Докладът/Планът Ран-Ът

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Докладът/Планът Ран-Ът

Мнениеот MoNteSo » 28 окт 2012 09:28

Икономисти и политици твърдят, че това е доклад поръчан от Андрей Луканов с цел по-бързо възстановяване на българската икономика.
По-недоверчивите хора, към които включвам и себе си, твърдят, че това e план целящ унищожаването на същата тази икономика и стопяване на населението на България. Ето клипове и към двете гледни точки:
http://www.vbox7.com/play:119ada88d1 - Планът за разрушението на България.
http://www.vbox7.com/play:5843d92e12 - Ричард Ран в интервю по БНТ през 2011 година.
Сами си направете сметката кой е по-близко до истината! :roll:
Последна промяна от MoNteSo на 28 окт 2012 09:41, променено общо 2 пъти.

orion
Контакти:

Re: Докладът/Планът Ран-Ът

Мнениеот orion » 28 окт 2012 09:37

Мисля, че тоя план го има за всички бивши соц страни.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 28 окт 2012 09:43

orion написа:Мисля, че тоя план го има за всички бивши соц страни.

Не бих казал, че навсякъде са сполучили. Вземи една Полша за пример! От друга страна в близкият изток посредством войни, наложиха т.н. демокрация. Оттам нататък всичко е ясно.

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 28 окт 2012 09:45

Ох, не ви ли писна да дъвчете едно и също през 2 месеца бе?

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 28 окт 2012 09:52

krum_kravov написа:Ох, не ви ли писна да дъвчете едно и също през 2 месеца бе?

Що се отнася до бъдещето ми - НЕ!

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 28 окт 2012 10:28

За Полша мога да кажа, че от това, което знам и съм чувал от първа ръка в началото на демокрацията е имало опити за създаване на силови групировки и рекетьорство на бизнеса под формата на застраховки и т.н. Да, но там хората са се обединили и не са допуснали това да се случи.
Та думата ми е за културата и националните ценности. Който народ е свикнал да бъде мачкан, това ще продължава. Овцата си остава овца, облечи я и във вълча кожа, овца си е, или обратното. :lol:
От друга страна един горд народ като полския никога не би се преклонил пред окупация, още повече вътрешна. Доказали са го по отношение на немците, руснаците и австрийците, доказват го и в момента.
От нас зависи всичко и никакъв план не би могъл да ни подейства, ако ние не позволим.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 окт 2012 10:30

Момчето май е нещатен сътрудник на "Гонг". Докато стане ракиено време, глобалните политици и стратези във форума ще се изходят с компетентни мнения по темата, а и сайтът ще спечели. ;) Лошо няма, по-добре да пишем за неща, от които не разбираме много и които изобщо, ама изобщо не зависят от нас, отколкото да се псуваме като хамали. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 28 окт 2012 10:32

Жалко, че Планът Ран-Ът не бе вкаран в България и позволиха на белите якички да си създадат силови групировки, да теглят стотици милиони левове, да фалират държавата и да приватизират държавата за по левчета.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

urkoto

Мнениеот urkoto » 28 окт 2012 10:49

В момента действа дори по-страшен план за унищожението на България - планът "Пожарникар-Ът" :mrgreen:
Изпълняван е дословно от рептило-илюминатските подлоги-сектанти от търговското дружество на Боко Тиквуня, нереализирания футболист, художник, пожарникар и каквото още се сетите :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 28 окт 2012 12:22

Captain Stottlemeyer написа:

Момчето май е нещатен сътрудник на "Гонг". Докато стане ракиено време, глобалните политици и стратези във форума ще се изходят с компетентни мнения по темата, а и сайтът ще спечели. ;) Лошо няма, по-добре да пишем за неща, от които не разбираме много и които изобщо, ама изобщо не зависят от нас, отколкото да се псуваме като хамали. :)

Може да не разбирам от тия неща,но знам, че стават все по-зле! В това ти давам 100% гаранция!

Върни се в “Свободна зона”