Чувствам се както преди да ударя шестицата. Това каза тотомилионерът от Перник Росен Георгиев Русинов, който в неделя стана с 4,7 милиона лева по-богат. Рекордният джакпот Росен, популярен в града като Джуджето, раздели с друг късметлия, пуснал фиш в Бобошево.
[wrapimg=]http://www.pernik1.com/wp-content/uploads/2012/11/totomilioner_pernik.jpg[/wrapimg]
Още като казаха, че късметлията от Перник е пуснал фиш с комбинация, ми стана ясно, че съм аз. Знаех, усещах, че съм аз. Чак след това проверих числата. Не съм бил лишен от пари и досега. Вече съм ги "похарчил" парите от тотото. Нямам кредити, но ще обновя техниката на фирмата си от камиони и фадроми. Ще си оправя положението на фирмата, всичко старо ще махна", каза за намеренията си Росен.
Росен Джуджето е на 47 години, семеен е с две деца. Сигурно и те се радват, каза късметлията: „Част от сумата ще даря за благотворителни цели, на хора, които имат нужда, но още не съм решил къде и кого да подпомогна. Има време, цял месец докато ги взема. Има и за това. Аз и преди съм дарявал, давал съм, когато видя човек в нужда".
„Не ме е страх, че знаят кой е спечелилият. Самият аз казах на приятелите си още вчера и ги почерпих", сподели за радостта си перничанинът.
Купонът за "милионите" е бил в кафене в пернишкия квартал "Могиличе", научи Дарик.
„Винаги, който иска, намира начин. Затова казах: Аз съм. Не ме е страх. И да бях скрил, има начини да се разбере при кого са отишли парите", смята Росен.
След силното земетресение на 22 май с епицентър край Перник, Росен Джуджето направи курбан за здраве за комшиите си от квартал "Монте Карло".
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=997976
Жив и здрав да е човека, поне ще ги инвестира в бизнеса си.
Тотомилионерът от Перник: Чувствам се както преди.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Тотомилионерът от Перник: Чувствам се както преди.
Боже наистина ли този човек е казал , че е спечелил ? Според мен това е груба ама много груба грешка
Ivo-Chernomoretz написа:Боже наистина ли този човек е казал , че е спечелил ? Според мен това е груба ама много груба грешка
Кое му е грешката? Да седи и да се крие по цял ден у тях и да получи удар от страх някой да не му изяде парите? То заради такива мислещи-зайци като тебе сме на това положение
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
-
- Контакти:
stn написа:Ivo-Chernomoretz написа:Боже наистина ли този човек е казал , че е спечелил ? Според мен това е груба ама много груба грешка
Кое му е грешката? Да седи и да се крие по цял ден у тях и да получи удар от страх някой да не му изяде парите? То заради такива мислещи-зайци като тебе сме на това положение
Абе я помисли правилно бе ? Нали знаеш , че още след няколко дни чичковците с черните джипове ще отидат и няма да му оставят и 1000 лева да се радва

stn написа:Ivo-Chernomoretz написа:Боже наистина ли този човек е казал , че е спечелил ? Според мен това е груба ама много груба грешка
Утре като спрат 20 гоуфа пред тях и друго ще приказва

Трябваше парите да ги спечели обикновен работник с заплата 400-500лв[за да има повече хора с нормални доходи за живеене[минимум1000евро*]*] а не бизнесмен с камиони които и без тях си е живеел охолно.
[offtopic]къде видя ''древнос''? или по папагалски си ги пишем ей така

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
CHE написа:Трябваше парите да ги спечели обикновен работник с заплата 400-500лв[за да има повече хора с нормални доходи за живеене[минимум1000евро*]*] а не бизнесмен с камиони които и без тях си е живеел охолно.
Да, ама работникът ще ги изхарчи за глупости за себе си. Човекът сега ще дава повече хляб на работниците и повече пари на общината и държавата.

- arsenvengerin
- Контакти:
- petrof
- Контакти:
Познавам бегло Росен Джуджето, но не съм изненадан, че се е похвалил за печалбата. Той си е такъв - абсолютен непукист, човек на живота, голям майтапчия и не му дреме от нищо. Може би имат право тези които казват, че е по-добре хората с големи печалби да не си разкриват самоличността, но аз пък казвам евала, на такива хора на които не им пука. Стига с този страх. Това е първия тотомилионер в България разкрил печалбата си. Евала на пича 
Абе не бих казал, че е кой знае какъв бизнесмен. Той всъщност само се води собственик на фирмата за която става въпрос, ама си е нещо като подставено лице на друг човек.

CHE написа:Трябваше парите да ги спечели обикновен работник с заплата 400-500лв[за да има повече хора с нормални доходи за живеене[минимум1000евро*]*] а не бизнесмен с камиони които и без тях си е живеел охолно.
Абе не бих казал, че е кой знае какъв бизнесмен. Той всъщност само се води собственик на фирмата за която става въпрос, ама си е нещо като подставено лице на друг човек.
Последна промяна от petrof на 20 ное 2012 20:08, променено общо 2 пъти.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868