,където младите се обиграваха и после в чужбина!

Потребителски аватар
naftastyle
Контакти:

Мнениеот naftastyle » 23 ное 2012 20:54

Да се отбележи бивш юноша на Нефтохимик. https://www.youtube.com/watch?v=16QiGFo ... ture=g-upl Дано да се осъществи трансфера и да заиграе в много по голям отбор от сегашния.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 ное 2012 21:36

naftastyle написа:Да се отбележи бивш юноша на Нефтохимик. https://www.youtube.com/watch?v=16QiGFo ... ture=g-upl Дано да се осъществи трансфера и да заиграе в много по голям отбор от сегашния.

За протокола: Георги Терзиев е юноша на Сливен 2000 ;)
ПС: Какво трябваше да видим от това видео ? :roll:
[offtopic]Всичко, което мърда е юноша на Нефтохимик... :mrgreen:[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”