Харесватели играта на ЦСКА?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Харесватели играта на ЦСКА?
Аз лично съм отвратен от играта която показва ЦСКА, и мисля че стойчо е слаб треньор и направо си е за махане.
Re: Харесватели играта на ЦСКА?
Определено не играем хубав футбол, но то никой в България не го прави ,едно ритане и мачкане на топката настава и това убива красивото във футбола, не знам дали проблема е в Стойчо просто нямаме нужните разиграващи халфове ,тоя Маркиньос е трагичен.
АЗ ПРЕДЛАГАМ КОГАТО СЕ ГОВОРИ ЗА МАХАНЕ ДА СЕ КАЗВА И С КОГО ДА БЪДЕ ЗАМЕНЕН ИНАЧЕ Е ЛЕСНО НО НЕ Е ГРАДИВНО
ахмед доган на левски хулиган
mishooo12 написа:Аз лично съм отвратен от играта която показва ЦСКА, и мисля че стойчо е слаб треньор и направо си е за махане.
Ти си напълно ЗАБЛУДЕН... Стойчо ще се махне, но кой ще заеме неговият пост... ТИ? Едва ли ще играят по красив футбол, дори няма да има и победи. ЦСКА не играят ефектен футбол, но играят ефективен! Като искаш красив футбол - Английкото първенство!
пп. Един съвет - мисли, преди да пишеш!
YNWA!
И според мен в момента ЦСКА не играе добре и това разбира се дължи на Стойчо,яко кюскане на топката от защитата с един шут и пред наказателното поле на противника нямаме свестен халф ,Тошко Янчев не може да даде точен пас на повече от 2 м.а за Маркиньос какво да кажем по добре нищо.Можеше да си върнем Мето Деянов който би помогнал но Стойчо както винаги не иска българи щото няма комисионно.И така ще е докато не си отиде Стойчо.
- River Plate
- Контакти:
Ужасна игра , но сега най-важна е титлата , лятото трябва да се мисли за една стабилна селекция , за сега толкоз 

[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Аз съм от онези ЧОРБАРИ ,които сме гледали на живо мачове от рода на ЦСКА с Диномо, Баиерн Мюнхен,
НотингамФорест ,Ливърпул ,Сент Етиен и други .Сегашните треньори тогава бяха велики Футболисти.Стойчо ,Спас Джевизов, Цветан Йончев, Джеки и много други.И тогава слабост на отбора беше пролетния сезон.Когато в Славия беше ерата на Желязков и Цветков 5 кръга преди края на първенството водехме с 5 точки и с всеки кръг разликата се стопяваше с по 1 точка.Едва станахме шампиони.И сега не е по различно.Аз си го обяснявам с това ,че през есента самите футболисти се надъхват за европейските турнири и като отпаднат нямат стимул.Времето на Кирил Ракаров, когато за спечелен шампионат са получавали като премия плат за костюм, отдавна е минало.За честа на фанелката днес много малко футболисти играят. За съжаление ,по-голямата част от тях не са в ЦСКА.
НотингамФорест ,Ливърпул ,Сент Етиен и други .Сегашните треньори тогава бяха велики Футболисти.Стойчо ,Спас Джевизов, Цветан Йончев, Джеки и много други.И тогава слабост на отбора беше пролетния сезон.Когато в Славия беше ерата на Желязков и Цветков 5 кръга преди края на първенството водехме с 5 точки и с всеки кръг разликата се стопяваше с по 1 точка.Едва станахме шампиони.И сега не е по различно.Аз си го обяснявам с това ,че през есента самите футболисти се надъхват за европейските турнири и като отпаднат нямат стимул.Времето на Кирил Ракаров, когато за спечелен шампионат са получавали като премия плат за костюм, отдавна е минало.За честа на фанелката днес много малко футболисти играят. За съжаление ,по-голямата част от тях не са в ЦСКА.
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!
Днес, срещу Славия играта м хареса. Също ми направи впечатление и поведението на Петре в мача и най-вече след мача, който е гледал прякото предаване до края знае за какво става въпрос. Евала, повече играчи като него трябват на отборите ни за да има с какво да се представят в Европа. 

YNWA!
- last_thracian
- Контакти:
Определено-не...Ако Велизар тръгне за някъде, просто не знам, как ще се захранват нападателите с пасове. Първия полу-сезон, Ней през цялото време бе изолиран/треньора къде блееше тогава/...Сега, някаква тромавост, скованост, просто не знам. От Удоджи може да стане страхотно крило, но никой явно не му показва ,как...Разчита се някак на това ,че мача е 90 минути и гол все ще падне. Не казвам, че така се планира, но на практика така излиза. Може да мразим "Сините братя", но Стоилов ги учи правилно да играят : да владеят топката повечето време, да не се впускат в рискови и глупави изпълнения, да сменят ритъма на играта много бързо. Това е модерния начин на игра...Техните проблеми са други. Те просто правят нещата с минимум футболни усилия и максимум външна помощ/съдии, медии, купуване на противникови играчи да не играят,/. И резултатите не закъсняха да се видят - в Шампионската лига, пълен провал...Ние поне бихме Ливърпул на тяхния стадион, като действаш европейски шампион. Но при нас има нещо объркано...
Дали не се подреждат играчите, както трябва или им липсва мотивация...Сега със Славия вместо да им лепнем 5/ка, ние се измъчваме ,дори ,когато противника е с десет души...Ако бях на Младенов щях да изкарам и аз един играч за да бъдем 10 на 10...Ама, къде ти смелост...Победа над Славия с дуспа/истинска, но дуспа/ и гол с глава на защитник/колко пъти вече?!/...Вместо да ги спукаме! Г-н Младенов...отпуснете се, знаем ,че сте добър треньор и покажете истинското си лице! Посредствения Стоилов не ви превъзхожда с нищо! Бъдете малко по-гъвкав и креативен! Това е молба а не нападка.
Дали не се подреждат играчите, както трябва или им липсва мотивация...Сега със Славия вместо да им лепнем 5/ка, ние се измъчваме ,дори ,когато противника е с десет души...Ако бях на Младенов щях да изкарам и аз един играч за да бъдем 10 на 10...Ама, къде ти смелост...Победа над Славия с дуспа/истинска, но дуспа/ и гол с глава на защитник/колко пъти вече?!/...Вместо да ги спукаме! Г-н Младенов...отпуснете се, знаем ,че сте добър треньор и покажете истинското си лице! Посредствения Стоилов не ви превъзхожда с нищо! Бъдете малко по-гъвкав и креативен! Това е молба а не нападка.
thracian
- River Plate
- Контакти:
CSKAfan написа:Днес, срещу Славия играта м хареса. Също ми направи впечатление и поведението на Петре в мача и най-вече след мача, който е гледал прякото предаване до края знае за какво става въпрос. Евала, повече играчи като него трябват на отборите ни за да има с какво да се представят в Европа.
Абсолютно съгласен

[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...