Според мен Саф се изчерпа играем грозен и демодиран футбол и в момента сме доста далеч от отбори като Челси и Ман Сити като качество на играта. Също така ми писна и от основателните нападки, че сме съдийски отбор, според мен затова спомага и авторитета на САФ в коридорите на ФА. Какво е вашето мнение.
Go Go Man Utd !
Анкета: Трябва ли Сър Алекс Фергюсън да си ходи?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- radorezila
Re: Трябва ли САФ да си ходи ?
Всичко с времето си. Стария е за пенсия. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
radorezila написа:Според мен Саф се изчерпа играем грозен и демодиран футбол и в момента сме доста далеч от отбори като Челси и Ман Сити като качество на играта. Също така ми писна и от основателните нападки, че сме съдийски отбор, според мен затова спомага и авторитета на САФ в коридорите на ФА. Какво е вашето мнение.
Go Go Man Utd !
Съгласен съм само при положение, че с него си отидеш и ти!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Единствено Фидел Кастро се е задържал на едно място повече от Фъргюсън!!!
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Bourgas написа:radorezila написа:Според мен Саф се изчерпа играем грозен и демодиран футбол и в момента сме доста далеч от отбори като Челси и Ман Сити като качество на играта. Също така ми писна и от основателните нападки, че сме съдийски отбор, според мен затова спомага и авторитета на САФ в коридорите на ФА. Какво е вашето мнение.
Go Go Man Utd !
Съгласен съм само при положение, че с него си отидеш и ти!
+1
Ключ!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Да
Заедно с Клатенбърг и Уеб 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- we are the champions
- Контакти:
CTAHKO написа:ДаЗаедно с Клатенбърг и Уеб
+1892

stn написа:Единствено Фидел Кастро се е задържал на едно място повече от Фъргюсън!!!
Стария трябва да води още доста време Юнайтед, докато стигне Ги Ру.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:stn написа:Единствено Фидел Кастро се е задържал на едно място повече от Фъргюсън!!!
Вернмо тоя 44 години беше на Оксер, но за една май беше прекъснал
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
stn написа:Tommi написа:stn написа:Единствено Фидел Кастро се е задържал на едно място повече от Фъргюсън!!!
Вернмо тоя 44 години беше на Оксер, но за една май беше прекъснал
Не знам да е прекъсвал. А преди тия 44 години е бил и още десетина години като играч в Оксер.

П.С. Сега проверих, наистина има прекъсване през 2000-2001.
Последна промяна от Tommi на 07 ное 2012 23:10, променено общо 1 път.
Върни се в “Кошче за отпадъци”