Искате ли правителството да намери спонсор и на ЦСКА ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Искате ли правителството да намери спонсор и на ЦСКА ?

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 19 ное 2012 21:08

Аз лично не искам това корумпирано, крадливо, некадърно, неграмотно, антисоциално, анти българско, лъжливо и т.н. правителство начало с тая мъжка к**ва Б.Б. да има нещо общо със светинята ЦСКА :!: :!: :!:

Не искам тая мутра да се докосва до славата и успехите на най-титулуваният Български клуб, да петни имената на всички онези легенди който направиха така, че ЦСКА София да е лицето на България за пред света не само във футбола но и във всички останали спортове в които сме се състезавали на световната сцена :!: :!: :!:

Аз декларирам, че ще съм първият който ще скочи срещу всяка фирма която дойде по линия на това правителство в ЦСКА без значение дали, като спонсор или собственик, ако ще и милиарди да донесе :!: :!: :!:

Аз ще се СРАМУВАМ ако ние верните фенове позволим от тук нататък "ГЕРБ" по някакъв начин да се доближи до ЦСКА за да търси гласоподаватели, защото Б.Б. доказа, че ако намери спонсор причината ще е само една: ИЗБОРИТЕ догодина.

Аз не искам (и не вярвам) бъдещето на ЦСКА да зависи от това дали една или друга политическа партия ще спечели изборите.

Доказа се, че одбора на властта не се намира в Борисовата градина а в крайните квартали на София :mrgreen:
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Искате ли правителството да намери спонсор и на ЦСКА ?

Мнениеот Teo » 19 ное 2012 21:10

НЕ, докато ТИТАН са в ЦСКА АБСОЛЮТНО ПРОТИВ!!!

Потребителски аватар
Божията ръка
Контакти:

Мнениеот Божията ръка » 19 ное 2012 21:12

за кво трябва да се намира спонсор?Те да си намерат сами!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 ное 2012 21:13

ASENOVSKI VOYN написа:Доказа се, че одбора на властта не се намира в Борисовата градина а в крайните квартали на София :mrgreen:

Началник, това отдавна е доказано, не е от сега. ;)
В Конституцията пише, че "Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция". Та затова отборът на властта е Отбора на народа! :idea:

П.С. Да знаеш, че се пише "отбор", а не "одбор". :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Мнениеот БАТТЯНА » 19 ное 2012 21:14

ASENOVSKI VOYN написа:Аз лично не искам това корумпирано, крадливо, некадърно, неграмотно, антисоциално, анти българско, лъжливо и т.н. правителство начало с тая мъжка к**ва Б.Б. да има нещо общо със светинята ЦСКА :!: :!: :!:

Не искам тая мутра да се докосва до славата и успехите на най-титулуваният Български клуб, да петни имената на всички онези легенди който направиха така, че ЦСКА София да е лицето на България за пред света не само във футбола но и във всички останали спортове в които сме се състезавали на световната сцена :!: :!: :!:

Аз декларирам, че ще съм първият който ще скочи срещу всяка фирма която дойде по линия на това правителство в ЦСКА без значение дали, като спонсор или собственик, ако ще и милиарди да донесе :!: :!: :!:

Аз ще се СРАМУВАМ ако ние верните фенове позволим от тук нататък "ГЕРБ" по някакъв начин да се доближи до ЦСКА за да търси гласоподаватели, защото Б.Б. доказа, че ако намери спонсор причината ще е само една: ИЗБОРИТЕ догодина.

Аз не искам (и не вярвам) бъдещето на ЦСКА да зависи от това дали една или друга политическа партия ще спечели изборите.

Доказа се, че одбора на властта не се намира в Борисовата градина а в крайните квартали на София :mrgreen:

споко догана ви търси спонсор ще ви уреди
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 ное 2012 21:14

Божията ръка написа:за кво трябва да се намира спонсор?Те да си намерат сами!

Напълно подкрепям!Това е работа на ръководството.Държавата в лицето на правителството има много по-важни неща с които да се занимава от някакъв си отбор.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 19 ное 2012 21:15

Няма други водещи отбори по света на които феновете им да реват нон стоп, какво да кажат останалите отбори, ви пикам на грандоманията дет се казва.
:lol: :lol: :lol:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 ное 2012 21:15

Томи даскалицата влиза и почва да пише 2-ки :lol: ;)

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 19 ное 2012 21:16

А, така! Правителството да намери спонсор и за ЦСКА,а другите отбори" кучета ги яли"! И после не били държавни отбори! Па и да се намали А група ,ако може и до два отбора и те да си играят сами! Мечтата на глупака!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 ное 2012 21:18

Teo написа:Томи даскалицата влиза и почва да пише 2-ки :lol: ;)

Малчо, ти написа ли си домашното за утре? ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “ЦСКА”